عباس شکری

بر فراز آشیانه ی فاخته

اگر تنها به تاریخ صد ساله ی اخیر ایران نگاهی دوباره داشته باشیم، یک موضوع نظر هر ناظری را جلب می کند که چیزی نیست مگر؛ «آرزوی دست یافتن به آزادی». مقوله ای که تا امروز بارها مردم ایران تا یک قدمی آن پیش رفته اند ولی هر بار به دلیلی آرزوها نقش بر آب شده اند. آیا سرنوشت مردمی که جان خود را هم حتی برای دستیابی به «آزادی» بر کف دست می گیرند، چنین است که هماره حتی آرزوهایشان هم تیرباران شود؟



esfahani.jpg
محمدعلی اصفهانی

دستپروردگان خليفه جماران، فرزندان ايران را در عراق به خاک و خون می کشند

بايد بی درنگ، حفاظت ساکنان اين پادگان، بر عهده (يا زير نظارت مستقيم و فعال) نهاد يا نهاد هايی مستقل از دولت ها قرار داده شود. صليب سرخ جهانی شايد. يا سازمان ملل. و خلاصه، چيزی از اين نوع. نه نوری مالکی ها؛ و نه صاحبان آمريکايی نوری مالکی ها.



ata-hodashian.jpg
عطا هودشتیان

موانع اصلی نظام در تحمیل "اسلامیت" به "جمهوریت"

از ظواهر اوضاع چنین برمی آید که در آینده کوتاه مدت، قدرت سیاسی حاکم بر ایران یا به سوی گسترش خفان و سرکوب های هرچه بیشتر گام می نهد، یا جامعه ی اندک آرام گرفته ی فعلی دوباره غلیان می گیرد و فضا را چنان متحول خواهد کرد که ایران به ناگزیر به سوی دگرگونی، گشایش و پلورالیسم ره می گشاید.
هر دو امکان در حال حاضر قابل تحقق اند، ولی راهبری تا به آخر هر یک با مشکلات متعدد و فراوانی برخوردار خواهد بود.



zerehi.jpg
حسن زرهی

شهروند ۱۹ ساله شد

شهروند زاده و بزرگ شده شهر تورنتو است. به شهرهای دیگر و کشورهای دیگر هم رفته است. سالها در ونکوور همزادی داشته، و در سیدنی استرالیا، حالا هم در دالاس آمریکا خواهر دوقلویی دارد.
اما این دختر جوان دلبند ما زاده و بزرگ شده ی تورنتوست. پدران و مادران او ایرانیان همین شهرند؛ ایرانیان شهری که هم در عرصه ی مبارزات اجتماعی و هم در حیطه ی فرهنگ و هنر شهره ی جهان شده اند.



ranjbar.jpg
کاظم رنجبر

آخوند سیاسی و سیاست آخوندزده!

حا کمیت ولایت مطلقه فقیه درست گویای تکرار تاریخ مسحیت اروپای قرون وسطی است. منتها در اروپای قرون وسطی آحاد توده مردم هم بیسواد بودند و هم اینکه قرائت و کتابت ، انحصارأ در دست کلیسا بود.همچنانیکه در جهان اسلام قرنها خواندن و نوشتن در انحصار آخوند ها بود ،و این آخوند ها بودند که با تمام قدرت بنام دین و مذهب ، مانع گشایش و گسترش مدارس وآموزش علوم جدید به سبک اروپائیان بودند !سیاست سانسور و جلوگیری از آزادی بیان و اندیشه در نظام مبلغ جهل و خرافات ولایت مطلقه فقیه در این راستا است.



ميزان

آن چه درآن دوهفته گذشت

اصلاح طلبان عزیز، بیائید شعار اصلاح طلبی را کناری بگذارید و به اصول استقلال و آزادی و حقوق بشر بگرائید. به این اصول معتقد شوید و عمل کنید تا موسم اصلاحات سر برسد. در فضای آزادی و استقلال ودیگر حقوق مردم است که اصلاح کردن معنی می دهد. با این انتخابات برای چندمین بار تجربه کردید و دیدید که دراین نظام اصلاحات دروغی بیش نیست. اکنون که مردم هم به این امر مهم واقف شده اند به این تجربه بسنده کنید و آن را آخرین تجربۀ خود دراین مورد تلقی نمائید.



asgharzadeh-s.jpg
گفتگوی شهروند با دکتر علیرضا اصغرزاده در مورد جنبش اخیر ایران

گفتمان حقوق بشر روایت غالب جنبش ایران است

گفتگو: لیلا مجتهدی

به عقیده من، شرکت پررنگ زنان و جوانان در این جنبش اعتراضی همان عنصری است که ماهیت این جنبش را دمکراتیک و پیشرو جلوه می دهد. این ماهیت دمکراتیک، اما، باید که در گفتمان جنبش، به قول زنده یاد شریعتی در پیغام جنبش، خودش را منعکس کند. ما باید از هم اکنون شاهد انعکاس مطالبات زنان، جوانان، ملیتها، زحمتکشان، و اقلیتهای مذهبی و جنسی و قومی در گفتمان این جنبش باشیم. در این راستا فعالان و روشنفکران مترقی دیاسپورای ایرانی که با اندیشه ها و گفتمانهای پیشرو در جهان معاصر آشنایی دارند، می توانند بیشترین کمکها را به این جنبش نوپا بکنند.



semyari.jpg
مرتضی سیمیاری

در حیات زندان اوین

تقدیم به عبدالله مومنی و هزاران زندانی سیاسی

زندان محلی برای «زنده» گی برای انان که پرواز ذهنشان از افق زمانه فراتر است و به حکم طبع تعالی پسند و روح سرکش انها نمی توانند به ابتذال تن دهند و به شیوه فرصت طلبان در برابر اربابان قدرت سر تمکین فرود اوردند. که لبهای دوخته شده فرخی و قلب مجروح عشقی شاهدی ست براین ماجرا.



hamid-farkhonde.jpg
حميد فرخنده

دیر آمد، اما شیر آمد

پایداری مهندس موسوی و عزمش برای صیانت از آرای مردم، بیانیه ها و اقدامات هوشیارانه ی وی و حضور همسر شجاع اش در کنار او و دست در دست او، چه در فعالیت های انتخاباتی و چه در عرصه مقاومت علیه کودتاچیان، در تاریخ مبارزات مردم ایران بی سابقه است.
بی شک شورای نگهبان نه گمان چنین ایستادگی از سوی میرحسین موسوی را داشت و نه انتظار حضور پررنگ بانوی اول ایران در کنار او. مهندس همه را غافلگیر کرد، دیر آمد اما شیر آمد.



احمد فرهادی

تشتت در میان کودتاگران!

راه روشن است. پیشنهاد روشن و کار ساز آقای خاتمی، یعنی برگزاری همه‌پرسی در مورد نتایج انتخابات زیر نظر نهادی که مورد اعتماد مردم باشد، تنها راه به پایان رساندن کم‌هزینه‌ی بحران بسیار عمیق کنونی است. بدیهی است که این راه حل نیز آسان به دست نخواهد آمد. شاید صحبت دیروز آقای رفسنجانی را، که گفت "امید من به رهبری است"، بتوان در راستای کوشش وی برای آسان‌تر کردن راه چنین همه‌پرسی ارزیابی کرد. البته بسیار بعید به نظر می‌رسد که اقای خامنه‌ای قدر چنین امکاناتی را که در اختیار او قرار داده می‌شود بداند و واکنش مناسب نشان بدهد. من گمان می‌کنم خود آقای خامنه‌ای هم متوجه شده است که دیگر زمان ایفای نقش او به پایان رسیده است، اما اصلا باور ندارم او بتواند پایان پرده‌ی پایانی را متفاوت از آن‌ نقشی که در کودتا به او واگذار شده رقم بزند.



zeidabadi.jpg
سهيل آصفی

برای روزنامه نگاران در بند

برای همکار شريفم احمد زيدآبادی...

روزهای مکرری است که همسر و فرزندان احمد زيدآبادی و بستگان همه ی همکاران و زندانيان سياسی ديگر چشم به راه هستند و دلنگران. روزی نيست که چشممان به تصويری زيبا از جوان به خون خفته ی ديگری دوخته نشود و روزی نيست که دلنگرانی مادران بی پناه ما را با خود به آستانه ای از تاريخ نبرد که اميد به تحول در بطن خود می پرورد.



مزگان مدرس علوم

راه را گم نکنیم

امروز رسانه ها باید بیش از هر وقت دیگر هوشیار باشند و نگذارند اخبار رقابتهای نمایشی و حتی جنگ قدرت واقعی بین سران حکومت, نقض جدی و سازمان یافته حقوق بشر را در اوین به خبر درجه دوم یا حتی درجه چندم تبدیل کند.اگر کمی هوشیار باشیم در خواهیم یافت که این یکی ارزش خبری بیشتری از ان اولی دارد.این احتمال را بدهیم که ابعاد فاجعه انقدر عظیم و هولناک است که سران حکومت یا برای فرار از ان به جان هم افتاده اند و یا برای پنهان کردن ان یک جنگ زرگری به راه انداخته اند.وسبزی این جنبش میلیونی بی سابقه که با خون عزیزان این مرز و بوم ابیاری شده در این نمایشها پژمرده نگردد.



said-razavai.jpg
سعید رضوی فقیه

جمهوری علوی یا سلطنت اموی

با توجه به دیر پا بودن بسیاری از ساختارهای اجتماعی و فرهنگی و حتی عادات فردی و الگوهای ذهنی در جامعه ایرانی همواره خطر بار تولید استبداد حتی پس از تاسیس جمهوریت وجود داشته است.سوء استفاده از قدرت به قصد انباشت ثروت و میل به بهرمندی همیشگی از مزایای موقعیتهای سیاسی نیز خواه نا خواه انگیزه بر هم زدن قواعد دموکراتیک را در صاحبان قدرت به قصد حفظ و تضمین و تداوم موقعیت خود و انتقال ان به اطرافیان تقویت می نماید و دقیقا همینجاست که تلاشهای گام به گام برای تبدیل جمهوری به سلطنت اغاز می شود.



behzad-karimi.jpg
بهزاد كریمی
نشانه یابی برای نشانه گذاری

ائتلاف سیاسی ملی بر زمینه اتحاد اجتماعی ملی

برای رسیدن به پیروزی ملی ، نیاز به احساس مسئولیت همگانی در هر مولفه از این حرکت ملی است. اپوزیسیون دموکرات و سکولار جمهوری اسلامی حق ندارد که در این خیزش ملی سرنوشت ساز دچار فزون خواهی و یا منزه طلبی شود و از ایفای نقش خود باز ایستد. اما عمده مسئولیت در این حرکت، همانا بر عهده نیروی منتقد و معترض دارای تعلق خاطر به جمهوری اسلامی است که می تواند از جایگاه خاصی که در حرکت ملی " رای من کو؟ " و "دولت کودتا نه!" یافته است، نقش تعیین کننده‌ای ایفا کند.



yahyai.jpg
دکتر محمد حسین یحیایی

رانت خواران دولت کودتا در هراسند

در رژیم های استبدادی توده های مردم بویژه جوانان از رژیم فاصله می گیرند و با گذشت زمان از آن بیزار می شوند، رژیم برای حفظ خود زنجیره های وفادار به خود می آفریند، امکانات مادی و اقتصادی کشور را در حوزه هایی بکار می برد که قدرت خود را تقویت کند و پایگاه اجتماعی و پشتیبانی از خود را گسترش دهد. در این راه به تشویق رانت خواری و وابستگی به دولت را برای استفاده از امکانات مادی آن گسترش می دهد. این روش و سیاست گذاری های دولت کودتا ضربه های سهمگینی به اقتصاد ملی ایران می زند که باز سازی آن به سال ها وقت و کار نیاز دارد.



دکتر مصطفی قهرمانی

"همه پرسی"‌ با وجود "دولت کودتا"

وضعیت موجود اکنون دیگر تمامی‌ علائم یک بحران حقیقی‌ و حقوقی برای نظام و کشور را حائز می‌باشد. جهت برونرفت از این بحران اما از همان اوان شکل گیری و بروز این بحران در سطح پایوران و کنش گران سیاسی چه در درون نظام و چه در بین منسوبین و طرفداران جنبش سبز ایران راه حل‌های متعددی ارائه گردیده است. تقریبا" لااقل تا این لحظه تمامی‌ این راه حل‌ها جملگی در خصلت مسالمت آمیز بودن و کم هزینه بودن آن برای "ملک و ملت" بسیار به هم نزدیک هستند ولی‌ شاید به لحاظ کارآمدی و ثمربخش بودن آن در جهت برونرفت از این بحران تفاوت‌های چندی بر آنها مترتب می‌‌باشند.



ماشاالهه سلیمی . منوچهر مقصودنیا

ضرورت شکل گیری ائتلاف بزرگ ملی، علیه دولت کودتا

امروز یک جریان قوی اصلاح گرا در حکومت، تصمیم خودرا بر عدم تحمل باند کودتا اعلام و آنها را به چالش جدی کشیده و حاضر به پذیرش هزینه این عمل خود شده است. این امر شکاف در بالا را غیر قابل مرمت کرده و هیچ مصلحتی، حتی مصلحت نظام نیز دیگر نمی تواند آب رفته را به جوی باز گرداند.
در عین حال باید توجه داشت که گرچه کلیددار زندان، نیروی انتظامی و منابع مالی به ویژه نفت در اختیار باند کودتا می باشد، اما اصلاح طلبان حکومتی هم چنان یک پای جدی قدرت در ارکان نظام جمهوری اسلامی بوده و دارای امکاناتی در بالا می باشند که نمی خواهند به آسانی از دست بدهند. اپوزیسیون سکولار و دمکرات باید این وضع آنها را درک کرده و در اتخاذ سیاست های خود آنرا مورد توجه قرار دهد!



محمد رضا شالگونی

تناقض مبارزات کنونی کشور ما و ...

مصا حبه با رادیو سپهر

من از آنهائی نیستم که بتوانم در نماز جمعه شرکت کنم وحتی آن را مفید بدانم . منتها مرا نباید بخاطر این شماتت کرد . من هم آنهائی را که در نماز جمعه شرکت می کنند و یا در پشت بام ها الله اکبر می گویند شماتت نمی کنم . ولی فکر می کنم که همین مردمی که همین ظرافت ها و خلاقیت ها را و ابتکارها را نشان می دهند همان دختران و پسرانی که در واقع متنفرند از تمام موجودیت این حکومت امام زمان ولی مجبورند که رنگ سبز به مچ شان ببندند و در خیابانها شعار بدهند ، همانها بنظرم خلاقیت و توانائی این را دارند که رژیم را از پا در بیاورند و خواهیم دید که در خواهند آورد .



amir-mombini.jpg
امیر مومبینی

از شعار «مرگ بر روسیه»
تا «شعار مرگ بر ... »

آنجا که به جنبش سبز آزادی برمی‌گردد باید گفت این جنبش در سرشت خود باید با هرگونه شعار مرگ مخالفت کند. پس از سال‌ها تلاش جهت پایان دادن به شعار ارتجاعی و بی‌معنی «مرگ بر آمریکا» چگونه می‌توان پذیرفت که شعار همگون دیگری به میدان بیاید؟ شعار مرگ بر روسیه نیز مثل شعار مرگ بر آمریکا و مثل هرگونه شعار مرگ دیگری علیه کشورها، هر کدام که باشند، حتی اسرائیل، نادرست و بی‌معنی است. جنبش سبز آزادی باید بتواند در پرتو این رنگ آرامش بخش خشونت را در کلام و در رفتار از خود دور کند. حتی فریاد کردن مرگ بر احمدی‌نژاد یا خامنه‌ای یا پاسدار یا بسیجی نیز به دور از آن سرشتی است که جنبش آزادی ما باید داشته باشد.



ammar-maleki.jpg
عمار ملکی

به ياد احمد و براي پورسام

احمد زيدآبادي انساني بزرگ و از اهالي امروز است. خوش فکر است و خوش صحبت. هر که با او قرين بوده باشد، مي‎داند که همنشيني با او لذت بخش است و هم صحبتي اش پر بار و مفيد. خوش مشرب است و سرحال. صادق است و ساده. عميق و صريح. دانش آموخته ايست براي فرداي ايران. ترديد ندارم که او از مقامات پر افتخار فرداي ايران دموکراتيک خواهد بود.



ranjbar.jpg
کاظم رنجبر

معبد ابلیس

سال پیش آیت الله محمد مصباح یزدی ، در یکی از سخنرانی هایش علنأ گفت :وطن پرستی عین گاو پرستی است! من راقم این سطور که بیش از ۳۹ سال است در فرانسه زندگی میکنم و تمام تحصیلات دانشگاهی ام در این کشور به پایان رسانده و به فرهنگ این کشور تا حدی آشنا هستم ، می دانم که، اگر یک کشیش فرانسوی به ملت فرانسه می گفت : وطن پرستی عین گاو پرستی است !خود این ملت این کشیش رااز مملکت فرانسه بیرون می انداختند.



مجید زربخش

"انتخابات" دهمین دوره ریاست جمهوری و پس از آن

در جریان انتخابات دوره ی دهم اختلافات درونی که ریشه های عمیق در گذشته ودر مجموعه سیاست های امروز دارد ، از همان آغاز وارد شدن نامزدها به صحنه شکل دو صف بندی بزرگ به خود گرفت . در جریان رقابت های "انتخاباتی" ، بویژه مناظره ها که به نظر میرسد از سوی "رهبر" ومافیای پیرامون او به منظور التهاب وگرمی دادن به َانتخابات َ ودرعین حال بمثابه اهرمی برای افشا وحذف بعدی عناصرو گروه های رقیب _ از جمله هاشمی رفسنجانی _ تدارک دید ه شده بود ، جدال درونی به صورت درگیری های خصمانه وآشتی ناپذیر تبلور یافت .



ijadi.jpg
جلال ایجادی

لائیسیته، جدائی اسلام از حکومت در جنبش ایران

زمان آنست تا تمامی جریانات سیاسی داخل وخارج کشور، تمامی مسئولان وفعالان، تمامی نشریات و رسانه ها، تمامی نهادها ووبلاگ ها و تمامی روشنفکران و هنرمندان مواضع خود را بطور آشکار در مورد لائیسیته و قانون اساسی اعلام کنند و اختلاف نظرات را به بحث بگذارند.ما نیازمند یک جنبش دین پیرایی میباشیم. جنبش امروز جنبش آزادیخواه و دمکراسی طلب است واین جنبش یک روند پویا و دینامیک است و بنابراین نیازمند تفکر و اندیشه است. آنچه تظاهرکنندگان گفتند را از یاد نبریم: "آزادی اندیشه، همیشه، همیشه!".



اکبر سیف

هاشمی رفسنجانی و مشکل حل منازعات درونی رژیم از طریق مذاکره

رفسنجانی با شامه تیزش بهتر از دیگرسران رژیم دریافته است که چرخشی جدی دراوضاع به وقوع پیوسته است؛او فهمیده است که این مردم دیگرحکمرانی شدن به شیوه های سابق را بر نمی تابند واگرچاره ای به سرعت اندیشیده نشود وتغییری در شیوه های حکومتی صورت نگیرد، گشایشی هر چند محدود در اوضاع بوجود نیاید وتلاشی تازه از سوی مسؤلان نظام برای کانالیزه کردن امواج عظیم نارضایتی مردم به درون نظام صورت نگیرد آنگاه همین مردمی که تا دیروز شعار ابطال انتخابات را فریاد می کردند،در آینده ای نه چندان دور و با بروز بحران هایی تازه وبا فراهم شدن فرصت هایی جدید، می توانند ابطال کل نظام را فریاد کنند.



حمید اکبری

اعترافات و سوداهای هاشمی رفسنجانی:
نظام جمهوری اسلامی در سراشیبی بدون بازگشت سقوط

آقای هاشمی رفسنجانی در مقام و موقعیت یک عنصر اساسی و پایدار نظام سی ساله استبداد دینی جمهوری اسلامی، به زبان مؤدبانه، آدم مرموز و پیچیده ای است و به زبان عامیانه و یا گویاتر، آدم هفت خط و مکاری است. بهر روی که او را بشناسیم و هر انگیزه ای که برای سخنان او در نظر بگیریم، آنچه وی از جایگاه نماز جمعه ٢٧ تیرماه بیان نمود را می توان به دو بخش حایز اهمیت تقسیم کرد: اعترافات و سوداها.
آقای هاشمی معترف شد که: حکومت دچار بحران است...



»  تظاهرات بزرگ روزجمعه وسخنان رفسنجانی
»  آقای مسعود رجوی به فضای مبارزه سیاسی- مدنی خوش آمدید
»  درسهای قیام ملی سی تیر و قیام مردمی پس از کودتای انتخاباتی ۲۲ خرداد
»  نماز جمعه هاشمی رفسنجانی
»  به پدرخوانده کودتاچیان اعتراض کنیم
»  جنبش مردمی و اصلاح طلبانِ حکومتی: کدامیک در تنگنای دیگری؟!
»  خشونت و ترور بیست سال پس از قاسملو
»  مخملی نیست واقعی است
»  آقای خامنه ای مردم شما را نمی خواهند کنار بروید!
»  دیپلماسی آشکار هاشمی
»  استاد! به کلاس درس بازآی
»  شباهت های جنبش سبز با نهضت ملی کردن نفت و نیاز به یک سازمان دهی فراگیر
»  مبانی راهکارها در جنبش عمومی اعتراضی مردم
»  این خون های پاک به هدر نخواهد رفت
»  بازهم تجمع نمازجمعه ومسأله تاکتیک؟
»  به سوی فروپاشی
»  آقای موسوی، لطفا خودکشی سیاسی نکنید
»  تراژدی گفتمان چپ (جهانی) درباره ایران
»  خاستگاه های جنبش اعتراضی مردم و نشانی های غلط
»  امروز، کدام روش مبارزه مدنی؟
»  گله‌ای از سر دردمندی با دوستان حزب کمونیست کارگری ایران
»  جنبش اعتراضی در ایران و اپوزیسیون ارتجاعی خارج از کشور
»  نماز جمعه يا نماز وحشت
»  پیامی به آقای خامنه ای
»  ما نیزبا شما هستیم وهمچون شما ها سر ِباز ایستادن نداریم
»  جمهوری اسلامی ایران را به نابوکو راه ندادند
»  انسان تاریخ ساز ، یا تاریخ انسان ساز؟
»  کارنامه ده ساله ها شمی شاهرودی
»  توهم آفرینی به سود کیست؟
»  زنده یاد قاسملو ، مظهر تعادل بود
»  ایران اسلامی و خوش اقبالی چین و روسیه
»  هنر "ممکن" و قدرت موهوم
»  اجرای عدالت تنها راه جبران بخشی از بی عدالتی است
»  جنبش و کودتا
»  اتحاد برای دموکراسی در ایران
»  زمینه‌های حکومت تک قطبی و جنبش سبز
»  سازمان های سیاسی باید مسئولیت بپذیرند
»  سهراب ها را اگر کشتند، رستم ها هنوز زنده اند
»  تا کی نداها و سهراب‌های ما را می‌کشند وما نظاره‌گریم؟
»  نادیده و نا چیز گرفتن آراء مردم و سیر تکاملی شعارها و خواست ها
»  مرجعیت خامنه ای بی اعتبار است
»  سهراب فقط حرفی برای گفتن داشت!
»  دعوای فرماندهان مهاجر بر سر چیست؟
»  اعتراف اعترافگیران
»  اشکال نوین جُنبش‌های اعتراضی
»  " اتحاد برای ايران"
»  سو گنامه ای برای قربانیان گمنام
»  ستیزه با اهل اندیشه و فرهنگ
»  دِين ايرانيان خارج از كشور به مبارزان داخل كشور
»  عبور از خطوط قرمز با پرچم های سبز
»  دهمين انتخابات و جمهوري چهارم
»  «الله اصغر»
»  خیانت به‌اختیار خود و نسل آینده
»  جنبش آزادیخواهانه مردم ایران و اپوزیسیون خارج از کشور
»  ویژگی های جنبش همگانی
»  حجاريان: از تير سعيد عسکر تا زندان کودتا
»  بازداشت ها و تراژدی این خاک
»  در جستجوی راهکار مدنی- سياسی برای ادامه پيکار!
»  ما بايد بتوانيم اين همبستگی را حفظ بکنيم
»  عوامل کودتا،لب به سخن می گشایند
»  مقایسه نتایج انتخابات در دو دوره : ضرب در پنج و ده، تقسیم بر پنج و سی
»  بالندگی جنبش مردم واسارت اصلاح طلبان در توهم و خیال
»  خامنه ای ـ احمدی نژاد ، درگير درچند جبهه
»  به استقبال "جبهه ی سبز امید"
»  از تیر تا خرداد
»  «آمیزش دین و قدرت، جایگاه روحانیت را تضعیف کرده است»
»  از الله اکبر مقدس و انقلابی تا الله اکبر نامقدس و غیرانقلابی
»  دو هفته ای که "بيت ولايت" و ديکتانوری را لرزاند
»  بیم ها و امید های جنبش سترگ جاری !
»  جدال ولایت مطلقه با حق حاکمیت مردم
»  پرچم ايران سه رنگ است
»  پیروزمند درمانده خشونت می گسترد
»  «شیخنا و منتسکیو.»
»  حاکمیت و اپوزیسیون سی میلیونی