پیکر عبدالرضا رجبی تحویل خانواده وی گردید
عبدالرضا رجبی در سال 1380 در حالی که بشدت زخمی شده بود دستگیر و به زندان دیزل آباد کرمانشاه منتقل گردید
شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۷ - ۰۱ نوامبر ۲۰۰۸
بنابه گزارشات رسیده از زندان گوهردشت کرج ، خانواده آقای رجبی و تعدادی دیگر از همراهان این خانواده از ساعت 07:30 صبح امروز در مقابل زندان حاضر شدند و خواستار تحویل گرفتن پیکر به قتل رسیده زندانی اسیر عبدارضا رجبی بودند.
آنها پس از ساعتها انتظار و فشار آوردن برای تحویل گیری پیکر فرزند خود،وپس از مدتی طولانی و با مانع تراشیهای زیاد آنها را به سردخانه بی بی سکینه کرج احاله دادند.
ساعاتی پیش پیکر بی جان فرزند خود را از سردخانه تحویل گرفتند وقرار است که او را بسوس زادگاهش در استان کرمانشاه حرکت دهند و برای همیشه پس از تمحل سالها شکنجه و زندان در آنجا در آرامش بسر برد.
مادر پیر و دردمند او وسایر اعضای خانواده با دیدن پیکر بی جان فرزندشان که دردی جانگاه برای آنها است. آنها در این سالها رنج تهدید و شکنجه های روحی که توسط بازجویان وزارت اطلاعات بر آنها روا داشته می شد مواجه بودند و یا در جریان ملاقاتها شاهد آثار شکنجه بر پیکر فرزندشان و برخوردهای غیر انسانی زندانباان بودند.
زنده یاد عبدالرضا رجبی در سال 1380 در حالی که بشدت زخمی شده بود دستگیر و به زندان دیزل آباد کرمانشاه منتقل گردید او در این زندان شاهد وحشیانه ترین شکنجه های جسمی و روحی بود و پس از ماها شکنجه به زندان اوین منتقل گردید و در بندهای مختلف زندان اوین زندانی بود از جملۀ آنها بند 350 و 8 و بندهای دیگر او روز یکشنبه بطور ناگهانی به قرنطینه زندان اوین منتقل گردید و همان روز به قرنطینه زندان گوهردشت انتقال داده شد. هر زندانی سیاسی که به قرنطینه زندان گوهردشت منتقل می شود توسط علی حاج کاظم رئیس زندان و علی محمدی معاون زندان مورد تهدید و اذیت و آزار قرار می گیرد که به زندانی قدرت خود را الغا نمایند .آقای رجبی هنگامی که در قرنطینه زندان گوهردشت بود با خانواده خود تماس کوتاهی داشت و لی زندانبانان تماس او را قطع نمودند و مدتی بعد بطور مشکوکی به قتل رسید.
تا به حال تعداد زیادی از زندانیان سیاسی به طرز مشکوکی در زندانهای مختلف این رژیم به قتل رسیدند از جمله آنها زنده یاد اکبر محمدی، ولی الله فیض مهدوی، زهرا کاظمی ،ابراهیم ، لطف الهی و زهرا بنی یعقوب را می شود نام برد.
از طرفی دیگر وزارت اطلاعات به رسانه های داخلی تاکید نموده که از انتشار خبر قتل مشکوک آقای رجبی خوداری کنند و چیزی که مایه شگفتی است رادیو و تلویزیونهای فارسی زبان دولتهای مختلف غربی برخلاف اصل بی طرفی و آزادی بیان که از اصول اولیه ژورنالیستی است در سکوت مطلق فرو رفته اند و طبق معمول برخورد دو گانه با مسئله حقوق بشرو به نظر می آیید که حقوق بشر خودی و غیر خودی در این رسانه ها ایجاد شده است.
فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران، به خانواده آقای رجبی و سایر خانوادهایی که عزیزان آنها به طرز مشکوکی به قتل رسیده اند یکبار دیگر تسلیت گفته و از خواسته خود مبنی بر تشکیل یک گروه حقیقت یاب بین المللی از طرف دبیر کل سازمان ملل اقای بان کی مون برای رسیدگی به قتل آقای رجبی و سایر زندانیان سیاسی در ایران است.
فعالین حقوق بشر ودمکراسی در ایران
11 آبان 1387 برابر با 01 نوامبر 2008
نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد