آگهی مراسم به خاک سپردن بهمن امینی

بدین‌وسیله به آگاهی رسانده می شود که مراسم به خاک سپردن زنده یاد بهمن امینی درساعت ۱۰ صبح روز شنبه یکم دسامبر ۲۰۱۸ در قطعه ۸۵ قبرستان «پرلاشز» شهر پاریس برگزار می شود.



Bahman-Amini1.jpg

بهمن امینی از میان ما رفت

درگذشت بهمن امینی (محمدتقی امینی مقدم) که خسرانی است دردناک برای همسر و يار دلبندش، هايده قهرمانی و ديگر اعضای خانواده محترمش، برای ما دوستان و همراهان بهمن نيز فقدانی بس اندوهناک است.
ما یاد و خاطره او را گرامی می‌داریم و وجود پر تلاش و خستگی‌ناپذیر او را فراموش نخواهیم کرد. آگاهيم که اين گرامی داشت به معنای پاسداری از ميراث تلاش‌های فرهنگی، اجتماعی و سياسی اوست و امیدواریم که به کوشش یاران و با یاد او همچنان ادامه یابد.



تسلیت

دوست و رفیق قدیم ما ماشالله سلیمی سوگوار مرگ پدر است. این پیرمرد زحمتکش ستمدیده نیز، مانند همه پدران و مادران ما از دو رژیم استبدادی، بویژه از استبداد ۴۰ ساله رژیم جمهوری اسلامی ایران ستم ها دید، خون دلها خورد و پس از سالیان دراز انتظار، در حسرت دیدار فرزند چشم از جهان بربست و داغی دیگر بر دل دوست ما نهاد.
درگذشت پدر را به ماشالله عزیز مان و نیز همه خانواده و دوستداران ایشان تسلیت می گوییم. شادی و سرور دوستان و رفیقان، شادی ما و اندوه و درد انان درد و اندوه مشترک ماست.