raof-kaabi1.jpg
رئوف کعبی

نگاهی به انتخابات و نتایج آن

مصاحبه‌ جمال پورکریم با رئوف کعبی
در تلویزیون تیشک تی- وی





darvishpour.jpg

در باره نتایج انتخابات ریاست جمهوری
و تبعیض علیه زنان در ایران

گفتگوی مهدی فلاحتی از صدای آمریکا با مهرداد درویش پور





مجید خوشدل

استبداد سیاسی؛ فرهنگ استبدادی، انسان استبدادزده
(مستبد و دیکتاتور چگونه ساخته می شود)

گفتگو با ناصر مهاجر

فرهنگ جامعه ما یک فرهنگ استبدادی است. از داخل خانواده بگیریم تا نظام آموزشی کشور؛ از مکتب خانه ها تا مدارس جدید؛ که استبداد را به راحتی می توان دید. بنابراین حتا اگر کسی که در ایران [بعد از حکومت اسلامی] سر کار بیاید، دموکرات منش هم باشد، وقتی در بُن جامعه تحولی صورت نگرفته باشد، طبیعتاً با خودش گرفتاری می آورد. به نظر من فرهنگ روزمرۀ ما سکولاریزه نشده. نگاه کنیم به زبان محاوره ای مان...



parviz-navidi.jpg

انتخابات نمایشی ایران و رئیس جمهوری روحانی

مصاحبە جمال پورکریم با پرویز نویدی و شاهو حسینی
برنامە صفحەای دیگر - تلویزیون تیشک





mehmanesh.jpg
همايون مهمنش

در باره اتحاد دموکرات ها

گفتگوی امیر حسین فتوحی با همایون مهمنش

مهمترین کار اتحاد پشتیبانی از مبارزات مردم در ایران و افشاء سرکوب و خفقان حاکم، پایمال شدن حقوق و آزادی های مردم و کوشش برای آزادی زندانیان سیاسی است. امروز گروههای اپوزیسیون هر کدام جداگانه در این زمینه ها فعالیت دارند. انرژی هم میگذارند. اما در اثر پراکنده کاری، فقدان استمرار و عکس العملی بودن اقدامات بجای اقدامات با برنامه راندمان کار آنطور که میتوانست باشد نیست.



forootan-14-98.jpg
بیژن برهمندی
با نتیجه شگفت‌انگیز انتخابات،

آیا مخالفین مشارکت باید در داوری هایشان تجدید نظر کنند؟



گفتگو رادیو فرانسه با مهرداد درویش پور، علی کشتگر و مراد ویسی

آیا گروههای سیاسی و شخصیت های اپوزیسون که معترض به به سیاست های سختگیرانه و شرایط غیر عادلانه انتخابات از رای دادن امتناع کردند و یا آنرا تحریم کردند، در داوری اشتباه کرده بودند؟ آیا اپوزیسون باید در ترسیم استراتژی انتخاباتی خود تجدید نظر کند؟
در میز گرد رادیوئی این هفته، با دعوت از آقایان علی کشتگر فعال سیاسی مقیم پاریس، مهرداد درویش پور جامعه شناس و فعال سیاسی مقیم سوئد، و مراد ویسی روزنامه نگار و تحلیلگر مسائل سیاسی ایران در پراگ، می کوشیم درباره علل و پیامدهای انتخابات در ایران گفتگو کنیم.



ali-pournghavi.jpg

پاسخ به برخی پرسشها
پیرامون پروژه "تشکل بزرگ چپ"

برنامه ای از "وحدت چپ"

پس از اعلام بیرونی پروژۀ "تشکل بزرگ چپ"، در جریان نشستهای محلی و اینترتی، و نیز از طریق سایت "وحدت چپ" پرسشهای متعددی در مورد این پروژه مطرح شده اند. به عنوان تدارکی برای نشست ۲۲ ژوئن، بر آن شدیم برخی از آنها را پاسخ گوئیم. رفقا علی پورنقوی و رسول آذرنوش در دو بخش جداگانه به پرسشهای مورد نظر پاسخ گفته اند. مطلب حاضر متن پاسخهای علی پورنقوی به برخی از پرسشها است.



J-Wafa-s.jpg
ژاله وفا

گفتگویی بی پرده میان یک رای دهنده به نظام
و یک تحریم کننده

مینویسید در این موقعیت چاره چیست؟ از خود این سوال را کرده اید که این موقعیت چگونه بوجود آمده؟ یکباره مثل بلا نازل شده و یا بتدریج ازفضا دادن به نظامی استبدادی شکل گرفته وبدل به شرایطی خفقان آورشده است که به نظر شما بن بستی است که راه خروج از آن وجود ندارد ؟شما می گویید دانشجوی رشته اقتصاد هستید. وضعیت نابسامان اقتصادی اکنون ایران یکشبه بوجود آمده است؟و یا تنها حاصل دولت احمدی نژاد بوده ؟و یا ازسیاستهای اقتصادی و بی کفایتی دولتهای خامنه ای و رفسنجانی و خاتمی و ...در حل معضلات اقتصادی که خود بوجود آورده اند وهمه در آن سهیم بوده نشات می گیرد؟و در دوره احمدی نژاد دیگر سطل ابتذال و فساد سر ر فته است؟شما در رشته تحصیلی خود به رابطه علت و معلولی امور واقفید.



masoud-noghrekar-4.jpg
مسعود نقره کار

شرکت در "انتخابات"، نقض حقوق بشر

گفت و گو با حسین حجازی( پرشین رادیو)

شرکت در انتخابات ریاست جمهوری حکومت اسلامی ، و تشویق و ترغیب مردم به شرکت در این انتخابات ، با استناد به ماده 21 اعلامیه جهانی حقوق بشر، نقض این اعلامیه است . در ماده 21 آمده : " اراده ی مردم اساس قدرت حکومت است ، این اراده باید در انتخاباتی سالم ابراز شود



darvishpour.jpg

انتخابات ایران، باعث دودستگی در میان خارج‌نشینان شده است

گفتگوی رادیو پژواک با مهرداد درویش پور و روزبه پارسی
دو مصاحبه دیگر از مهرداد درویش پور

شرکت در انتخابات یا تحریم آن، همواره دودستگی بزرگی در میان ایرانیان مقیم سوئد پدید آورده است.به همین مناسبت پژواک برنامه ویژه ای داشت با شرکت دو صاحبنظر، روزبه پارسی پژوهشگر مرکز مطالعات سیاسی اتحادیه اروپا و دکتر مهرداد درویش پور، جامعه شناس و فعال سیاسی جمهوری خواه



مجید خوشدل

کشتار زندانیان سیاسی در سال ۶۷؛
جنایت علیه بشریت

(در حاشیه کمپین «قتل عام ۱۹۸۸»)
گفتگو با رضا بنائی

من فکر می کنم با تلاشی که تا حالا شده، و با تماس ها و رایزیی های که انجام داده ایم، به هدف مان برسیم. در رابطه با عملکرد ج . اسلامی در کشتار زندانیان سیاسی، در سطح بین المللی به صورت جسته گریخته صحبتهایی شده، ولی هیچ کشوری با قرار دادن یک روز نمادین به آن، آنرا محکوم نکرده. و اگر کشوری مثل کانادا که تا حدود زیادی در صحنه بین المللی آنچنان نقش منفی ای در معادلات جهانی نداشته، این کار را بکند، می تواند سرمشقی باشد برای بسیاری از کشورها و نهادهای دیگر.



گفتگوی رضا علیجانی و علی اصغر سلیمی پیرامون

کنش ملی خلاق در رویارویی با مهندسی انتخابات رژیم جمهوری اسلامی

در نشست پژوهشی شادروان صدر حاج سیدجوادی

در این گفتگو که در ٢٦ ماه مه در مراسم ١٣١مین زادروز دکتر مصدق در کلن صورت گرفت، به جنبه‌های گوناگون «مهندسی انتخابات» از سوی رژیم ولایی و نظامی ـ امنیتی، که همانا پیشبرد نظارت استصوابی، جعل و دزدی و تقلب در آراء، رد صلاحیت ها از سوی شورای نگهبان، کوشش برای تخریب اراده مردم از رهگذار کارشکنی ها و تخریب در فرایندهای بنیادین انتخابات آزاد شامل: مشارکت ـ رقابت ـ ائتلاف های سیاسی ـ همبستگی و وفاق اجتماعی و نیز نهادینگی و نهادمندی (برپایی سازمانها و تشکلهای مردم نهاد و مدنی) پرداخته شد



انتخابات ریاست جمهوری ایران

برنامه دیدگاه - تلویزیون نوروز
میهمان : دکتر مهرداد درویش پور و دکتر علی حاج قاسمی اساتید دانشگاه