aksariat.jpg
شورای مرکزی سازمان فدائيان خلق ايران (اکثريت)

تکذيب حملۀ سازمان چريک های فدائی خلق ايران
به سفارت امريکا در ۲۵ بهمن ۱۳۵۷

جمهوری اسلامی طی چهار دهه برای کوبيدن اپوزيسيون به جعل تاريخ توسل جسته است. ولی با اين اقدامات هرچه بيشتر خود را بی آبرو کرده است. امروز که نارضايتی و اعتراضات مردمی سراسر کشور را فرا گرفته است، جمهوری اسلامی با پخش چنين سريال هائی در صدا و سيمای بی اعتبار خود، قادر نخواهد شد به جريان مردمی فدائی که نزديک به نيم قرن از مبارزه آن عليه دو رژيم مستبد می گذرد، لطمه بزند و برای خود اعتبار بيآفريند.



bepish-setare2.jpg
اعلامیه گروه کار ملی- قومی حزب چپ ایران (فدائیان خلق)

به مناسبت روز جهانی زبان مادری

تلاش برای تحقق آموزش به زبان مادری، مبارزه برای آزادی است!
روز ۲ اسفند برابر با ۲۱ فوریه، روز جهانی زبان مادری است. ۲۰ سال پیش بود که سازمان بین‌المللی یونسکو با اعلام رسمیت این روز به عنوان روز جهانی زبان مادری، طی فراخوانی خواستار رسمیت‌یابی حقوق گروه‌های ملی و اتنیکی برای آموزش به زبان مادری شد. یونسکو در خطابیه‌ای کلی، از همه دولت‌های ناقض این حق طبیعی انسان‌ها خواست که زمینه تدریس به زبان مادری در نظام آموزشی این کشورها را فراهم آورند.



tomaj-makhtum-vahedi-jorjani1.jpg
در بزرگداشت نام و یاد فدائیان خلق توماج، مختوم، واحدی و جرحانی

هدف تروریسم دولتی از کشتار فرزندان خلق ترکمن، سرکوب این خلق بود!

گروه کار ملی- قومی حزب چپ ایران (فدائیان خلق)

۳۹ سال از آن جنایت سراسر پیام می‌گذرد، خون ریخته شده‌ی فرزندان ترکمن‌صحرا همچنان می‌جوشد و لکه‌ی ننگ، کماکان بر پیشانی آمران و عاملان‌اش باقی است. در کشتار دهشتناک ۲۹ بهمن ماه ۱۳۵۸، حاکم شرع منصوب خمینی- خلخالی خونریر، جان چهار رهبر و سازمان‌گر خیزش حلق ترکمن، شیرمحمد درخشنده توماج، عبدالحکیم مختوم، طواق محمد واحدی و حسین جرجانی را بر پایه‌ی تصمیم و اختیار حکومتی گرفت تا برای نظام اسلامی رسوایی ابدی رقم زند. چند روز بعد از این قتل بود که پیکر سوراخ سوراخ شده آنان زیر پلی در ۱۲۵ کیلومتری بجنورد یافت شد تا خبر از ژرفای کینه‌ی ژرف اجتماعی، ملی و مذهبی جمهوری اسلامی نسبت به اراده‌ی توده‌های به پاخاسته‌ی خلق ترکمن بدهد.



Frangis-Habibi06.jpg
سازمان های جبهه ملی ایران در اروپا

همدردی
در سوگ فرنگیس حبیبی

ما درگذشت این دوست و مبارز دیرین را به همسر گرامی او مهندس رضا ناظر و فرزندان برومند او، به خانواده ی محترم حبیبی، به همه ی یاران سیاسی و دوستان و دوستداران وی صمیمانه تسلیت می گوییم و در این ضایعه ی دردناک با آنان شریک و همدردیم.



bepish-setare2.jpg
هيئت سياسی ـ اجرائی حزب چپ ايرن (فدائيان خلق)

حمله تروريستی به اتوبوس نيروهای مرزبانی را محکوم می کنيم!

گروه های تروريستی بربستر عقب ماندگی منطقه، فقر و بيکاری گسترده و نقض حقوق ملی ـ قومی مردم و اقدامات سرکوبگرانه جمهوری اسلامی شکل می گيرند. راه پايان دادن به موجوديت آن ها، توسعه منطقه، پايان دادن به فقر، بيکاری و سرکوب و تامين حقوق ملی ـ قومی و مطالبات مردم است.
حزب چپ ايران (فدائيان خلق) حمله تروريستی "جیش العدل" به اتوبوس نيروهای مرزبانی را محکوم می کند و آن را در خدمت تشدید خشونت و ضربه به مبارزه دموکراتیک و مدنی مردم برای دستیابی به حقوق حق طلبانه و عادلانه آن ها می داند.



اعلامیه هیئت اجرائی سازمان کارگران انقلابی ایران (راه کارگر)

کنفرانس ورشو،
هدیۀ ترامپ به جمهوری اسلامی

سازمان ما، سازمان کارگران انقلابی ایران (راه کارگر) بر این باور است که سیاست های دولت ترامپ در تحریم ایران، سازمان دادن کنفرانس ورشو و حمایت آشکار از گروه های بی ریشه برای سازمان دهی طرح های تغییر رژیم توسط قدرت های خارجی و هم چنین اقدامات مرگبار گروه های تروریستی در بلوچستان یا خوزستان نتیجه ای جز تضعیف قدرت سازمان یابی مستقل مردم ایران در شرایط خیزش شکوهمندشان علیه جمهوری اسلامی ندارد. اقداماتی از این دست مانعی آشکار و فلج کننده در راه مبارزات در حال گسترش مردم ایران علیه رژیم جنایتکار و ددمنش جمهوری اسلامی ایجاد خواهد کرد.



bepish-setare2.jpg
هيئت سياسی ـ اجرائی حزب چپ ایران (فدائیان خلق)

«مادر لطفی» درگذشت!
این نماد پرآوازه خاوران، فراموش ناشدنی است!

اقدام تاریخی ماندگار مادر لطفی در سپهر سیاسی ایران، بنیانگزاری نهاد "مادران خاوران" بود بهمراه همانند درد کشیدگانی پیگیر، از پیرسال و میانسال گرفته تا جوان و کودک. او با مایه گذاری از جان و دل، این نهال آب داده با اشگ و خون را تا به آخر مراقب ماند و در این گزینش درخور ارزش بسیار و توام با ابراز اراده برای آن، هرگز از پا ننشست.



سازمان راه کارگر

پیام همدری سازمان راه کارگر به مناسبت درگذشتِ "مادر لطفی"

"مادر لطفی" مادر انوشیروان لطفی از جانباختگان دهه ۶۰ آرمیده در گورهای دسته جمعی گلزار خاوران است که از سال ۶۷ مبارزه خستگی ناپذیری را برای آگاه کردن مردمان ایران و جهان از فاجعه قتل عام زندانیان سیاسی آغاز کرد و به یکی از فعال ترین نمادهای مادران خاوران تبدیل شد. همراه مادر بهکیش، مادر ریاحی و دیگر مادران مبارز خاوران و خانواده های جانباختگان راه آزادی و برابری در طول نیم قرن جنایات رژیم های شاهنشاهی و اسلامی، یک لحظه از افشای این رژیم ها و نیز بزرگداشت مراسم یادمان جانباختگان در گورستان خاوران غفلت نورزید و در این راه بارها مورد اذیت و بازخواست گزمه گان رژیم قرار گرفت.



aksariat.jpg
شورای مرکزی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)

در سوگ از دست دادن مادر فروغ (مادر لطفی)،
نمادی از مادران خاوران

فروغ تاج‌بخش برای ما فدائیان خلق، مادر لطفی بود، به یاد پسر قهرمانش، انوش، که چه بی‌رحمانه در دو نظام استبدادی شکنجه و به عنوان یکی از نخستین قربانیان کشتار گستردهٔ زندانیان در بهار و تابستان ۱۳۶۷ به دست جانیان نظام اسلامی کشته شد. مادر لطفی، مادر همهٔ فدائیان بود آن‌گاه که چتر محبتش را بر سر یاران پسرش می‌گستراند و چه بی‌دریغ در هر جایی که کنار ما بود، بذر مهرش را در جان ما جاری می‌کرد.



سازمان اتحاد فدائیان خلق ایران

به یاد خانم فروغ تاجبخش (مادر لطفی )،
نمادی از مادران دادخواه خاوران

ما با پاسداشت آرمانهاى انسانى مادر لطفی، یاد این بانوى ارجمند را زنده نگه می‌داریم. جنبش داد خواهى که مادر لطفی و دیگر مادران اعدام شده گان بیدادگاه های این حکومت ددمنش، بر پا کردند ، همچنان تا تحقق آرزوهاى مادر، پابرجا خواهد بود . بکوشیم تا آزادى و عدالت، آن گونه که این مادران درد کشیده آرزو میکردند برای همه فرزندان این مرز و بوم تحقق یابد.



بیانیه‌ی نهضت مقاومت ملی ایران

به مناسبت چهلمین سالگرد ۲۲ بهمن ۱۳۵۷

دو نسل بعد از ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ را که جمهوری اسلامی را تجربه کرده و از یکربع قرن دیکتاتوری مسلط بر کار و حال ملت قبل از ۱۶ دیماه ۱۳۵۷چیزی نمی دانند باید نسبت به اوضاع آنزمان آگاه کرد. میان‌سالان و جوانان کشور حق دارند که بدانند دولت ملی بختیار نه تنها ادامه‌ی خودکامگی نبود بلکه به آن پایان داد. سکوت در داخل کشور در قبال خدمات ارجمندی که شاپور بختیار در کوتاهترین فرصت ممکن کرد و همچنین درباره ی ایستادگی‌اش در سنگر قانون اساسی مشروطه در مقابل خمینی و «نه!» گفتن به او نهایتاً کمک به فرصت‌طلبانی است که می‌خواهند دریای هنوز آرامِ نارضایتی‌ها و اعتراضات و مبارزات مدنی «موج پیدا کند» و «موج‌ها پدید آید» تا مگر دیکتاتوری سابق تجدید حیات نماید.



در دفاع از سوسیالیسم (۶۲)

تا مبارزه طبقاتی هست، جنبش فدایی زنده خواهد بود!

جمعی از هوادارن سازمان فداییان خلق ایران – اکثریت (داخل کشور)


ما به عنوان جمعی از هواداران سازمان فداییان خلق ایران- اکثریت (داخل کشور) در چهل و هشتمین سالگرد حماسۀ سیاهکل و تولد جنبش فدایی، این روز تاریخی و خجسته را به کلیه رفقای رزمنده طیف‌های مختلف جنبش فدائیان خلق و همه مبارزین و رهروان راه استقلال، آزادی، عدالت و سوسیالیسم شادباش می‌گوئیم و دست تمامی رفقای فدایی و چپ مارکسیستی را در راستای مبارزه مشترک علیه نظام سلطه و سرمایه و رژیم ضدمردمی حاکم بر ایران می‌فشاریم. بار دیگر با رفقای خود پیمان می‌بندیم که برای اعتلای جنبشی که آنها بنیان نهادند و پویایی و شکوفایی آرمان‌های فداییان خلق لحظه‌ای تردید نکنیم. ما باور داریم تا مبارزه طبقاتی هست آرمان‌های جنبش فدایی نیز زنده خواهد بود.



اعلامیه سازمان راه کارگر بمناسبت چهلمین سالگرد انقلاب ۲۲ بهمن ۱۳۵۷

جمهوری سرمایه داری اسلامی در تکاپوی بقاء

چهار دهه از قیام سراسری مردم علیه استبداد سلطنتی گذشت. آماج قیام کنندگان جامعه ی مدنی آزاد از ستم و دیکتاتوری بود، جاییکه آزادی بیان، عقیده، تجمع و تشکل به رسمیت شناخته شود. آیت الله خمینی که در خارج وعده ی آزادی داده بود در همان دو سه ماه نخست حاکمیت خود، با سازماندهی بخش وسیعی از مردم متوهم به مذهب و در نبود بدیل دمکراتیک پرقدرت سازمانگر، تناسب قوا را به نفع خود و به ضرر نیروهای تشنه ی آزادی و دمکراسی بر هم زد.



کمیته مرکزی سازمان اتحاد فدائیان خلق ایران

با گسترش مبارزه علیه حکومت اسلامی
سالگرد انقلاب بهمن را گرامی بداریم

چهل سال پیش، مردم ایران در ابعاد و با همبستگی کاملأ بیسابقه، برای رهائی از استبداد و فساد رژیم وابسته شاه و به منظور برپایی ایرانی آزاد، آباد و مستقل، به خیابانها آمدند. شاهی که با کودتای قدرتهای خارجی بر تخت استوار شده بود، همه مخالفان و منتقدان را سرکوب و قلع و قمع کرده و حکومت مشروطه را به «نظام شاهنشاهی» مبدل ساخته بود، با تشدید روزافزون دیکتاتوری فردی خود، سانسور و اختناق و ستمگری را بر سرتاسر جامعه مستولی کرده بود و کار و افکار مالیخولیایی او در اواخر به جائی رسیده بود که، با تشکیل تک حزب «رستاخیز»ش، همه مخالفان آن را به گرفتن پاسپورت و رفتن از ایران، فراخوانده بود.



bepish-setare2.jpg
بیانیه به مناسبت نخستین سالگرد تشکیل حزب چپ ایران (فدائیان خلق)
و چهل و هشتمین سالگرد جنبش فدائیان خلق:

چپ متحد و تاثیرگذار لازمه‌ی تامین آزادی، عدالت اجتماعی و استقرار دموکراسی!

هیئت سیاسی اجرائی حزب چپ ایران (فدائیان خلق)

حزب چپ ایران (فدائیان خلق) بار دیگر بر اهمیت اتحاد در صفوف نیروهای چپ تاکید کرده و آمادگی خود را برای گفتگو به منظور همکاری و هماهنگی در هر سطحی تا تشکیل بلوکی از چپ با هدف پشتیبانی از مبارزات کارگران، مزدبگیران و نیروهای تهیدست جامعه اعلام می کند. امیدواریم نیروهای چپ حساسیت شرایط کنونی را دریابند و با حضوری متحد و نیرومند در تحولات سياسی کشور نقش موثرتری ایفا کنند.



etehade-jomhourikhahan.jpg
بیاینه اتحاد جمهوریخواهان ایران:

در باره‌ی نقش جامعه مدنی و تشکل های مدنی
در مبارزات دمکراتیک و عدالت خواهانه‌ی مردم ایران

رهایی از استبداد، تامین و تثبیت آزادی‌های اجتماعی و سیاسی، نیازمند توانمندتر شدن نهادهای مدنی است. جنبش های اجتماعی و نهادهای مدنی مولفه های اصلی و موثر روند دمکراتیزه کردن جامعه و مشارکت مردم در سرنوشت کشور و بستر شکل دادن به مطالبات آنان است. دفاع و پشتیبانی از خواست های حق طلبانۀ شهروندان کشور و مطالبات جنبش های مدنی از اولویت‌های فعالیت اتحاد جمهوریخواهان ایران است. استقرار دمکراسی در کشور، نیازمند کنشگری جنبش های اجتماعی است. ما از جنبش زنان، دانشجویان، کارگران، فعالان حقوق بشر، محيط زيست و اعتراضات به حق کارگران، زحمتکشان، بازنشستگان، پرستاران و از حق تشکل و تجمع گروه‌های اجتماعی در تامین حقوق‌شان، پشتیبانی می کنيم.



aksariat.jpg

۱۹ بهمن، سالگرد جنبش فدائيان خلق را گرامی داریم!

چهل و هشت سال از آن  روزهائی که فدائيان نبردی نابرابر با دیکتاتوری تا دندان مسلح شاه را آغاز کردند، می گذرد. چهل سال پس از غلبه تاریک اندیشی مذهبی بر نیروهای ترقی خواه شرکت کننده در خیزش انقلابی ۱۳۵۷، انواع و اقسام مدافعان ستم و تبعیض می خواهند به ایرانیان بقبولانند عاقبت هر تلاش برای رهائی از استبداد و استثمار، جز سیه  روزی نیست. توجیه کنندگان استبداد مذهبی از یک سو و ماندگان در حسرت انتقام از انقلاب ضدسلطنتی از سوی دیگر، به چهره انقلابیون دهه چهل و پنجاه چنگ می کشند. گویی شکنندگان سکوت گورستانی دوران دیکتاتوری شاه بودند که دستاوردهای انقلاب مشروطیت را لگدمال کردند و یا فدائیان جان باخته در سیاه چال های شاه و شیخ بودند که استبداد مذهبی را به جای خودکامگی موروثی نشاندند.



بیانیۀ کمیتۀ مرکزی حزب تودۀ ایران

به مناسبت چهلمین سالگرد انقلاب

دیدگاه های حزب تودۀ ایران دربارهٔ انقلاب بهمن ۵۷ و سرنوشت آن

چهل سال پس از پیروزی انقلاب بهمن، میهن ما به تحوّلی بنیادی که عرصه‌های گوناگون زندگی مردم را در بر گیرد، نیازمند است. این تحوّل بنیادی نمی‌تواند و نباید بازگرداندن چرخ تاریخ به دوران فاجعه‌بار پیش از انقلاب یا حرکت از یک نظام سیاسی دیکتاتوری به نظام دیکتاتوری دیگری با سیمایی متفاوت باشد. آیندهٔ میهن ما باید به دست مردم ما، بدون دخالت خارجی، و با تحقق نظام سیاسی مردم‌سالار و دموکراتیک تأمین گردد.



شورای مرکزی حزب آزادي و رفاه ايرانيان

اسماعيل بخشي و سپيده قليان و علي نجاتي را آزاد كنيد

ما، شكنجه ی كارگران، و حمله به منزل "سپيده قليان "و اسماعيل بخشي و دستگيري آنها و تشديد رعب و وحشت در جامعه را محکوم می کنیم. از سازمانهاي بين المللی میخواهیم که رژيم "جمهوری" اسلامی را كه رتبه نخست در اعدام نسبت به جمعیت را در جهان کسب کرده، برخورد جدي كنند و از این رژيم جنایت کار بخواهند که حقوق معوقه كارگران را به آنها پرداخت کنند. كارگران خود نيز گفته اند ؛ ما كارگران (هفت تپه) ، گرسنگي بچه هايمان را تحمل نخواهيم کرد و در مقابل هجوم هاي رژيم خواهيم ايستاد، و كاري خواهيم كرد تا به خواسته هايمان جواب دهند.