madar-moeini-4s.jpg

در هفتمین روز خاک‌سپاری
مادرمان، عفت‌ مریدی (مادر معینی)
درسوگ و پاس‌داشت یاد او گرد هم می ‌آئیم

پاریس - ۱۲ خرداد ۱۳۹۲(۲ ژوئن۲۰۱۳)
از ساعت ۱۷ تا ۲۰ عصر
خاطره و رضا معینی- محمد اعظمی





madar-moeini2-s.jpg

مهربانی دیگر از مادران خاوران چشم از جهان فروبست!
مادر معینی هم رفت....

مهربانی دیگر از مادران خاوران چشم از جهان فروبست. مادر معینی هم رفت. خیل بزرگ فرزندان ناشناخته اش را در ماتم و غم فرو برد. عمری را در جست و جوی فرزندان خود پشت در زندان های دو رژیم خودکامه و مستبد گذراند و از سال ۶۷ به بعد در صف مقدم مادران خاوران بود و داد خواه کشتار هیبت و هیبت های دیگر در سال ۶۷ و تبلور آرزوهای بزرگی که در دستان حقیر رژیمی واپسگرا بر خاک شدند. چه گل هایی که در باغ زندگی این سلحشوران راه آزادی و عدالت پر پر نشدند و چه خانواده ها که از هم نپاشیدند و چه چشم های های منتظری که تمام عمر با اشک زیستند و چه نگاه های معصومانه نوباوگانی که آغوش گرم پدر و مادر را در خاک سرد خاوران می جستند و مادر همیشه با نگاه شوخ و خنده ملیح هبت همیشه آن جا بود و نوید می داد که زندگی این جاست،‌ باید که پاس داشته شود.



Manouchr-Sabetian.jpg

در سوگِ یار دیرین مان دکتر منوچهر ثابتیان

منوچهر ثابتیان به آن دسته از انسان های بزرگی تعلق داشت که هم در حوزه ی حرفه ای و علمی، هم در سپهرِ زندگی اجتماعی، هم در عرصه ی فرهنگ و خلقیات ویژه گی های مثال زدنی دارند .
در حوزه ی اجتماع و سیاست، از نخستین روزهای دانشجویی اش به جریان چپ ایران پیوست و تا آخرین روزهای زندگی به آرمان های آزادی و انسان دوستی و عدالت جویی وفادار ماند . منوچهر ثابتیان از نخستین طراحان ایجاد فدراسیون های دانشجویی در خارج کشور بود . از بنیان گذاران کنفدراسیون دانشجویان ایران و در کنگره ی اول کنفدراسیون در هایدلبرگ (۱۹۶۰) و کنگره ی دوم لندن (۱۹۶۱) جزء هیئت دبیران کنفدراسیون بود .
نه حکومت دیروز ایران را پذیرفت و نه حکومت امروز آن را . و تا آن جا که توان و امکان داشت برای بهروزی مردم ایران و رسیدن به ایرانی آزاد و دموکراتیک کوشید .