new/ali-karamizade1.jpg
درگذشت رفیق و دوستی که مظهر صداقت و فداکاری بود

علی کرمی زاده، دوستداران و یاران فراوان خود را ترک گفت

علی در میان آنانی که وی را می‌شناختند به صداقت و فداکاری و به پایبندی بر اخلاق در سیاست، مناسبات، رفتار و کردار شهرت داشت. هرکس مدتی کوتاه با او می‌گذراند، دیگر ممکن نبود صمیمیت، شور زندگی، احساسات عمیق انسانی و عاطفه‌ی مردمی‌ او را از یاد ببرد. کمتر کسی می‌دانست که علی از قلمی شیوا و نغز برخوردار بود. این پنهانکاری هم از فروتنی‌‌اش برمی‌خاست. «علی اهواز» هرگز از ذهن و دل بیرون نمی‌رود.




new/ali-karamizade1.jpg

مراسم گرامی‌داشت خاطرۀ عزیزمان
علی کرمی‌زاده (علی وسلینگ)

خانواده و دوستان علی

دوستان گرامی
برای گرامی‌داشت خاطرۀ علی عزیزمان
روز شنبه ۲۱ ژانویه از ساعت ۱۷ در محل زیر گردهم می‌آییم.
Kölner Flüchtlingszentrum
Trmstraße 3-5, 50733 Köln




new/ali-karamizade1.jpg

اطلاعیه درگذشت علی کرمی زاده‎

با اندوه زیاد درگذشت دوست مهربان و یار و یاور قدیم و عزیزمان علی کرمی‌زاده را به اطلاع می‌رسانیم.
علی به دنبال بیماری که از چندماه پیش درگیر آن بود، به‌طور ناگهانی و در شرایطی که سختی‌های اولیه را پشت‌سر گذاشته بود، در آخرین عمل در بیمارستان، از پیش خانواده، عزیزانش و همۀ دوستانی که از صمیم قلب دوستش می‌داشتند رفت.
به همسرش مینای عزیز و فرزندانش پگاه، بهروز و کاوه صمیمانه تسلیت ‌می‌گوییم و برایشان بردباری آرزو داریم.



new/Nosratpour1.jpg

تسليت به‌مناسبت از دست رفتن مهندس محمد سعيد نصرت‌پور

آن و روزهائى كه با هم در زيستگاهش سنندج گذرانديم. چهره‌ى ثبت شده‌ى سعيد در ذهن ما براى هميشه، سيماى انسانى است كه در هيچ شرايطى از خوشرويی در حق دوست دريغ نداشت. هميارى بود كه وى را به بخشنده بودن مى‌شناختيم و بارها فداكارى‌هايش را آزموده بوديم. گشاده‌دستى‌اش فقط براى اطرافيانى نبود كه از نزديك مى‌شناخت، بلكه متوجه هر كسى ميشد كه نياز داشت. اين را با فروتنى وظيفه‌ى انسانى بر مى‌شمرد و در وسع خود دست يارى مى‌رساند.



new/Mahmoud-Rafie1.jpg

تسلیت

با تأسف بسیار از درگذشت محمود رفیع گیلانی آگاهی یافتیم. او در ۱۹ دی ۱۳۱۴ (۱۰ ژانویه ۱۹۳۵) در نجف به دنیا آمد و پس از یک بیماری طولانی در ۱۸ دی ۱۴۰۱ (۷ ژانویه ۲۰۲۳ ) در برلین فوت کرد.
در گذشت او را به پری رفیع و فرزند ایشان پروفسور انوشه رفیع صمیمانه تسلیت می گوئیم.