logo





کنفرانس راه حل دو کشوری در نیویورک؛
حمایت‌ها از شناسایی «کشور فلسطین» رو به افزایش است

دوشنبه ۳۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۲ سپتامبر ۲۰۲۵



یورونیوز: در حالی که حمایت‌های جهانی از تشکیل کشور مستقل فلسطینی بویژه از سوی کشورهای غربی رو به افزایش است، فرانسه و عربستان سعودی روز دوشنبه پیش از آغاز نشست‌های مجمع عمومی سازمان ملل متحد میزبان کنفرانسی متمرکز بر همین موضوع هستند.

به همین منظور، ده‌ها تن از رهبران جهان قرار است در این کنفرانس گردهم‌ آیند تا اجماعی برای راه حل دو کشوری و حل مناقشه ریشه‌دار خاورمیانه تشکیل دهند.

انتظار می‌رود در این اجلاس چندین کشور دیگر رسماً کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند؛ اقدامی که می‌تواند با واکنش‌های تند اسرائیل و ایالات متحده مواجه شود.

دنی دانون، سفیر اسرائیل در سازمان ملل با «سیرک» و نمایشی خواندن این رویکرد اعلام کرد که کشورش و ایالات متحده این اجلاس را تحریم خواهند کرد. او روز پنجشنبه به خبرنگاران گفت: «ما فکر می‌کنیم که این اقدام نه تنها مفید نیست بلکه نوعی پاداش به تروریسم محسوب می‌شود.»

مقامات اسرائیلی گفته‌اند که این کشور در حال بررسی الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری اشغالی و همچنین اعمال اقدامات دو جانبه مشخص علیه پاریس به عنوان یک پاسخ احتمالی است.

دوت آمریکا نیز هشدار داده‌است که در برابر کشورهایی که علیه اسرائیل اقدامی انجام دهند، از جمله فرانسه به‌عنوان میزبان کنفرانس اجلاس به ریاست امانوئل ماکرون، واکنش نشان خواهد داد.

این کنفرانس پیش از نشست مجمع عمومی سازمان ملل و در شرایطی برگزار می‌شود که اسرائیل تهاجم زمینی به شهر غزه را که از مدت‌ها پیش نسبت به انجام آن هشدار داده بود، آغاز کرده و در شرایط کنونی به زعم تحلیل‌گران، چشم‌انداز بسیار اندکی برای آتش‌بس وجود دارد.

از سوی دیگر، بیش از ۵۲ شهرداری در فرانسه روز دوشنبه همسو با رئیس جمهوری این کشور و پیش از آنکه امانوئل ماکرون در نشست مجمع عمومی سازمان ملل رسما به رسمیت شناختن کشور فلسطین را اعلام کند پرچم فلسطین را بر فراز ساختمان این نهاد‌های اجرایی شهری برافراشتند.

نظر شما؟

نام:

پست الکترونیک(اختياری):

عنوان:

نظر:
codeimgکد روی تصویررا اينجا وارد کنيد:

نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد