nakhaei.jpg
شهباز نخعی

کهریزک: دادگاه جنایتکاران!

داشتم فکر می کردم که اکنون که جامعه ایران به این حد از خردگرایی، مسالمت جویی و پرهیز از خشونت و کینه توزی رسیده، چه خوب می شد اگر محاکمه آمر و عاملان قتل و تجاوز و شکنجه فرزندان شریف و نازنین ایران، در محل همین بازداشتگاه – یا شکنجه گاه و تجاوزگاه – کهریزک برگزارمی شد تا هم متهمان در محل وقوع جنایت و شکنجه و تجاوز محاکمه شوند و هم نام کهریزک در ردیف آشویتس و داخائو در جریان برگزاری محاکمات، که بی تردید توجّه بسیاری را در سراسر دنیا بر خواهد انگیخت، در ذهن مردم دنیا ثبت می شد.



حمید غفرانی

هزاردستان قدرت: پشت صحنه سیاست ایران

صحنه گردان اصلی در پشت تمام حوادث ریز و درشت سالیان اخیر نه احمدی نژاد، نه جریان مصباح، نه سپاه پاسداران بلکه کسی جز رهبر فعلی جمهوری اسلامی نیست. این تحلیل اگرچه پیش از انتخابات ریاست جمهوری دهم برای برخی تحلیلگران به روشنی امروز نبود، اما انتخابات دهم و نحوه برخورد نظام با این حوادث درستی آن را بیش از پیش عیان نمود. این گزارش بر آن است تا نشان دهد که چگونه رهبر فعلی جمهوری اسلامی از بدو جانشینی آیت الله خمینی توانست طرح خود را برای قبضه کلیه ارکان قدرت مرحله به مرحله پیش برده تا در نهایت با شروع کار دولت نهم میوه آن به ثمر رساند. مطابق این دیدگاه تقلب گسترده در انتخابات دهم و سرکوب های پس از آن هزینه ای بود که نظام مجبور بود برای حفظ دستاوردهای پیشین بپردازد.



taghi-rahmani.jpg
تقی رحمانی

این سه نهاد دوش به دوش

بی گمان نهادهای مدنی غیررسمی به مانند شاخ وبرگهای تنومند یک درخت ریشه دار عمل می کنند ومحیط خانه ،کار ومحافل دوستانه را شامل می شوند؛جمع های دوستانه از هواداران یک تیم ورزشی تامسافرتهای فامیلی ویا یک تیم کوهنوردی را شامل می شوند،فضای ادارات ،مدارس و دانشگاهها، بازار وخیابان و کسبه را مملو از شورو شوق حق طلبی راه سبز امید می کنند؛ به عبارت ساده تر شبکه های غیر رسمی مدنی میهمانی ها، دورها وجمع های مطالعاتی ویا قرآنی وجلسات دعا ویا هیتهای مذهبی وحتی صندوقهای قرض الحسنه را نیز شامل می شوند،در این رابطه هر فرد به شوروشوق باورها ویا برنامه هایی را تولیدویا همراهی می کندو مطمننا چنین طرواتی از سوی نهادهای مدنی غیر رسمی بسیار در جوشش سایر پایه های جنبش سبز تاثیر گذار خواهد بودو اما به واقع این نهادها دیالکتیک وار تاثیرگذار و تاثیرپذیر هستند،ایده و خلاقیت ها در این نهادها بهتر تولید می شود وامکان شیوع و گسترش عملی آن نیز بیشتر است.



eshagh.jpg
اسحاق نجم الدین

احمدی نژاد و افسانه حکومت مهدی

نظریه حکومت جمهوری و شکل ساختاری این نوع از نظام ها در تقابل با نظریه حکومت اسلامی قرار دارد. در نظام جمهوری ( حال با هر پسوندی) میزان رأی مردم و تمکین زمامداران به رأی مردم است، اما در حکومت اسلامی، امام نماینده خدا است و میزان رأی مردم اصلأ مطرح نیست. پس احمدی نژاد مجبور است میان دو صندلی بنشیند و این تناقض که امروزه در رأس حکومت جریان دارد، مجبور به انتخاب یکی از شیوه های دولت مداری می شود. یا کشور باید بر اساس نظام جمهوری و یا بر اساس امامت اداره شود.



habib-parzin-s.jpg
حبیب پرزین

نکاتی در باره راهبردها

استراتژی دارای مراحل مختلفی است و هر یک از مراحل استراتژیک هدفهای مخصوص به خودشان را دارند، که ممکن است شباهتی به هدف نهائی نداشته باشد. بسیاری از مشکلات، و جدلهای نظری در داخل اپوزیسیون از آنجا بر می‮خیزد که هدفهای مرحله‮ای، و راه رسیدن به آن با هدف اصلی و نهائی مخلوط می‮شود. مثلاً با وجود اینکه هدف نهائی ما سکولاریسم و جدائی دین از دولت است، ممکن است مجبور باشیم در این مرحله با نیروها و جریانهای سیاسی همکاری کنیم که در چارچوب قانون اساسی موجود یعنی با پذیرش ولایت مطلقه فقیه کار می‮کنند، یا در مورد امکان تلفیق دمکراسی و حقوق بشر با حکومت دینی دچار توهم هستند. متاسفانه مسئله‮ای به این سادگی برای برخی از فعالان سیاسی قابل هضم نیست، آنها تصور می‮کنند، چنین همکاری با اعتقاد به سکولاریسم مغایرت دارد.



رضا علوی

آخرین سفرنامه احمدی نژاد

وحشت سراپای حکومت ولایتی فقاهتی را در ام القرای اسلام فرا گرفته است. و این یکی از ویژگیهای دولت های کودتا است. حکومت اسلامی است و الله اکبر شعار اصلی حکومتیان است، اما از الله اکبر گفتن مردم می ترسند و نماز جمعه از مراسم عبادی حکومتیان است، اما از آمدن مردم به نماز جمعه وحشت دارند. از شب احیا برگزار کردن مردم بر خود می لرزند. از باز شدن دانشگاهها و از علوم انسانی دست پرورده خودشان می ترسند. از پارک رفتن مردم و برگزاری مراسم فوتبال و به نیویورک رفتن و نشستن با سران اروپا و حرف زدن با آمریکا وحشت دارند.



ش. فردا

جنبش سبز و نگرش انقلابیون تمامیت خواه

آنانکه در گرماگرم انتخابات ریاست جمهوری دهم شلاق به دست گرفتند و همه کاندیداهای آن را نابخردانه به یکسان با الفاظی چون "عمال رژیم" مجازات می کردند، امروز هم با همان رویه قبلی از هر مستمسکی برای توجیه خود استفاده می کنند و همچنان بر همان طبلی می کوبند که به علت پوسیدگی های ناشی از سی سال کار مداوم صدایش حتی در غربت غرب هم دیگر طنینی ندارد و چه برسد به اثربخشی در نسل امروز ایران که سالهاست گوش خود را بر رهنمودهای این گروه از مهاجران سیاسی بسته اند.



said-razavai.jpg
سعید رضوی فقیه

اجلاس خبرگان و نتایج قابل پیش بینی

مجلس خبرگان کنونی و آرایش نیروهای درون آن ظرفیت مشخصی برای تاثیر گذاری بر روند تحولات جاری دارد که باید کوشید از همین ظرفیتها بهره گیری شود نه آن که با برخی موضع گیری های شتاب زده همین ظرفیت نیزبه طرف مقابل تحویل گردد. در نظر داشته باشیم که نفس ایراد خطابه آیت الله دستغیب در این اجلاس اتفاق مهمی است و دست کم حکایت از آمادگی انفعالی اعضای خبرگان برای استماع سخنانی از این دست دارد. گفتن و شنیدن چنین سخنانی در مجلس خبرگان به هر حال حکایت از ظرفیت های این نهاد دارد که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.



امید منتظری- اردوان تراکمه

بدو پناهجو، بدو

مردمانی که با یاد آوری خاطرات جمعی جهت زمان را از گذشته به آینده هدایت می کنند. آنجا که محکومین می روند تا "پیوستار تاریخ را منفجر کنند"؛ آنان که تاریخ را نه سرنوشت مردگان که روایت زندگان می دانند. خوانشی بی مکان از قطعه ۳۳ یک گورستان تا قطعه ۲۵۷ و از آنجا تا خیابان های شهر و میدان ها. حالا هر چقدر هم که گورستان را از شهر فاصله دهی معلوم نمی شود که زندگان در میان مردگان راه می روند یا این مردگان اند که در میان شبح زندگان زیست می کنند. به معنای دیگر در وضعیت امروز و همزمان برخاسته از میان مردگان، سوژه سیاسی ما "مردم" از کدام جایگاه گفتن است که حقیقت را در مشت می گیرد و بار دیگر به وضوح آنگونه که جورجو آگامبن نیز می گوید "در حکم نوعی نوسان دیالکتیکی میان دو قطب متضاد سر بر می آورد."



noushin-ahmadi.jpg
نوشین احمدی خراسانی

جنبش سبز و اسطوره شرمندگی طبقه متوسط

اگر فعالان هر جنبش اجتماعی، درک خوب و مناسبی از «موقعیت» ها و شرایط گوناگون سیاسی داشته باشند و بتوانند نقش و رسالتی که در هر مقطع تاریخی برعهده شان قرار می گیرد مسئولانه و با تواضع مدنی دریابند و از ایفای تعهد اجتماعی خود برآیند روشن است که در چنین وضعیتی حرکت آرام یکصدساله جامعه ما به سمت اصلاحات دموکراتیک در حوزه های مختلف و رسیدن به مساوات مدنی، نه فقط با هزینه های کمتر همراه خواهد شد بلکه مهم تر از این ها، جنبش های اجتماعی می توانند از فرصت «یاری رسانی به یکدیگر» و تقویت همبستگی شان، بهترین و شرافتمندانه ترین بهره ها را نصیب خود سازند و با اندوختن سرمایه های عظیم اجتماعی، پایه های جامعه مدنی کشور خود را هر چه بیشتر استحکام بخشند ـ به این امید.



hamid-farkhonde.jpg
حميد فرخنده

تحسین خبرگان، سکوت نخبگان

مجلس خبرگان نشان داد مانند سال های پیشین، نه تنها بر اساس وظیفه قانونی اش بر کار رهبر نظارت و کنترلی ندارد بلکه این آیت الله خامنه ای است که در قامت رهبر خبره، در پایان دو روز اجلاس طبق معمول سنواتی کارنامه خبرگان را مرور می کند، در مورد خطر رفوزه شدن هشدار می دهد و در پایان نیز برای آینده به آنان رهنمود می دهد.
در صدر و ذیل بیانیه پایانی اجلاس اخیر مجلس خبرگان تاکید شده است که لباس رهبري تنها بر قامت آيت الله خامنه اي برازنده است. تاکیدی که تیتر روزنامه کیهان نیز شد. برازندگی آن است که خود نماید نه آنکه خبرگان بگوید. گویا خود اعضای مجلس خبرگان نیز با این تاییدات عجولانه و غیرمرسوم، به نوعی بر عدم شایستگی و فقدان عدالت، تدبیر و مدیریت آیت الله خامنه ای در حوادث پس از انتخابات ۲۲ خرداد صحه گذاشته اند.



alireza-jabari.jpg
علی رضا جباری

شعار"مرگ برديكتاتور" مردم و گام هاي اساسي پيشنهاد شده
در بيانيه ی احداث " راه سبز اميد "

با تحسين و ستايش اقدام احداث كنندگان " راه سبز اميد " به خاطر پايداري تابه امروزشان دربرابر روشهاي ضدمردمي تمامت خواهان دولتي، ياداورمي شوم كه هرگونه پويش تا نيمه راه در مسير دمكراسي درمقطع زماني پيش رو وتقليل اين پويش به ضرورت هاي امروز بي توجه به نيازهاي فردا، سرانجامي بجز تجزيه و پراكندگي نيروهاي محرك پويه ي تاريخي ومتوقف ماندن پويش در نيمه ي راه نخواهد داشت.



فرید راستگو

جنبش آزادیخواهانه مردم پیروز میشود اگر... (۳)

زندگی در شرایط غیرآزاد نیز بر خلاف شرف و حیثیت انسانی است. انسانی که باید بر سرنوشت خویش حاکمیت داشته باشد و با ابتکار وخرد خویش سازندگی نماید تا جامعه، اقتصاد، فرهنگ ، محیط زیست و حکومت خود را سامان دهد باید ابتداء آزاد باشد تا با بهره گیری از آزادیهای فردی و اجتماعی بتواند توانائی ها و استعداهایش را در رشد و سازندگی شکوفا کند.



kave-mozafari.jpg
کاوه مظفری

تجربه های اعتراض (قسمت دوم)

هم عقب نشینی، هم مقاومت

درباره شخصیت ایرانی، می توان اینطور استدلال کرد که تعارض و تضاد موجود در جامعه، که نیروهای اجتماعی و سیاسی را به دو قطبی شدن می کشاند، سبب شده تا رفتارهای فردی و احساسات افراد نیز درگیر «دوگانگی» گردد. بسیاری از ما طی این مدت درگیر دو احساس متضاد برای تنظیم کردارمان بوده ایم. از یک سو، تمایل داریم متناسب با ارزش ها و آرمان های مان به وضعیت موجود اعتراض کنیم و برای تغییر آن دست به عمل زنیم؛ از سوی دیگر به دلیل ترس ناشی از فشار سرکوب و هراس از دست دادن ثبات زندگی روزمره و منافع مان به محافظه کاری ترغیب می شویم. درگیری فردی هر یک از ما با این احساس دوگانه، بسیار شبیه تعارض کل جامعه در وضعیت دو قطبی شده، موجود است.



احسان امینی

صندلی های خالی – زندان های پر

(گزارش تحلیلی از سخنرانی محمود احمدی نژاد در سازمان ملل)

موج اعتراضات مدنی مردم ایران و عزم راسخ جنبش سبز ایرانیان در داخل و خارج از کشور در راستای احقاق حقوق شهروندی و بازگرداندن رای واقعی مردم به آنان, افکار عمومی دنیا را چنان تحت تاثیر خود قرار داده است که با فشار آوردن به دولت هایشان توانسته اند مشروعیت محمود احمدی نژاد به عنوان ریاست جمهوری ایران را خدشه دار نمایند و سبب شوند تا نمایندگان کشورهای مختلف به نشانه اعتراض به برخوردهای شدید و کشتار مردم ایران بعد از انتخابات ریاست جمهوری و زیر پا گذاشتن حقوق اولیه مردم ایران در سالن محل سخنرانی رئیس جمهور انتصابی جمهوری اسلامی ایران حاضر نباشند.



mohammad-maleki.jpg
عمار ملکی

پیامگونه دکتر محمد ملکی برای بازگشایی دانشگاه

ایرانیان شهر کلن ، دوسلدورف و آخن در روز ۲۳ سپتامبر ۲۰۰۹ علیه حضور احمدی نژاد دست به تظاهرت زدند

يکماه از به بند کشيده شدن دگر بارۀ سنگربان پير و دلیر دانشگاه، دکتر محمد ملکي گذشت و اين ماهگرد مصادف با روز بازگشايي دانشگاهها و مدارس شده است. امروز نه بعنوان فرزند این استاد پیشکسوت و رنجدیده، بلکه بعنوان یک دانشجو، جای خالی پیامهای امیدبخش وی را بمناسبت آغاز سال تحصیلی احساس کردم. با خود اندیشیدم که در بند نگه داشتن او در هنگامه بازگشایی دانشگاه علیرغم وضعیت ناگوار سلامتی وی تصادفی نیست. شاید حاکمان خواسته اند در این روزهای بحرانی، قلم او را ساکت نگه دارند تا که فریاد حق خواهی و آزادیخواهی دانشگاهیان را سر ندهد. غافل از اینکه او پیش ترحرف را زده است و درد را گفته است.



ح. ریاحی

جنبش مردمی معطوف به انقلاب

ملت پس از سی سا ل تحمل استبداد دینی ولائی، سی سا ل ترور، سی سا ل محرومیت از ابتدائی ترین حقوق مدنی انسانی، سی سال تحمل تحقیر وخفت آنهم تحت لوای دین وفقاهت وشرع دیگر بجان آمده اند وتصمیم گرفته اند این شرایط نا انسانی را تغیر دهند. واین آن زنگ خطری است که هم ارتجاع حاکم وهم دول امپریالیستی شنیده اند. کابوسی که نه ارتجاع داخلی را خوش آمده است نه دولت هائی که در شرق وغرب از این خان یغما سی سا ل برده وخورده اند.



mortaza-malekmohamadi.jpg
مرتضی ملک محمدی

ما و نهضت سبز

جنبش سبز همچون رعد در آسمان بی ابر نبود . این جنبش ادامه منطقی و طبیعی پیکارپیوسته ای است که آغاز پیدایش اش به انتخابات ریاست جمهوری دوم خرداد سال 76 بازمی گردد که خود صفحه تازه ای در مبارزات مردم ایران را ورق زد ودر فرهنگ سیاسی مردم ایران با نام جنبش اصلاح طلبانه شناخته شده است . در واقع این برآمد جدید دومین آزمون بزرگ و به تعبیری بهتر آزمونی ژرفتر و گسترده تر همان جنبش برای دست یابی به آزادی و حقوق دموکراتیک مردم و ایستادگی در برابر خود کامگی و تبعیضات جمهوری اسلامی است .



taheripour.jpg
جمشيد طاهری‌پور

"راه سبز..." و ضرورت همرأئی ملی عليه استبداد دينی

- بخش دوم -

آقای موسوی از يکسو خواهان بازگشت به اسلام ناب محمدی است و از ديگر سو، بر مدارای دينی تأکيد دارد. نگاه موسوی به دين، بر پايه قرائت فرهنگ محور از "لااکره فی الدين"، به اين بينش می رسد که "اجباری در دين وجود ندارد". بينش او، "فهم های ضعيف و باژگونه از دين" را باطل اعلام می دارد و چيرگی آنها بر ساختار قدرت سياسی را علت رويکرد استبدادی حاکمان و بوجود آمدن جامعه دروغ زده و تقلب زده-ی امروز ايران معرفی می کند. موسوی از مدارای دينی به نقد ساختاری حکومت دينی راه نمی برد بلکه از آن رويگردانی از استبداد حاکمان را نتيجه می گيرد.



ج. پاکنژاد

حمله نیرو های تحت امر صدام به ایران ، جنگی که چهره جهان را دگرگون کرد؟!

در آستانه بیست و نهمین سالگرد تجاووزنیروهای عراقی تحت امر دیکتاتور، صدام حسین به میهن عزیزمان ایران و آغاز جنگی خانمان سوز برای دو ملت ایران و عراق که میلیونها خسارت جانی و میلیاردها دلار خسارت مالی ببار آورد، جنگی که به اعتراف آلن کلارک وزیر دفاع در دولت تاچر در سود غرب بود و غرب اسباب ایجاد و ادامه آنرا فراهم ساخت،موضوعی که از سوی سفیر وقت انگستان در عراق در رپرتاژی که توسط تلویزیون بی بی سی فارسی در 22 سپتامبر(فیلم) به مناسبت سالگرد شروع جنگ پخش شد،



تقی روزبه

خودزنی رژیم !

گردونه خودی و غیرخودی سازی حکومت اسلامی پس ازاعتراضات میلیونی چندماهه اخیر، دورو سرعت حیرت انگیزی پیداکرده وهم چون فرود"گیوتین" عمل می کند.خودی ها وخدمت گزاران ودولتمردان باخلوص نیت چندین دهه نظام به یکباره به جرگه صفوف دشمنان برانداز وبرگذارکنندگان انقلاب مخملین علیه نظام پرتاب می شوند.



امير جواهری لنگرودی

شما نیزبرای ثبت درتاریخ مبارزات مردم ایران
لیست شعارهای درون کشوررا تکمیل کنید

لیست شماره۳

فردا اول مهر۱۳۸۸،گشایش هزاران مدرسه وصدها دانشگاه درسراسرکشوررا به فال نیک می گیریم. باشد که ورود میلیون ها دانش آموزوهزاران هزارآموزگاروچند میلیون دانشجو درکناراساتید متعهد،جامعه متحول ایران رابا همه مبارزات آزادیخواهانه مردمان سراسرایران به جلوهمراه گرداند. سری سوم شعارها راانتشارمی دهم . همانگونه که پیشتر آوردم :
این شعارهاراازمیان گزارشات منتشره درفیس بوک ها،یوتوپ ها،ایمیل ها ومطالب تویتردرون کشورفراهم آوردم .



masoud-azari-s.jpg
م. آذری

نگاهی بر ساختار و هویت سیاسی اتحاد جمهویخواهان ایران

فصل مشترک همه جمهوریخواهان ادواری بودن و چرخش قدرت سیاسی بر اساس رای آزادانه مردم است. بر این اساس در مرحله کنونی ما نیازمند اتحاد تمامی نیروهایی هستیم که سوای جهت گیری برنامه های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی خود برای آینده ایران در این امر توافق دارند که بدون ساختار جمهوریت در نطام سیاسی رسیدن به اماج هایشان غیر عملی خواهد بود. و برای رسیدن به چنین هدفی تشکلی لازم هست که بتواند چتر فراگیر خواست چنین نیروی عظیم اجتماعی گردد.



درس های روز قدس و آینده جنبش سبز

کاری از گروه تحلیلگران انقلاب سبز

حضور متین و مسالمت جویانه مردم و عدم اقدام به خشونت و درگیری، یا حمله به مراکز دولتی و نظامی بدان معناست که جنبش هنوز به یافتن راه حلی سیاسی برای معضل کودتا، امیدوار است. مسلما این صبر و حوصله حد و اندازه ای دارد، اما سرریز شدن آن، مشکل جنبش یا رهبران آن نیست، بلکه مشکل حکومت است که باید هرچه سریع تر بین طناب دار و جام زهر، یکی را انتخاب کند.



taghi-rahmani.jpg
تقی رحمانی

جنبش سبز و چگونه رهبری کردن

در فعالیت سیاسی مدنی اصل بر قرار داد و شفافیت و مسئولیت پذیری محدود و تعین شده است.که طرفین قرار داد ملزم به رعایت ان هستند ،مشروعیت نیز در ازای رعایت معیار ها و قرار داد هاست در نتیجه رهبری سیاسی –مدنی نقش هژمونیک ندارد.یا لااقل برای همه افراد جامعه ندارد ،همچنین به دنبال تحمیل چنین نقشی نیست .اما مهم خواسته رهبری نیست.بلکه جامعه رشد یافته و دارای نهاد های مدنی و سیاسی مرجع مهم است که توان ان را دارد که در عین قبول رهبری یک فرد و جریان رفتار مدنی نیز داشته باشد.یعنی اشتراک بر سر زیست اجتماعی ،اشتراک در پرتو حقوق ملی و غیره.



»  عبور از پدران
»  آزادترین کشور جهان!
»  جنبش سبز مردم ایران و بیانیه شماره یازده
»  متهم و حق خاموشی
»  برای آزاده رحیمی؛ برای خنده های کودکی اش!
»  گزاره هایی در تحلیل جنبش سبز
»  نمی توانم ببخشم
»  روز قدس و بدفرمانی مدنی
»  تاملی بر جنبش سبز
»  خیزش نسل سومی‌ها
»  شكنجه‌هاى جنسى، اعترافات اجبارى شكست‌معنوى و سیاسى حكومت‌گران
»  این راه را نهایت صورت کجا توان بست؟
»  «جنبش سبز کنونی، جنبش رنگین کمانی است»
»  صدای مردم به بیت رهبر هم رسید
»  حکومت وحشت خامنه ای و ایرانیان ذلت ناپذیر
»  از کودتا تا کودتا
»  در ارتباط با تظاهرات جمعه (روزقدس)
»  و من آن روز را انتظار می‎کشم
»  اکبر گنجی در جستجوی چیست؟
»  فلسطین، ایران، همه جا
»  روز قدس یا روز ایران ِسبز ؟
»  ما از نیمه‏ی لگدکوب شده‏مان برخاستیم
»  چرا سبز مي پوشم
»  آفت های روشنفکری در ایران
»  «وجدان فردی و اجتماعی ویکتور هو گو در تقابل با وجدان فردی و اجتماعی آقای علی خامنه ای »
»  جنبش وشبح جنبش!
»  نظری به کنده شدن افراد از احزاب، سازمان ها و گروه های سیاسی در ایران
»  اراذل را بیرون بریزیم
»  چِشــم فتِنــه!؟ عـلی(ع) و انتخـابـات !؟
»  تابستانی طولانی، پائیز توفانی
»  راه پيمايی «روز قدس» و يک نکته ی شايد ضروری
»  "راه سبز ..." و ضرورت همرأئی ملی عليه استبداد دينی
»  ترس از آینده، ارتجاع مذهبی را با فاشیسم نظامی پیوند می دهد
»  قوه شک و "این همانی" ایرانیان
»  اوضاع سياسی و وظائف ما
»  خیزش «نسل سومی‌»‌ها: زمینه‌های پیدایش
»  راهبرد و تاکتیک مناسب برای جنبش سبز
»  در گذشت يك طرفدار شجاع لائيسيته در ايران «مهندس عليقلي بياني»
»  قهرمان خود باشیم
»  بازداشت ها در تهران و ضرورت حضور گسترده ما در سراسر جهان
»  جنبش سبز: امیدها و نگرانی ها
»  آیا فرصتی دیگر باقی است؟
»  با این رژیم چه باید کرد؟
»  پنج اقدام حياتی موسوی قبل از دستگيری
»  در هم تنیده گی دین و دولت
»  تقدیم به عبدالله مومنی که با زندان های پیاپی اش ایستادن را می آموزد
»  چرا به جنبش اعتراضی مردم ایران نمی پیوندید؟
»  کیوان را عشق است
»  بیرون از جهان سوم در تهران
»  آتشبار سرکوب در ایران هنوز از کار نیفتاده است سردی جنبش ایرانیان در خارج از کشور چرا؟
»  آیا هنوز زمان آن نرسیده است؟
»  تداوم وضعیت فعلی نوعی فروپاشی است
»  سناریوی اعتراف گیرندگان و اعتراف شوندگان
»  به جای اذيت کردن موسوی، کار خودمان را بکنيم
»  درس هایی از سقوط رژیم شاهنشاهی
»  چشم‏انداز تحولات سياسی
»  جنبش مردمى و روبيدن طويله هاى اوژياس
»  همه پایه های راه سبز امید
»  ظلم آشکار به جنبش مردم ایران
»  خط امام در قتلگاه امام
»  تفسیر حقوقی قانون اساسی، تنها راه حاکمیت ملت و نجات کشور
»  پاسخ هائی به اعتراضات یک هوادار رژیم
»  همه عليه هم !؟
»  اگر یار شاطر نیستی بار خاطر مباش!
»  علوم انسانی را بهانه نکنید
»  علوم انسانی در بیداد گاه ولی امر جلادان
»  سرداران دیر آمدند
»  وجدان چون جوهر انسانیت ، بی وجدانی چون جوهر رذالت
»  زندانی اجباری، زندانی اختیاری
»  تشکل فراگير برپايه مطالبات جنبش اعتراضی مردم
»  ترس جمهوری اسلامی
»  اولويت پيکار امروز کدامست؟
»  خاورانی ها
»  صد رحمت به دیوان بلخ!
»  پیرامون موقعیت تاریخی
»  جنبش سبز مردمسالاری و پروسۀ تکامل
»  اندر مقوله ی افاضات رهبری
»  آقای خامنه ای! ملت ایران دشمنش را می شناسد! خود شمائید...