Mehrdad-Darvishpour5-s.jpg

چشم انداز تحولات سیاسی و ملزومات گذار از جمهوری اسلامی ایران

گفتگوی کوروش پارسا با مهرداد درویش پور در کانال تلگرام جمهوری ایران


تا آنجا که به جمهوری خواهان بر می گردد اولویت جمهوری خواهان بایستی تشکیل قطب بزرگ جمهوری خواهی باشد. در این راستا فعالیت مشترک چهار گروه جمهوری خواهی (حزب چپ ، سازمان های جبهه ملی درخارج از کشور، همبستگی جمهوری خواهان ایران و اتحاد جمهوری خواهان) مثبت است اما باید فراتر رفت. علاوه بر ضرورت گسترش همکاری با دیگر نیروهای جمهوری خواه، باید با توجه به نقش تاریخی شخصیت ها در ایران، مجمعی از شخصیت های جمهوری خواه ه شکل داد که در کنار گروه های جمهوری خواه به عنوان اتوریته قطب جمهوری خواهی حضور پیدا کنند.



h.akbari.jpg
بحث و گفتگو با حسین اکبری، سندیکالیست و فعال کارگری در ایران در تالار تلگرامی حمایت از زندانیان سیاسی و عقیدتی!

جنبش و مطالبات کارگران ایران

پرسش‌های شرکت کنندگان در گفتگو:
- آیا شعار اداره شورایی در شرایط کنونی ایران و باوجود نئولیبرالیسم امکان‌پذیر است یا به‌نوعی کارگران مبارز هفت‌تپه و فولاد به مرگ گرفته تا حکومت به تب که همان اداره کردن دولتی است، راضی شود؟
- جمع‌بندی شما از جنبش کارگری ایران در سالی که گذشت، چیست؟
- چشم‌انداز شما از جنبش کارگری ایران، در شرایطی که واحدهای تولیدی هرروز با تعطیلی و بحران‌های مختلف روبه‌رو هستند، چیست؟
- وضعیت مبارزات کنونی کارگری نسبت به سال گذشته در چه وضعیتی است؟ آیا تشکل یابی میان جریانات کارگری در سال ۲۰۱۸ میلادی افزایش‌یافته است؟



akbar-seif2.jpg
گفتگوی کانال جمهوری ایرانی با اکبر سیف>

پیرامون وضعیت سیاسی ایران،
بازگشت پادشاهی به ایران ‌رضا پهلوی،
بیانیه ۱۰ گروه و شورای مدیریت گذار





pargar-eslahate-arzi.jpg

اصلاحات ارضی محمدرضا شاه چه پیامدهایی داشت؟

برنامه «پرگار» - بی بی سی (داریوش کریمی)
مهمان‌های برنامه: مهرداد وهابی و امیراسماعیل عجمی

آیا اصلاحات ارضی آن طور که گفته می شد به تقسیم گسترده ی زمین بین زارعین انجامید؟ اگر بله، چه سهمی از زارعین به زمین دست یافتند و به چقدر زمین؟ آیا اصلاحات ارضی به بهره وری بهتر در کشاورزی و افزایش تولیدات انجامید؟ آیا تغییر شکل و شمایل روستاها و تفاوت در سطح زندگی زارعین پس از اصلاحات ارضی، سمت و سوی مثبت داشت؟



hasan-hesam03.jpg
گفتگوی بیژن سعید پور با حسن حسام :

نگاهی به وضعیت جدید جنبش کارگری
بویژه در شوش و اهواز

تلویزیون برابری





nasser-rahimkhani.jpg
ناصر رحیم‌خانی

نگاهی به کتاب «لبخند»

نوشته ی جمال صادقی

این خوارشماری آدمیان، هرچه هست هیچ نزدیکی با مفهوم طنز ندارد . طنز در بیان موقعیتِ دشوار انسان در برابر طبیعت و جهان، مهربان است ، عام است . طنز، نه فرد معین که همه کس و هرکس را به تامل وا می دارد در نارسائی ها، دوگانگی ها و ضعف های خویشتن خویش . ملا نصرالدین با همه ی ترس هایش ، منم . زاهد ریائی غزل های حافظ ، منم . قاضی ریاکارِ طنزِ عبید، منم



shariatmadari-darvishpour.jpg
مناظره مهرداد درویش پور و حسن شریعتمداری

درباره
چشم انداز تحولات سیاسی ایران

ایران گلوبال





hossein-mosavian3.jpg
متن گفت‌و‌گوی دکتر حسین موسویان، رئیس شورای مرکزی جبهه ملی ایران، با رادیو عصر جدید*

درباره ی انشعاب و رویدادهای اخیر جبهه ملی ایران

متأسفانه در درون جبهه ملی این نگاه بازگشت به سلطنت وجود داشت، که اشتباه بود. امروز بعد از مصائبی که این ممکلت داشته است "ما باید دمکراسی و حاکمیت ملی را در نظام حمهوریت داشته باشیم". که آیندگان به این نسل اعتراض نداشته باشند که شما چگونه در قرن بیست و یکم و بعد از چهل سال تجربه و پایان یافتن دوران سلطنت دوباره ما را گرفتار سلطنت کردید .



nasser-zarafshan5.jpg
حث و گفتگو با دکتر ناصر زرافشان

۱۶ آذر: روز دانشجو

در تالار تلگرامی حمایت از زندانیان سیاسی و عقیدتی

پرسش‌های شرکت کنندگان در گفتگو:

- آقای دکتر با درود. جایگاه جوانان و دانشجویان آزادیخواه و "ملی و غیرچپ" را در آینده سیاسی ایران چگونه می‌بینید؟ آیا اساسا به لحاظ نظری چنین گرایشی محلی از اعراب دارد؟
- تصور ما بر اساس شواهد حاضر این است که نگرش چپ در سال‌های اخیر در دانشگاه تقویت شده و چپ دوباره یک گرایش قوی در دانشگاه است. نظر شما در این مورد چیست؟



Ebrahim-Avakh.jpg
کفتگوی علی دماوندی با ابراهیم آوخ

فرانسه
و جنبش جلیقه زردها

تلویزیون برابری






reza-alavi3.jpg
رضا علوی

آیا دولت امائوئل مکرون سقوط خواهد کرد ؟
آیا سوریه منتظر بازگشت داعش هست ؟

علیرضا رضایی یک گلادیوتور بود و طنزش همچون یک بولدوزور حرکت می کرد
آشیانه اندیشه





bistomin-salgarde-ghatlhaye-zanjirei1.jpg
گفت ‏و‏ گوی کمیسیون پنجاه سالگی کانون نویسندگان ایران
با محسن حکیمی

درباره‌‏ی
«کمیته‌‏ی دفاع از حقوق قربانیان قتل‏‌های زنجیره‌ای»*

فلسفه‏‌ی وجودی «کمیته‏ ی دفاع از حقوق قربانیان قتل‏های زنجیره ‏ای» این بود که نگذارد پرونده به مسیری بیفتد که آمران اصلی قتل‏ها از چشم افکار عمومی پنهان بمانند، یعنی به مسئله ورود کند و در حد توان خودش نوری بتاباند به زوایای تاریک این پرونده تا حقیقت این قتل‏ها روشن شود. البته جدا از این کمیته، برخی از اصلاح طلبان نیز مدعی بودند که دارند چنین کاری می‏کنند. منتها آن‏ها در چهارچوب نگرش اصلاح طلبانه‏ای که داشتند نمی‏خواستند و نمی‏توانستند تا ته قضیه بروند و این «غده‏ ی سرطانی» را از ریشه در بیاورند. همان طور که گفتم این قضیه از همان آغاز حکومت جمهوری اسلامی شروع شده بود، همان موقع که خودِ اصلاح طلبان «چادر وحدت» داشتند جلو دانشگاه و در سرکوب اپوزیسیون نقش داشتند. برای همین آنها نمی‏خواستند این قضیه تا آن‏جا پیش برود که به دوران خودشان برسد.



hamid-hamidi.jpg

رضا پهلوی و تحریف تاریخ
نقدی بر مصاحبه رضا پهلوی!

گفتگوی مجید اژنگ با حمید حمیدی
تلویزیون جمهوری ایرانی