ahmad-pourmandi.jpg
احمد پورمندی

آخرین سلطان

انباشت عظیم ثروت در سالهای گذشته، حضور نسل جوان آگاه و ماهر و شرایط مناسب منطقه ای و بین المللی از جمله عواملی اند که ایران را در آستانه یک جهش بزرگ سیاسی و اقتصادی قرار می دهند و به نظر می رسد که کشور ما بر سر یک دو راهی بزرگ قرار گرفته است : یا برگزاری انتخابات آزاد و رها شدن انرژی انباشته شده ملی در جهت استقزار دموکراسی وجهش بزرگ اقتصادی و یا سقوط به "سیاهچاله" ای که طبقه جدید برای کشور تدارک دیده است.
چه این و چه آن، یک نکته مسلم است : خامنه ای آخرین سلطان از سلسله ولایت است و مباد آن روز که در سایه غفلت سیاسیون، "چکمه پوشان" جانشین او شوند.



banisadr.jpg
ابوالحسن بنی صدر

پيام به مردم ايران در ۹ تيرماه ۸۸

پيشاپيش معلوم بود که مافياهای نظامی – مالی تقلب خواهند کرد. ترديد نبود که „شورای نگهبان“ تقلب بزرگ را „سالم ترين انتخابات“ خواهد خواند. می توانی تصور کنی اگر به جنبش بر نخاسته بودی، عفونت اين خيانت در امانت تا کجا انسانيت را از ايران می گريزاند؟ درود بر تو که، بدين جنبش، ايران را سرزمين آزادگان و مهد نسل استقامت کردی.“ ندا“ نماد جنبش و استقامت تو گشت، بدان خنده که بر دژخيم و بر مرگ زد. زن بود و جوان بود، شورشی گشت و نماد شورش بر تحقير زن، تحقير انسان، و خواستار حق جوان بر گشودن فضای زندگی بر روی خويش شد. نماد استقلال و آزادی طلبی نسل تو گشت.



بیژن اقدسی
در سال‌گرد ۸ تیر، روز جان‌باختگان سرفراز فدایی

خیابان‌های میهن من هنوز هم خونین است

یاد شعر نیما می‌افتم که می‌گوید «به کجای این شب تیره بیاویزم قبای ژندۀ خود را؟». چه کسی پاسخ‌گوی بیدادی است که هنوز بر جوانان میهن من روا می‌شود. سال‌ها، دهه‌ها و سده‌هاست که ما ایرانیان پاسخ هوار آزدی‌خواهانۀ‌ مان را با شلاق و شکنجه و گلوله‌های سربین می‌گیریم. هنوز حکایت ما و بیدادگران حکایت شعر و سخن است از یک سوی و قمه و چماق از دیگر سوی.



رهام بختیار

از ولایت فقیه تا ولایت وقیح!

مایت همه جانبه ولی فقیه از احمدی نژاد و راندن دو کاندیدای اصلاح طلب- موسوی و کروبی – که هر دو از اشخاص با سابقه در جمهوری اسلامی هستند، عملا نشان داد که حلقه اعتمادی رژیم بسیار تنگ تر از گذشته شده است. تا جایی که حتی دیگر اشخاصی مانند هاشمی رفسنجانی نیز در این حلقه نمی گنجد. گویا نظام در حال پوست اندازی جدیدی است و دارد وارد فاز تازه ای از حکومت خود می شود، فازی که در آن نظام حتی تاب اندک اختلاف نظری را هم ندارد و کسانی در این حلقه اعتمادی جدید جای می گیرند که هم مطیع بی چون و چرای ولی فقیه باشند و هم در دیدگاه و نظراتشان اندک تطابقی با خواست اکثریت مردم موجود نباشد.



hazhir-palaschi-1.jpg
هژیر پلاسچی

استفراغ خون بر آسفالت خیابان

قتل ندا و خصلت‏های نمادین آن مرحله‏یی از جنبش مردم ایران را هم نشان می‏دهد. اگر پس از آشوویتس نوشتن و فکر کردن همچون سابق غیرممکن باشد، پس از دیدن قتل ندا مبارزه همچون سابق غیرممکن است. ندا درست آن نقطه‏یی است که دیگر پس از آن قرار نیست رای کسی پس گرفته شود. آن نقطه‏یی است که یا به پیروزی بزرگی منجر خواهد شد یا به سرکوبی تمام عیار و خون‏آلود. پس از ندا دیگر هیچ بازگشتی در کار نیست. ندا بر آن نقطه‏یی جان داد که باید از آن پیشتر رفت. تغییر در دستور کار جامعه است و ندا نماد آن است که آزادی با تمنا به دست نمی‏آید.



احمد فرهادی

خجالت دارد آقای احمدی‌نژاد!

آیا این شرم‌آور نیست؟ آیا رسیدگی به قتل انسان‌ها را مستمسک امیال سیاسی قرار دادن شرم‌آور نیست؟ آن‌هم از سوی کسی که ادعا می‌کند رییس جمهور ایران است و بالاترین مقام اجرایی و بالاترین مسئولیت برای حفظ جان و مال و کیان شهروندان کشور را در اختیار گرفته است؟



مزگان مدرس علوم

چشم هایی که نمی بینند گوش هایی که نمی شنوند

اگر رهبران ایران پیام جنبش دوم خرداد را شنیده بودند با جنبش ۲۲ خرداد مواجهه نمی شدند و اگر پیام جنبش ۲۲ خرداد را هم نشنوند، شاید یک ۲۲ بهمن در انتظار انان باشد. به هرحال تحولات اجتماعی از قوانین و سنت هایی تبعیت می کند که چه دوست داشته باشیم یا نه به طور قهری خود را بر ما تحمیل می کنند.



‫پیمان

تداوم جنبش خرداد ۸۸

اگر چه رژیم با تمام توان تلاش نمود تمامی تشکل های موجود را متلاشی و از هرگونه سازمانگری درون رهبران و توده ها جلوگیری بعمل آورد، لیکن درس های آموخته شده فراوانی بر این خاکستر بار گردیده و باید از زیر آوار بیرون کشیده شود. جنبش پیش روست. نمیتوان و نباید به انتظار نشست. وقت آن رسیده نیروهای سازمانگرهرچه بیشتر ایفای نقش نموده مانع از غلیان کور این جنبش و لاجرم به انحراف کشیدن آن توسط نا اهلان گردد.



هوشنگ آگاه

چه کسی تحت فشار است؛ رهبری یا موسوی؟

بازنده ی حوادث اخیر، آیت الله خامنه ای و رژیم است که علیرغم تظاهر به پیروزی، به خوبی می داند حکومتی که با مردم خود چنین عمیقاٌ درگیر شده و صدای "مرگ بر دیکتاتور"ش، به "سمفونی شب های ایران" تبدیل شده است و مدیریت امورش به دست کوتوله هاست باید به حال خود فکری اساسی کند. با حکومتی که نظامیان پاسدارش به جای دفاع از مرز و بوم وطن، به تجارت و چپاول ثروت ملی مشغولند و طشت رسوائی شان به زمین افتاده است، چگونه می توان از قانون، عدالت و تدبیر سخن گفت؟



saharkhiz.jpg
عیسی سحرخیز

معیار و محک جنایت!

مگر ایرانیان جسد بی جان چند صد طرفداراعتراض های مسالمت جویانه چون "ندا" ی مظلوم را باید زیر خاک بسپارند تا دنیا باور کند که این جا جنایتی در جریان است؟ مگر در آن جا هم چون این جا وقتی که جسد شهید را تحویل دادند غرامت چهل میلیون ریالی دریافت می کنند؟ و وقتی به آن ها گفته می شود "شما که در رادیو و تلویزیون خود می گویید این ها را ما نکشته ایم و عوامل خارجی کشته اند، پس چرا باید پول گلوله ی آن ها را به شما بدهیم؟"



هادی منتخبی

راهکارهای موسوی

اين نوشتار به بررسی برخی تاکتيک های موجود پيش روی آقای موسوی در راستای رسیدن به خواسته ایشان (ابطال انتخابات) و امکان پياده سازی هر يک از راهکارها در شرایط فعلی و با فرض عدم تغییر شرایط در زمان نگارش آن، می پردازد



Monireh-03.jpg
منیره برادران

دو نکته در میدان مبارزه جاری

دوره فرمان و فرمانبری سرنیامده است؟ خوب نمی بود اگر این درخواستها با واژه های دیگری بیان می شدند، واژه هائی که با تعریف جدیدی از رهبری که مردم امروز در مبارزه شان ارائه می دهند، سازگار باشد. ویژگی جنبش مردم ایران امروز در پی حقوق شهروندی است، که در آن رابطه مردم را با رهبری، «فرمان» تعیین نمی کند.



mehdi-shad.jpg
مهدی استعدادی شاد

اجرای مجدد نمايش ايرانی، بشتابيد!؟

نبايد به گذشته و سنت تامل نشده خود باز گرديم و مرده باد و زنده باد دوره های پيشين را تکرار کنيم. با گفتن مرگ بر ديکتاتور، هر چقدر هم که آقای خامنه ای باعث بيزاری ما از زمين و زمان شده باشد، مسئله ما با ديکتاتوری در جامعه ايرانی حل نخواهد شد.
چرا که آزاديخواهی ما با نظام خليفگانی فقط دعوای سياسی ندارد. بسيار مُهم تر از اين دعوا، چالشی فرهنگی و رفتاری برای بهبودی اوضاع بايد صورت گيرد. به عبارت ديگر، نبايد گول وسوسه ی مثل دشمن عمل کردن را بخوريم. شعارهای زنده باد و مرده باد را به آرشيو تاريخ بسپاريم. بنگريم که چگونه با زندگی بهتر کنار بيائيم و چقدر به خوشباشی بال و پر ببخشيم



bagher_momeni.jpg
باقر مومنی

آقای موسوی شما از جانب اکثریت مردم ایران
به ریاست جمهوری برگزیده شده‌اید.

جناب موسوی، معطل نشوید و وقت تلف نکنید. هر چه زودتر به عنوان رئیس جمهور منتخب مردم، دولت و برنامه‌ی خویش را تعیین و اعلام کنید و همانطور که به آیت‌الله منتظری نیز پیشنهاد کردم در مجلسی مرکب از صالحان و معتمدان و نمایندگان بالقوه ملت، اعم از روحانی و غیرروحانی، مراسم تحلیف بجا آورید و با اتکاء به آراء اکثریت ملت و حمایت نیروهای آزادی‌طلب رزمنده و حاضر در صحنه، به کشورداری مشغول شوید.



آرش پارسی

بلوغ سیاسی ; حاصل مقاومت مدنی مردم ایران تا امروز

بیایید همه با هم ابطال انتخابات و محاکمه کسانی که به آرای مردم خیانت کردند را همانطور که مردم ایران می خواهند , در ابتدای همه ی فریاد هامان قرار دهیم . به احترام جنبش مدنی بی نظیر مردم ایران کلاه از سر برداریم و بدانیم که در دنیای امروز راه اصلاح و دگرگونی جنگ مسلحانه نخواهد بود .



احمد فرهادی

خیره‌سری تا کی؟

اکنون دیگر به نظر می‌رسد آقای خامنه‌ای زمان چندانی برای نگهداشتن قبای رهبری بر دوش خود ندارد. حتا بعید نیست کودتاگران نیز برای کمتر ضربه دیدن خود، سر تداوم ولایت او معامله بکنند. این سرنوشت قریب به اتفاق دیکتاتورها هست که خیره‌سری می‌کنند، خیلی دیر صدای مردم را می‌شنوند و نه تنها خود زیر دست و پا له می‌شوند که هزینه‌ی مردم را در حرکت به پیش سنگینتر می‌کنند.



said-razavai.jpg
سعید رضوی فقیه

وقت ان است که خون موج زند در دل لعل

این انحطاط نیست یک سقوط تمام عیار است سقوط ارزشهای دینی و سقوط فضایل اخلاقی.ایا حکومت عدل علی که وعده اش را به مردم می دادند و شعارش را هر روز از حلقوم گوساله سامری می شنویم همین است که امروز می بینیم شکنجه بی گناهان به قصد اخذ اعتراف دروغین و تیر اندازی به دختر جوان و غیر مسلح .راستی کدام سرباز حتی در جنگ های وحشیانه و نا برابر تیراندازی به یک دختر غیر مسلح مدال افتخار گرفته است.



farzaneh-azimi.jpg
فرزانه عظیمی

جنبش سبز سحرآمیز!

جنبشی که هنوز در تب و تاب است و کاندیداهائی که برای پس گرفتن رای آن همچنان شجاعانه ایستاده اند، امید را هرچه پربارتر می کنند. جنبشی که با شعار "رای من کجاست" به خیابان آمده بود، امروز تا ابطال انتخابات و تغییر شورای نگهبان و ... برای خواست های عمیق تر در رسیدن به حقوق مدنی خود، هم چنان شاخ و برگ خویش را بر ایران و سراسر جهان می گستراند.
پرنده خوشبختی، دوباره آواز شادی سرخواهد داد



امین حصوری

نداهایی علیه تاریخ منجمد

با پرآوازه شدن ندا ، «شنبه ی خونین» به سان نقطه ی عطفی در تاریخ مبارزات حق طلبانه ی مردم ایران و به عنوان برگ سیاه برجسته ای در تاریخ جنایت بار حکومت اسلامی جاودانه شد. «شنبه ی خونین»همان روزی است که با وجود تهدیدات مستقیم رهبریت نظام در روز قبل و صدورِعلنیِ مجوز سرکوب از سوی او، مردم به خیابان ها ریختند تا این بار به طور مستقیم به رهبر و به کل نظام تحت امرِ او «نه» بگویند.



اکبر سیف

در این چرخش تاریخی،
تناقض میان جمهوریت و اسلامیت نظام است که دو باره سرباز کرده است

چرخشی که هم اینک در جامعه ایران در جریان است از بسا لحاظ ، بخصوص از نظر حضور حماسی و میلیونی مردم ، لرزه انداختن بر ارکان نظام ، ترس مسؤلان نظام ودامنه سرکوب ، طنین بین المللی جنبش وجلب حمایت افکار بین المللی از آن، استثنائی است . این چرخش از برخی لحاظ با سه چرخش مهم تاریخی دیگر در تاریخ معاصر ایران، یعنی انقلاب مشروطیت ، نهضت ملی سالهای ۳۰ و انقلاب بهمن ماه 57 قابل مقایسه است.



سيامند

به کجا چنين شتابان ؟

طی اين روز مطابق معمول همه‏ی ساليان اخير گروه «حزب کمونيست کارگری» که در همه ی گردهمايی‏های عمومی حضور يافته و به رسم و روش خود به تبليغات می‏پردازد، ظاهر شده و نخستين رفتارشان زدن ساز مخالف با برگزار کنندگان مراسمِ همبستگی با جنبش دمکراتيک داخل کشور بود. نحوه‏ی عمل اين گروه که به گمانم اگر فرقه ناميده شود، بسيار به واقعيت امر نزديک‏تر است، به نوعی است که هر آنکه اطلاعی از تاريخچه‏ی اين رفتارها نداشته باشد، گمان خواهد برد، گروهی به حمايت از جمهوری اسلامی به تظاهرات پرداخته‏اند و «قهرمانان» اين «حزب» به مقابله با آنان برخاسته‏اند. به نظر می رسد هر آنکسی که به مرادِ اين فرقه اقتدا نکرده باشد، الزاما از عواملِ اطلاعاتی و سازمانی جمهوری اسلامی است.



گام نخست ابطال انتخابات؛
گام بعدی...

سرمقاله کار داخل کشور

ولی دیگر چنین فرصتی از دست رفته است. برای جمهوری اسلامی چشم اندازی جز عقب نشینی و ابطال انتخابات که مطمئناً قبول عقب نشینی های بعدی را هم بدنبال خواهد داشت، و یا سرکوب جنبش و براه انداختن حمام خون را نمی توان تصور نمود. چیزی که در این میان محتمل به نظر میرسد، سازش و یا کنار کشیدن رهبرانی است که از قضای روزگار و نبود آلترناتیوی مقبول به چنین جایگاهی پرت شده اند. ایستادگی این رهبران موجب تعمیق جنبش مردمی و عقب نشینی رژیم خواهد شد. و پرواضح است که تلفات زیادی نیز در این راستا خواهیم داد.



ata-hodashian.jpg
عطا هودشتیان

کلام "نه" شرط برپایی جامعه مدنی در ایران

تنها راه آن است که آنها همانند خود نظام حاکم عمل کنند، یعنی خود را بر واقعیت موجود تحمیل نمایند، لیکن تا حد ممکن بدون به کارگیری روش های خشونت آمیز و بدون ایجاد ترس و رعب. ما راهی جز زیستن نداریم و زیستن، عمل کردن است، و عمل کردن ما تنها از طریق نفی واقعیت موجود و ایجاد نوآوری های جدید متحقق می گردد.
اگر نظام حاکم این را درک نمی کند، سرنوشت خود را مبهوت و آینده اش را عمیقا لغزنده کرده است.



said-razavai.jpg
سعید رضوی فقیه

نه جمهوری نه اسلامی

حوادث دو هفته اخیر اما اسیب های جدی به هر دو پایه مشروعیت نظام وارد اورده است.از این سو شائبه تقلب های گسترده نتیجه اعلام شده انتخابات را زیر سوال برده و اعتماد مردم نسبت به سلامت انتخابات و نیز بی طرفی مقامات عالی حکومت اسیب دیده است . راهپیمایی های میلیونی در خیابانهای تهران نیز اسطوره مردمی بودن نظام سیاسی را شکسته و نشان داده که حامیان وضع فعلی دیگر از حیث تعداد در اکثریت نیستند هر چند که از حیث ابزار قدرتمند تر اند.



نادر عصاره

به بازداشت، ضرب وجرح و کشتار افراد ملت ایران پایان دهید

آقای خامنه ای با تائید تقلب انتخاباتی، تهدید مردم و صدور مجوز کشتار و زندانی کردن آن ها، جنبش اعتراضی را به سمتی برده است که هر چه بیشتر لگد مال کردن حقوق ملت توسط سیاست حاکم می تواند نتیجه گیری شود. این سیاستی مستبدانه و غیر مسئولانه است. این سیاست تا کنون بی تدبیری و خودسری مقام رهبری در جمهوری اسلامی را برای بخش های رو به افزایشی از مردم آشکار کرده است. آمرین و عاملین این سیاست، عملا علیه حقوق ملت مبادرت کرده و اعتراض مردم به این تقلب را، با کشتن و ضرب و جرح و زندان و بازداشت جواب داده اند. تداوم این سیاست هیچ راه بازگشتی را برای آمرین و عاملین آن باقی نخواهد گذاشت.



»  هفت نکته قابل تعمق در این روزهای سیاه
»  ندای جوانان صلح دوست و دموکرات ایران: ((بگذارید این وطن دوباره وطن شود))*
»  جهش بزرگ به‌سوی دمکراسی
»  کودتای ۲۲ خرداد آغاز زوال حکومت اسلامی
»  پيکار ملت ايران نماد "زنده" می خواهد!
»  تناقضات سیاسی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) در حوادث اخیر ایران
»  یک پیشنهاد
»  انتفاضه ایران، راهبردی به فراسوی استبداد
»  سرباز وطن یا جنایتکار جنگی؟
»  جمهوری اسلامی و فرآیند فروپاشی
»  اطلاعيه شماره ۵ آقای موسوی، تحول نظری در رهبری جنبش
»  ندای مردم ایران را خاموشی نیست
»  جنبش مدنی سبز، ابطال انتخابات ۲۲ خرداد است
»  نیروهای سیاسی خارج کشور به خود آئید مردم ایران انتخابات را تحریم نکردند
»  «انتخابات»، مردم...(۲)
»  جنگ نا برابر رسانه ای
»  اتحاد در عمل شرط پیروزی است
»  ایستادگی تان شایان تحسین است، چشم از گذشته بر کنید!
»  خون بر شمشیر پیروز است
»  من که می میرم چرا با عشق و با ایمان نمیرم
»  ولایت فقیه در لبه پرتگاه
»  هم سرنوشتی خودکامگان
»  همه چيز آ شکار شد
»  طبقه جدید: رانت خواری مسلحانه درایران
»  ایرانیان در برابر اعلان جنگ یک رژیم در حال مرگ
»  اعتصاب عمومی برای تداوم و گسترش جنبش اعتراضی مردم!
»  نقش ایرانیان خارج از کشور در جنبش کنونی مردم ایران
»  آنکه گفت آری! – آنکه گفت نه!
»  آذرخشی برسینه آسمان!
»  "ندا" برای زندگی کردن چقدر باید بمیریم ؟
»  هدف یک دست کردن حاکمیت بود!
»  ولایت مطلقه‌‌ی فقیه در برابر حق حاکمیت ملت ایران
»  مخاطرات جدی و مسئولیت های خطیر
»  نشانه خدا نماد دروغ شد
»  ایران به پیش از ۲۲ خرداد بر نخواهد گشت
»  امروز
»  فرسودگی قدرت وپایان اعتماد ملت
»  «استصواب در انتخابات استصوابی»
»  اوضاع در ایران از این روی به آن روی شده است
»  خطبه‌ی مذبوحانه‌ی سرکوب و نمایش خودکامه‌ای در حسرت سریر خدایی
»  تاريخ را توده ها می سازند!
»  «مردم کوتاه نخواهند آمد»
»  «مردم ایران و آزمون تاریخی»
»  سخنان ولی مطلقه ی فقیه درتایید و رهبری کودتا:
»  پیام روشن خامنه ای به مردم!
»  تهاجم از سر یاس
»  چرا „ رهبر نظام“ شکاف جامعه را عميق تر می کند؟
»  نوع ایستادگی!
»  خامنه ای اتمام حجت کرد، اکنون توپ در زمین اصلاح طلبان است
»  خامنه ای آب پاکی را روی دست همگان ریخت
»  دو هشدار جدی به اصلاح طلبان
»  "شجاعت آغاز ماجراست، کامیابی پایان آن"
»  هدف سرکوب جامعه مدنی است
»  کودتای انتخاباتی و پیامدهای آن
»  روزهای پرالتهاب در ایران
»  كودتای انتخاباتی در ایران
»  جلوه های پرشکوه آزادی خواهی ایران جوان
»  همبستگی ملی شرط ضرور شکست کودتا!
»  جای چپ در صف مقدم جنبش اعتراضی مردم است!
»  جزئیات و اهداف کودتای انتخاباتی
»  پایان نمایش انتخابات و همسویی آن با کودتا
»  پيام به استادان و دانشجويان عزيز
»  مستندات علمی دستکاری در آراء انتخابات دهمین دوره انتخابات
»  نه افراط انقلاب نه تفريط ۲۸ مرداد
»  بیست و دو خرداد
»  آیا می دانید که ما چرا و برای چه و چه کسی مبارزه می کنیم؟
»  کودتای آیت‌الله خامنه‌‌ای؟
»  حق من: حق انتخاب!
»  کودتا بر عليه رای مردم و مردم برعليه نظام
»  سلاخی مردم در خیابان های میهن
»  به ایرانی بودن خود می بالم
»  واقعا راست می‌گویید آقای خامنه‌ای؟
»  اپوزیسیون دموکرات و شرایط تحول یافته جامعه ایران
»  جنبش مردمی و آغاز فرایند همبستگی ملی
»  انتصابات و انتخابات در جمهوری اسلامی ویا آزادی ، دموکراسی ، جمهوری اجتماعی
»  آرزوی يک شاخه زيتون!
»  "انتخابات ": شکست توهم
»  با خبر رسانی، مقاومت علیه کودتادی ۲۲ خرداد را یاری کنید
»  روز تلخ ایران، کام شیرین رهبر
»  كودتای ۲۲ خرداد به رهبری علی خامنه ای
»  از پسلرزه سرد انتصابات
»  تقلب بزرگ شما را به جنبش همگانی می خواند
»  بازی تمام شد!
»  مقابله با کودتا
»  امروز روز یک صدائی ست امروز روز هم صدائی ست
»  رنگ سبز آرزو
»  انتخابات ریاست جمهوری و بحران مشروعیت مدارک تحصیلی
»  آیا تقلب گسترده در این انتخابات ممکن است
»  ولایت مطلقه فقیه
»  تأملی در کارزار های انتخاباتی
»  رای به کروبی: انتخاب صراحت در برنامه، شجاعت در کلام
»  در انتخابات شرکت کنیم
»  دوست داشتم بجای "تحریم نا کارآمد"، با"جنبش تحریم" همراه می شدم
»  بزنگاه تاریخی
»  بربريت يا مدنيت«بزنگاه اينجاست»
»  احمدی نژاد بعد از باخت
»  انتخابات ايران و چهرهء اپوزسيون
»  هشدار كه اين راه، خطرخيز فزون شد
»  دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ایران،و چگونگی برخورد با آن
»  تقابل کودتاچیان
»  يادداشتی کوتاه در باره آزاديخواهی و زيادی خواهی
»  امید به تغییر مردم را به وسوسه شرکت گسترده در انتخابات برانگیخته است
»  سونامی سبز تغییر؟!*
»  چرا حمله به بنی صدر؟
»  هشدار از ابوالحسن بنی صدر به مردم ایران
»  هیچ در برابر همه!
»  نامه به یک دوست
»  تيک تاک ساعت، نزديک شدن زمان برگزاری انتخابات غير دمکراتيک ديگری را خبر می دهد
»  مردم ایران و دهمین دوره انتخابات« ریاست جمهوری نظام اسلامی»
»  تحریم انتخابات گاهی کارساز است
»  مصدق نماد تلاش مردم ایران برای استقرار دموکراسی
»  باز هم در باره انتخابات کنونی و ضرورت تحریم آن
»  از امداد غیبی بسیج تا امداد عینی تحریم
»  تحریم یا تایید؟
»  به برنامه راي بدهيم نه به فرد
»  "انتخابات" در ایران
»  کشتار ها را به یاد آر!
»  کدام تحریم: «تحریم» یا تحریم؟!
»  تسامح و تساهل جوانانه
»  رای باطله و رای به ابطال
»  نيمه ی پر ما از نظر شما (تحر يم کنند گان انتخابات) نيمه ی خا لی ست
»  جمهوری اسلامی ایران،اپوزیسیون ومعضل "انتخابات"
»  پشت صحنه انتخابات!
»  سهم من،منع من! رای سفید از موضع امتناع فعال!
»  آزموده را دوباره آزمودن خطا است!
»  چشم انداز تحولات بنیادی تر در محمل "انتخابات" رژیم اسلامی
»  خرابه های دلربا
»  میرحسین موسوی از موج خون تا موج سبر و شال سبز
»  حیات ملی و ولایت فقیه؟
»  ای کاش همه (مقامات) مانند زهرا رهنورد قانون شکنی می کردند!
»  رژیم اسلامی و "انتخابات" رنگارنگ
»  با شرکت در رای گیری چیزی تغییر نمی کند
»  بازهم فرصتی برای از دست دادن
»  چه کسی پيروز انتخابات است؟
»  انتخابات و مواضع منتقدانه ما
»  معنای آرای سفید
»  كاش هميشه انتخابات رياست‌جمهوري بود
»  انتخابات ریاست جمهوری دولت تئوکراتیک آپارتایدی
»  مافیوكراسی و انتخابات استصوابی
»  تحریم انتخابات تئوکراتیک ایران
»  تکمله ای بر "فيلسوف دروغين کف بر دهان"
»  بزیر کشیدن احمدی نژاد در پای صندوق رای
»  انتخابات: فرصت يا نکبت؟
»  انتخابات ریاست جمهوری در ایران
»  جمهوری اسلامی در چنبره تکرار
»  من به آقای احمدی نژاد رای می دهم !
»  از تب سبز انتخابات اسلامی !
»  چرا من باید تاوان بی لیاقتی های به اصطلاح اصلاح طلبان را بدهم؟
»  „آری به اتفاق جهان می توان گرفت“:
»  “ بنام سعادت ملت ايران“جعل و قلب سند و نام اشخاص همچنان ادامه دارد