مصاحبه با یک کودک نه ساله

مسعود فروزش راد

به حرفهای وی به درد دلهای وی گوش فرا داده و پیام وی را به سراسر جهان برسانید، از من نپرسید چکار باید کرد .اگر قلبتان برای آن ها هنوز طپش مخصوص دارد خود بیندیشید که چکار میتوان کرد چه کاری برای کمک به آنان لازم است ، چه سازمان مخصوصی برای کمک به آنها لازم است؟ و اگر لازم است ,چطور پیام این کودک را به گوش مردم جهان میتوان رساند و از آنها کمک و همکاری لازم راطلب نمود .



مجید خوشدل

پوشه های خاک خورده(۳)

تلّی از خاکستر- بیلان عملکرد فعالان سیاسی و اجتماعی


تجربه نشان داده، برای جامعه تبعیدی ایرانی، هیچ عامل بازدارنده ای به اندازه عملکرد فعالان سیاسی و اجتماعی ی آن قدرت تخریب نداشته است. بخش اعظم دستاوردهای این جامعه در دوره ای بیست ساله به تلّی از خاکستر بدل شده است. نیروهای سیاسی و اجتماعی این جامعه در عمل ثابت کرده، هیچگاه نیازی به دشمن واقعی نداشته، چرا که «دشمن» و «دشمنی» در بطن و ساختار این جامعه لانه کرده است.



داریوش ایزدیار

جامعه ی نومید، گورستان شادمانی

(نومیدی، بیماری فردی یا چالش اجتماعی)

آن که با نومیدی قرین است به همان نسبت، از کامیابی و رستگاری دور است. جانِ عاشق، همواره آرزومند وصال است. عاشق، هرگز نومید نیست. حتی اگر وصال، ناممکن و هجران ابدی باشد، عاشق، همچون خنیاگرانِ پرووانسی شیدا و شیفته در آرزوهای دست نیافتنیِ خویش غوطه ور می گردد یا چون عارفان، بر عشقِ دائمی خویش بر جمالی دور از دست پای می فشرد حتی اگر بداند وصال ممکن نیست مگر آن که از وجود خویش بگذرد.



مجید خوشدل

پوشه های خاک خورده(۲)

پخش مواد مخدر در بریتانیا- ردّ پای رژیم ایران

سال ۲۰۰۴ میلادی، سال سخت و سرنوشت سازی برای پناهجویان در بریتانیا است. از این سال حلقه قوانین پناهندگی در کشور انگلستان تنگ تر از گذشته می شود. طبق لایحه جدید پناهندگی، پناهجویان بایستی به شهرهای مختلف بریتانیا گسیل داشته شوند و از اقامت آنان در مرکز انگلستان- لندن- جلوگیری شود.



anvar-mirsattari.jpg

امکان تبدیل یک نیروگاه انرژی هسته ای صلح آمیز به نیروگاه تولیدی سلاح های نظامی هسته ای خطرناک مانند آب خوردن آسان است - ۸


دوران ریاست جمهوری باراک اوباما، یک نقطه عطف نوینی را در سیاست منع تولید و گسترش سلاح های هسته ای و خلع سلاح های هسته ای نشان می دهد. اوباما در ۵ آوریل ۲۰۰۹، نزدیک به ۳ ماه پس از آغاز به کار، در سخنرانی خود در پراگ تائید کرد که تمام علاقه اش، تلاش برای یک دنیای رها یافته از دام سلاح های هسته ای است. او به نام مردم آمریکا نیز قول داد که گام های لازم را بردارد.



farid-ansari-d.jpg
فرید انصاری دزفولی

سال ۲۰۱۱ جوانان بدنبال حقوق خود بودند

سال 2011 سالی است که مردم بویژه جوانان از تونس تا قاهره، از قاهره تا آتن، از مادرید تا رم، از اشغال وال استریت نیویورک تا اشغال میدان سرخ مسکو، از ساعل عاج تا موریتانی، از شمال آفریقا تا دریای مدیترانه، از اقیانوس هند تا دریای عمان، از خلیج فارس تا ژاپن، ازانگلستان تا چین با هدف مبارزه برای دستیابی به حقوق انسانی خود در سراسر جهان به خیابان آمدند.



مجید خوشدل

پوشه های خاک خورده(۱)

کالای تن- ویزای سفر به ایران

گفتگو با فرد مزبور، بر بخشی از تحرکات عوامل اطلاعاتی رژیم اسلامی در نحوه ی شکار مخالفان حکومت در خارج نوری می تاباند، و نیز عملکرد آنان در پیوند با این افراد در داخل کشور را بر ملا می کند. اما این گفتگو خارج از نوار است و نمی تواند امکان رسانه ای شدن پیدا کند. طنز تلخ اینجاست که باید قریب به یازده سال بگذرد تا فرد مزبور در مصاحبه ای فشرده تجربه اش را به خوانندگان گفتگوی من منتقل نماید. این مصاحبه با عنوان «تحرکات عوامل رژیم اسلامی در خارج (۳)» در ۲۲ سپتامبر ۲۰۱۰ منتشر می شود.



anvar-mirsattari.jpg
انور میرستاری

امکان تبدیل یک نیروگاه انرژی هسته ای صلح آمیز به نیروگاه تولیدی
سلاح های نظامی هسته ای خطرناک، مانند آب خوردن آسان است (۷)

کارشناسان از خود می‌پرسند که آیا اسرائیل، بدون کمک خارجی، وسایل نظامی لازم را برای نابودی پایگاه های هسته ای ایرانیان دارد یا نه؟ خیلی‌ها فکر می‌کنند که نیروهای آمریکایی قادر به این کار هستند، اما کارشناسان نظامی به توان آمریکائیان برای از بین بردن کامل این پایگاه ها، در یک یورش غافلگیرانه، شک دارند و با توجه به در اختیار داشتن تجهیزات زیاد مقابله به مثل تهران، این کار را توصیه نمی کنند.