شرکت خدماتی توسعه گستر بینالود از پیمانکاران شرکت حمل ونقل ریلی آهو دشت غزال 20نفر از کارگران متاهلش را برای عدم پرداخت حق اولاد اخراج کرد.
روز شنبه 5 بهمن، یکی از کارگران اخراجی این شرکت به خبرنگار رسانه ای در مشهد گفت: کارفرما ضمن اخراج ما کارگرانی که متاهل بودیم ، عنوان کرده که تنها با کارگر مجرد قرارداد می بندیم.
اوافزود: وقتی دلیل این اخراج در زمستان آن هم ویژه متاهلین را جویا شدیم به ما گفت، کارگر مجرد حق اولاد نمیگیرد.
این کارگر اخراجی گفت :ماهمچنان بلا تکلیف هستیم ومسئولان جواب روشنی در این مورد به ما نمیدهند.
درهمین رابطه،مدیر روابط عمومی شرکت رجا مشهد گفت: شرکت توسعه گستر بینالود یک شرکت پیمانکار خصوصی است و به ما مربوط نمیشود و شرکت رجا مشهد پیمانکاری به این نام ندارد.
او تصریح کرد: قرارداد شرکت توسعه گستر بینالود با آهو دشت غزال خاتمه یافته است بنابراین اگر کارگری اخراج شود توسط توسعه گستر بینالود اخراج شده و به لحاظ حقوقی ما حق دخالت در امور این شرکت و یا امور دیگر شرکتهای خصوصی و پیمانکاران را نداریم.
روابط عمومی شرکت رجا مشهد در خصوص این موضوع گفت :شرکت توسعه گستر بینالود که پیمانکار قبلی بوده بعد از اتمام کار خود باید ضمن گرفتن بیمه بیکاری برای کارگران ، آنها را به تامین اجتماعی ارجاع می داد و شرکت جدید نیز هیچ گونه مسئولیتی در قبال کارگران شرکت قبلی ندارد
نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد