يکی از شرم آورترين رفتارهایی که در جوامعی که قوانينی از نوع «امر به معروف و نهی از منکر» بر آنها حاکم است، از نوعی است که مثلا در جريان حمله ی جماعتی از بند گسسته به ميهمانی عروسی و تجاوز به زنان در مقابل همسران شان، در گوشه ای نشسته و اين «جنايت» را محکوم کنی، اما در پايان برای خالی نبودن عريضه بفرمايی که خوب اين خانم ها هم بايد وضع سرو لباس شان را طوری درست کنند که موجب تحريک نشود.
مواضع وزارت خارجه ی جمهوری اسلامی را در جريان «محکوم» کردن کشتار روزنامه نگاران در پاريس با مواضع و مقاله ی طارق علی مقايسه کنيد. ببينيد چقدر در آن اختلاف خواهيد يافت ؟ از طارق علی سئوال کنيد، راستی نظرت در مورد بمب اتم جمهوری اسلامی چيست ؟ و پاسخ او را هم درج کنيد. درکی که طارق علی و شماری از دوستان ايشان از «چپ» در جهان ارائه داده اند و می دهند، همچنان در فضای خيالی جنگ سرد پرسه می زند و هرگز از آن خارج نمی شود.
به گمان من امروز تنها نام ها نيستند که «مارک» الصاقی «چپ» را بر خود يدک می کشند، که بسياری از اين نام ها در صحنه ی تحولات جهان در منتهی اليه راست ايستاده اند، اما همچنان بر «چپ» بودن خود اصرار دارند. مطمئناً طارق علی يکی از اين گروه است.
|