logo





مصاحبه سایت تصویری و صوتی «رسانه» با مهدی فتاپور درباره

شانزده آذر روز دانشجو ، از دیروز تا امروز

چرا ۱۶ آذر یک روز تاریخی شد؟ چرا خواسته های صنفی دانشجویان رنگ سیاسی به خود میگیرد؟ این قبیل سئولات را درگفتگویی با مهدی فتاپور از چهره های سرشناش جنبش چپ و دانشجویی در میان گذاشتیم

دوشنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۲ - ۰۲ دسامبر ۲۰۱۳







google Google    balatarin Balatarin    twitter Twitter    facebook Facebook     
delicious Delicious    donbaleh Donbaleh    myspace Myspace     yahoo Yahoo     


نظرات خوانندگان:

برای کامنت مهران
بابک مهرانی
2013-12-05 09:33:23
با سلام و خسته نباشی ، تعجب کردم که ما بدون اینکه فرصت کرده باشیم تجربیات و اطلاعات مبارزاتی نسلهای معاصر را بصورت مستند و دقیق تدوین کنیم. خود را از آنها بی نیاز بدانیم. شاید هنوز برخورد ما با مسائل اجتماعی بر حسب عادت و باور های ما در ایران "قدیم" صورت میگیرد.
نگاهی به رسانه های بزرگ و کوچک جهان نشان میدهد که امروزه انواع کارشناسان و مطلع اجتماعی در زمینه ء های مختلف در مصاحبه ها و میزگرد ها شرکت می کنند. در نبود آزادی در ایران این کارها بصورت محدودی انجام میشود. حکومت به بعضی موضوعات علاقه ندارد و اصولا پیشینه آن را نیز تحربف می کند.اصولا کارشناسان و آگاهان می توانند پیر و جوان یا زن و مرد باشند.، بعوان مثال در مورد جنبش دانشجوئی هر علاقمند و مطلع این جنبش، در مقاطعع مختلف تاریخی با بطور کلی می تواند تحقیق و فعالیت نماید دیروز مصاحبه آقای زربخش با رادیو آلمان در بارهء کنفدراسیون دانشجوئی را مطالعه کردم خیلی یاد گرفتم ما خیلی از اطلاعات جنبش دانشجوئی داخل و خارج کشور در دو رژیم بی خبریم . تجربیات و اطلاعات زربخش ها و فتاپورها از جنبش دانشجوئی، داخل کشور و خارج کشور همیشه مفید است و باید امیدوار باشیم که این تجربیات و اطلاعات بصورت سیستماتیک تدوین و حفظ شود خیلی ها می توانند در این زمینه خدمت نمایند. البته اگر مهدی فتاپور و بسیاری از دیگر دوستان وقت و انرژی میگذارند باید سرمشقی برای دیگر دوستان باشد که گوشه ای از کار ها را بگیرند. اتفاقا حالا حالا ها به تاریخ شفاهی بیش از پیش احتیاج داریم و باید به آن بها بدهیم. و از تمام آگاهان استفاده کنیم.

سئوال
مهران
2013-12-03 14:11:25
يک سئوال: اين رفيق فتاپور می خواهد تا سن بازنشستگی نماينده دانشجويان باشد؟! بابا جان دانشجو تا سن 25 يا حداکثر 30 سالگی. از زمانی که رفيق فتاپور دانشجو بود تا امروز چند دهه می گذرد و دنيا و مسايل دانشجويی زمين تا آسمان دگرگون شده است. برويد يک دانشجوی جوان پيدا کنيد تا مشکلات و مسايل امروز دانشجويان و جنبش دانشجويی را برای ما بگويد.
آی آزاديخواهان! لطف کنيد و اين پيام کوتاه و بدون هيچ توهين و تحقير را منتشر کنيد. سپاس

نظر شما؟

نام:

پست الکترونیک(اختياری):

عنوان:

نظر:
codeimgکد روی تصویررا اينجا وارد کنيد:

نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد