ziba-shirazi.jpg
فرح طاهری

زیبا شیرازی خواننده و قصه گوی هنرمند

زن ترانه های من مثل زنان ایران همیشه در ردیف اول ایستاده

من فکر می کنم همه چیز رو ما باید از خودمون شروع کنیم، چه صلح، چه آزادی و چه آزادگی. من اگر تونستم این را به قول شما بپراکنم شاید به این خاطر بوده که اول روی خودم تمرین کردم و به آزادی و آزادگی و صلح رسیدم. با راحتی و بی تعارفی شعرم را گفتم، بی پرده حرف زدم، و فکر می کنم این یک چیز شخصی ست اگر خودتون تمرینش نکرده باشید نمی تونید مردم رو تمرین بدید. ما اول باید از خودمون شروع کنیم. ما خیلی جاها خیلی شعارها رو می دیم بدون اینکه واقعا خودمون تمرین کرده باشیم. بسیار دیدم زنانی که خودشون آزار دیدن، ولی شعار زن سالاری می دن و مردهایی رو دیدم که زن ها را مورد آزار قرار میدن ولی صحبت از برابری زن و مرد می کنن



parya-h.jpg
فرح طاهری

با قلم سبز بهار، نوشتیم خانه ی ما اینجاست

برگزاری موفقیت آمیز جشن همیاری مالی بنیاد پریا

اولین جشن بزرگ همیاری مالی بنیاد پریا، که این سوی آب با عنوان گالا از آن یاد می شود، شنبه 5 جون 2010 در سالن بزرگ “اینترنشنال سنتر” برگزار شد.
حدود هزار تن ایرانی و غیرایرانی با حضور خود در این جشن، از اهداف بنیاد پریا که همانا ایجاد خانه ای برای ایرانیان در تورنتوست، حمایت کردند.
مراسم با سرود کانادا و ای ایران با صدای هنرمند توانا و خوش صدا، دریا دادور، آغاز شد. دریا دادور و سعید شنبه زاده، دو هنرمند ساکن فرانسه هستند که با حضور افتخاری خود به این جشن گرمی خاصی بخشیدند و ماز (مازیار) جبرانی، هنرمند و کمدین ساکن آمریکا نیز گردانندگی مراسم را برعهده داشت.



abjeez-S.jpg
آرش عزیزی

آبجیز در یادمان زندانیان سیاسی

آغاز جنبش انقلابی مردم ایران در خرداد سال گذشته تاثیرات مهمی داشت. یکی از مهمترین و مثبت‌ترین این تاثیرها جلب توجه بیشتر به وضعیت ایرانیان و مبارزات و مصائب آن‌ها در سه دهه حاکمیت جمهوری اسلامی بود.
دیدن جنایات رژیم که ابایی از به قتل رساندن مردم در خیابان‌ها و تجاوز به جوان‌ها در زندان‌ها نداشت، چشم بسیاری را به سابقه این جنایات و مبارزات مردم علیه آن جلب کرد. موضوع «زندانیان سیاسی» در ایران به یکی از موضوعات داغ بین جهانیان و بخصوص بین ایرانیان مقیم خارج بدل شد. در این میان کسانی که سال‌ها است روی مساله زندانیان سیاسی کار می‌کنند قاعدتا مخاطبی وسیع‌تر برای فعالیت‌های همیشگی خود پیدا کردند.



mokarrameh-ghanbari-S.jpg

هالیوود زندگی مکرمه قنبری را می سازد

کمپانی فاکس امتیاز ساخت فیلم از زندگی مکرمه قنبری، نقاش ایرانی را خریداری کرد. مریل استریپ نقش مکرمه را بازی می کند.
امیرعلی بلبلی، مدرس موسیقی و فرزند قنبری با تأیید این خبر و بنابر آخرین مکاتبه با مسئولان کمپانی فاکس گفت: «در حال حاضر داستان زندگی مادر جمع آوری شده و یکی از هنرمندان مطرح هالیوود در حال نوشتن سناریو است. این فیلم قرار است به کارگردانی اسی نیک نژاد، هنرمند ایرانی الاصل ساخته شود.



Mohammad-Poye.jpg
ناصر رحیم‌خانی

رنج‌های دوستی

گفتار در روز خاکسپاری محمد پویه، جمعه ۱۴ ماه مه ۲۰۱۰، دوسلدروف، آلمان

انسان از احساس دوستی که به ویژه یک پیوند خانوادگی نیست، خسته نمی‌شود. کسی پدر و مادر خود را انتخاب نمی‌کند. از این گذشته زمانی که انسان به پدر و مادر نیاز دارد شاید آنها خودی نشان ندهند. خانواده شاید گاهی دست و پاگیر باشد. دوستی اما چنین نیست. دوستی حضور و همیاری آگاهانه است بی آن که پیروی یکی از دیگری در میان باشد یا انطباق این بر آن. به گفته‌ی سیسرون اگر برای عروج در مراتب عالی دوستی، «هرگز نباید برای جایگزین کردن منابع خود محتاج کسی بود»، در عین حال باید توجه خویشتن دارانه به دیگران و گوش دادن به زخم‌های خاموش را هم بلد بود.