Mehrdad-Darvishpour5-s.jpg

رفتار جنسی و تابوی خودارضایی

گفتگوی زهرا باقری شاد با مهرداد درویش‌پور، جامعه‌شناس

"اسلام در مقایسه با مسیحیت، به طور کلی نگاه لیبرال‌تری نسبت به سکس دارد و حتی گاه آن را مزه بهشت می‌داند. در دین اسلام، کنترل سکسوالیته بیشتر با کنترل زنان، همچون نیروی فعال و اغواگر جنسی صورت می‌گیرد و همچون مسیحیت به شدت از خانواده مقدس دفاع می‌کند. خودارضایی اما رفتاری است که می‌تواند از منظر دینی نیاز جنسی برای ازدواج و تشکیل خانواده را کمرنگ کند و همچون همجنس‌گرایی تهدیدی برای آن گونه روابط جنسی باشد که بدون آن تولید مثل میسر نیست".



noghrekar-200.jpg
فرح طاهری

نقش سیاسی جاهل ها و لات ها در تاریخ معاصر ایران

سخنرانی دکتر مسعود نقره کار در کانون کتاب تورنتو

هشتاد و یکمین نشست کانون کتاب تورنتو عصر جمعه ۱۱ اکتبر ۲۰۱۳ در مکان همیشگی(سالن اجتماعات مرکز نورت یورک) برگزار شد. سعید حریری در آغاز به خبر خوشی که روز پنجشنبه منتشر شد و آن اختصاص نوبل ادبیات ۲۰۱۳ به خانم آلیس مونرو، نویسنده ی برجسته ی کانادایی (که اتفاقا همشهری ما هم هست)، اشاره کرد و داستان های کوتاه او را که شرح زندگی در شهرها و روستاهای کوچک و زندگی کشاورزی ست، برای ما ساکنان انتاریو مأنوس خواند و در کنار آن با نقل نوشته ای از اینترنت، به نکته ی ظریف تفاوت فرهنگی ما (ایرانیان) و کانادایی ها پرداخت. اینکه هموطنان مونرو خیلی هم از خودشان شور و هیجانی برای چنین افتخاری که نصیب شان شده، نشان ندادند، در حالی که اگر آدونیس(رقیب سوری مونرو) نوبل گرفته بود، در ایران همه بوق زنان به خیابان ها می ریختند.



مجید خوشدل

اوراسیا؛امپراطوری روسیه و حکومت اسلامی ایران

گفتگو با »سیروس بهنام»

اوراسیا »، مانیفست جهان گشایی کشور روسیه پس از فروپاشی «اردوگاه» است که در بیش از یک دهه گذشته در حال میدانی شدن است. هدفِ اوراسیا، ایجاد بلوکی متشکل از بخشی از کشورهای اروپایی (اغلب، کشورهای جدا شده از شوروی سابق) و آسیا می باشد که سرمایۀ روس و کلیسای ارتودوکس در کانون آن قرار داشته باشد. ایران (با هر رژیم سیاسی) در مرکز این پروژۀ کلان جلب توجه می کند.



Mehrdad-Darvishpour5-s.jpg

درباره رابطه ایران و امریکا، چشم انداز مذاکرات هسته ای و آینده دولت روحانی

گفتگوی تلویزیون نوروز
با مهرداد درویش پور





reza-akrami.jpg
رضا اکرمی

پیرامون سیاست خارجی جمهوری اسلامی

گفتگوی حسن بهنام از تلویریون تیشک با رضا اکرمی

ارزيابى از رفتار اين حكومت چندان ساده نيست. اين حكومت در گذشته و در بخشى كه به سرنوشت كشور و مردم ما مربوط مى شود ديده ايم كه فرصت سوزيهاى بسيارى داشته, كه بارها اشاره شده و نمونه بارزش مراحلى در روند جنگ عراق و ايران بوده و سمت ديگر از جمله در همين جنگ ديده ايم كه وقتى كارد به استخوان رسيده تن به چنان عقب نشينى اى زده اند كه منافع حاصل از آن خلاصى خودشان از مهلكه و بر باد دادن منافع ملى كشور بوده است.



raof-kaabi1.jpg
رئوف کعبی

“جام زهر خمینی ، نرمش قهرمانانه‌ خامنه‌ای”

گفتگوی جمال پورکریم با رئوف کعبی
تیشک تیوی





Jacques-Ranciere.jpg
گفتگو با ژاک رانسیر «Jacques Rancière»

جمع و فرد - بخش دوم و پایانی



کریستوفر یول لارسن
برگردان: عباس شکری

دو پرسش اینجا وجود دارد. یکی در مورد سلیقه است که من در باره‌ی آن صحبت کردم و در واقع موضوع هیرارشی سلیقه است و آن چیزهایی که در بر دارد. این وجه چنانچه متوجه هستید، با وجه دیگری که رهایی‌بخشی کارگران است که در واقع رهایی است از طریق گذار از فرهنگ واقعن موجودی که مسلط هم هست، تفاوت دارد. گذار از فرهنگ عمومی، که کاری است بس دشوار. محور اصلی این تلاش که در سده‌ی هیجدهم توسط کارگران انجام شد، سلیقه این یا آن نفر نبود. آنچه هسته و محور اصلی حرکت آن روز کارگران بود، از بین بردن مرز بین فرهنگ فقیر و فرهنگ مسلط و واقعن موجود در جامعه بود که شکل هم گرفته بود.