logo





خامنه ای ـ احمدی نژاد ، درگير درچند جبهه

جمعه ۱۲ تير ۱۳۸۸ - ۰۳ ژوييه ۲۰۰۹

مزدک لیماکشی

به موازات بحران مشروعيت خامنه ای ـ احمدی نژاد و تقويت پايه های مردمی اصلاح طلبان ، صفوف نيروهای جمهوری خواه گسترش می يابد. در واقع امر برای اولين بار حکومتيان به دو جناح کامل تقسيم شده و در مقابل هم صف آرايی کرده اند. از تعداد محلل ها کاسته شده و رقابت برای کسب قدرت به هر وسيله ای به اوج خود رسيده است . فضای سياسی جامعه روشنتر شده ، جبهه طرفداران دمکراسی که در دفاع از حق رای مردم شکل گرفته می رود که به يک فاکتور جدی قدرت در جامعه تبديل گردد و اين امر را بايد به فال نيک گرفت.
روزهای سخت جنبش سبز، با زور سرنيژه ، زندان و کشتار روزهای جشن پيروزی خامنه ای ـ احمدی نژاد نيست. روزها و ماه های آينده نشان خواهد داد که کودتاگران تا چه حد در محاسباتشان در اشتباه بوده اند. آن ها همزمان بايستی در چند جبهه بجنگند.
۱. در جبهه مقدم اين جنگ مليون ها مردمی هستند که آرايشان دزديده شده و فرزندانشان مضروب زندانی و يا کشته شده اند. حضور خامنه ای و احمدی نژاد در ميان مردم در عمل غير ممکن خواهد شد و آن ها همواره در معرض اتهام باقی خواهند ماند. مردم به ستوه آمده از هر فرصتی استفاده کرده به اشکال مختلف مقاومت مدنی ، تظاهرات ، راهپیمائی و تجمع دست خواهند زد و صدای اعتراضشان پايه های لرزان کودتا گران را بيشتر از پيش به لرزه درخواهد آورد.
۲. در جبهه دوم آن ها با روحانيون عالی رتبه ای روبرو خواهند بود که دولت کودتا را نامشروع دانسته و ارتباطشان به مانند زمان شاه با بخش بزرگی از مردم تقويت خواهد شد و اين برای خامنه ای چون شبحی است که خواب و آرام را از او خواهد ربود . خامنه ای همچنين در مجلس خبرگان به رياست هاشمی رفسنجانی با مشکلات جدی روبرو خواهد شد.
۳. در جبهه سوم آن ها با نيروهای اصول گرايی در گير خواهند شد که هر چند رهبر را هنوز قبول دارند اما چشم ديدن احمدی نژاد را ندارند ، تا جايی که در جشن کودتای او شرکت نکرده اند. مجلس ديگر در خدمت احمدی نژاد نخواهد بود و هر روز برای او مساله ايجاد خواهند کرد. لوايح ارسالی احمدی نژاد به مجلس با مشکل عدم تصويب روبرو خواهند شد. و در صورت رد شدن لوايح ، حتی اگر احمدی نژاد آن ها را به شورای مصلحت نظام ارسال دارد در آن جا نيز به نتيجه ای نخواهند رسيد و به بايگانی سپرده خواهند شد. وزاری معرفی شده احمدی نژاد به سختی از تصويب مجلس خواهد گذشت.
۴. در جبهه چهارم آن ها بر سر چگونگی تقسيم غنايم بين نظاميان ، روحانيون هوادار خامنه ای و بازاريان طرفدار کودتاگران در گير خواهند بود.
۵. در عرصه روابط بين المللی آن ها از هم اکنون دچار مشکلات اساسی شده اند و سه هفته پس از کودتای انتخاباتی فقط ۱۱ کشور به احمدی نژاد تبريک گفته اند. ديگر احمدی نژاد در کنفرانس های بين المللی جايی نخواهد داشت . يا از او دعوت نخواهد شد و يا در صورت حضور با اعتراض نمايندگان ديگر کشورها روبرو خواهد شد. آن ها همچنين با گروه های بزرگی از ايرانيان که در غرب زندگی می کنند و متشکل تر از گذشته در مقابل آن ها صف آرايی کرده اند مشکل جدی خواهند داشت . خامنه ای و احمدی نژاد که ادعای رهبری جهان اسلام را داشتند با بحران مشروعيت در کشورهای اسلامی روبرو خواهند شد و گروهای وابسته به آن ها برای تاييدشان از آن ها مبالغ بيشتری را درخواست خواهند کرد.
۶. با افزايش و تشديد تحريم ها بحران اقتصادی عميق تر خواهد شد. و آن ها نا توان از حل مشکلات اقتصادی به زانو در خواهند آمد. آن ها قادر نخواهند بود از پس وعده هايی که به دهقانان و اقشار فقير جامعه داده اند بر آيند. بحران بی کاری بيش از گذشته تشديد خواهد شد و درست در چنين شرايطی است که نيروهای اصلاح طلب و کلا هوداران دمکراسی می توانند مردم را در سازمان های مدنی برای احقاق حقوق شان متشکل سازند.
۷. به موازات بحران مشروعيت خامنه ای ـ احمدی نژاد و تقويت پايه های مردمی اصلاح طلبان ، صفوف نيروهای جمهوری خواه گسترش می يابد. در واقع امر برای اولين بار حکومتيان به دو جناح کامل تقسيم شده و در مقابل هم صف آرايی کرده اند. از تعداد محلل ها کاسته شده و رقابت برای کسب قدرت به هر وسيله ای به اوج خود رسيده است . فضای سياسی جامعه روشنتر شده ، جبهه طرفداران دمکراسی که در دفاع از حق رای مردم شکل گرفته می رود که به يک فاکتور جدی قدرت در جامعه تبديل گردد و اين امر را بايد به فال نيک گرفت.
۸. روسيه که بزرگترين حامی کودتا گران بوده و در تربيت و تجهيز نيروهای سرکوب نقش داشته در خواست سهم بيشتری برای غارت منابع ملی کشور ما خواهد کرد و در اين جبهه آن ها در مظان اين اتهام خواهند بود که وابسته به روسيه هستند ، با سابقه ذهنی که مردم ما از روسيه تزاری دارند ، اين امر برای آن ها چون زهری کشنده خواهد بود.
۹. برای اولين بار در تاريخ کشور ما هم غرب به پشتيبانی از جنبش دمکراسی خواهانه مردم ايران بر خاسته و هم اکثريت ايرانيان ديگر با مواضع ضد غربی خداحافظی کرده اند و در اين جبهه ديگر آن ها قادر به بسيج نيرو بر ضد يک کشور خارجی نخواهند بود.
۱۰.روشنفکران٬ متخصصان٬ نویسندگان٬ هنرمندان٬ دانشجویان و در مجموع اکثر نخبگان جامعه به جنبش سبز پيوسته اند و دولتی ها بدون حضور آن ها کار به جايی نخواهند برد.
۱۱.جامعه شهری ، اقشار متوسط٬ طرفداران بازار آزاد و مدافعان تقویت بخش خصوصی در برابر باندهای جاگرفته در مناسبات دولتی ، دست به مقاومت بيستری خواهند زد و پيوستن بيشتر اين اقشار به جنبش دمکراسی راه را برای انتخابات آزاد و استقرار دمکراسی در ايران خواهد گشود
۱۲. درست در شرايطی که مشروعيت ولی فقيه از طرف گروه های بزرگی از شيعيان زير سوال است ، سنی مذهبان کشورمان بيش از گذشته نقش رهبری مذهبی در نظام سياسی کشور را مورد پرسش قرار خواهند داد.
در پايان بايد تاکيد کنم که مبارزه ما برای دمکراسی نه تنها با شکست مواجه نشده بلکه در ابعادی گسترده تر و با نيروی بيشتری پا به ميدان گذاشته است .
رژيم کودتا مشروعيت ندارد!
برای بر گزاری انتخابات آزاد زير نظر سازمان ملل به پيش !
پيش بسوی استقرار دمکراسی در ايران !


google Google    balatarin Balatarin    twitter Twitter    facebook Facebook     
delicious Delicious    donbaleh Donbaleh    myspace Myspace     yahoo Yahoo     


نظرات خوانندگان:

salam
koji
2009-07-05 10:13:54
lotfan in balatarin, tiwiter, va face book ra be farsi benevisid

نظر شما؟

نام:

پست الکترونیک(اختياری):

عنوان:

نظر:
codeimgکد روی تصویررا اينجا وارد کنيد:

نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد