هموطنان عزيز
كنفدراسيون بين المللي سنديكاها به عنوان بزرگترين مركز سنديكايي با 170 ميليون عضو در 157 كشور جهان، از طريق دبير كل اين تشكل آقاي « گي ريدر» براي همبستگي با مبارزات مردم ايران اعلام كرد كه " استفاده حكومت ايران از خشونت در برابر تظاهرات و اعتراضات مسالمت آميز و صلح جويانه مردم محكوم است و بايد مسئوليني كه از بكار گيري خشونت براي كشتن و زخمي كردن متعرضين استفاده كرده اند در برابر قانون جوابگو باشند. دمكراسي حق مردم ايران است. ما از حاكمان ايران مي خواهيم كه به اين حق و حقوق كه در عرصه بين المللي شناخته شده است، احترام بگذارند".
بطور همزمان در تاريخ جمعه 26 ژوئن ساعت يك بعد از ظهر قرار است تظاهراتي در برابر سفارت جمهوري اسلامي ايران در بلژيك، هلند و فرانسه و نيز در چهار گوشه ديگر جهان براي همبستگي با سنديكاليست هاي مبارز ايراني چون منصور اسانلو و مددي از سنديكاي اتوبوسراني تهران و... و نيز براي همبستگي با مبارزات مردم ايران برگزار شود.
ما، بعنوان ايرانيان ساكن بلژيك ازهمه هموطنان در بلژيك دعوت می کنيم که در اين حرکت اعتراضی كه تنها براي و براي همبستگي و پشتيباني از آزادي سنديكاليست هاي زنداني و نيز دفاع از خواستهاي مردم كشورمان سازماندهي شده، فعالانه شرکت كنند.
نشاني : بروكسل- مقابل سفارت جمهوری اسلامی ایران
تاریخ : جمعه 2009/06/26
- ساعت 13بعداز ظهر
Avenue Franklin Roosevelt, 15
1050 BXL
ايرانيان ساكن بلژيك
نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد