logo





بیانیه کمیته دفاع از مبارزات مردم ایران- سوئیس

دهم ماه دسامبر روز جهانی حقوق بشر، روز مبارزه با استبداد و دیکتاتوری و روز دفاع از حرمت انسانی

سه شنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۰ - ۰۶ دسامبر ۲۰۱۱

دهم ماه دسامبر روز جهانی حقوق بشر، روز مبارزه با استبداد و دیکتاتوری و روز دفاع از حرمت انسانی

منشور جهاني حقوق بشر در دهم دسامبر 1948 در مجمع عمومي سازمان ملل متٌحد در پاريس به تصویب رسید. این منشور در شرایطی توسط جامعه بين المللي مورد تصویب قرار گرفت که تنها سه سال از تاسیس سازمان ملل متٌحد گذشته بود. سازمان ملل متحد از دل ويرانه هاي جنگ جهاني دوم و برای دفاع جمعی از شرف و حرمت انسانی در مقابل نظام های استبدادی و ضد بشری بنا گشته بود.

از آن تاریخ تا کنون بیش از شصت سال گذشته است، در طی این مدت ، چهان شاهد بروز دهها جنگ ویران گر بوده است و صد ها نوع حاکمیت دیکتاتوری را در دامان خود آفریده است . در این میان متاسفانه سازمان ملل نه تنها عمدتآ نظاره گر پایمال شدن ابتدائی ترین حقوق انسانی در سراسر جهان بوده است بلکه با به رسمیت شناختن حق وتو برای پنج قدرت جهانی در عمل به ابزار دست این قدرتها بدل گشته است. سکوت این نهاد بین المللی در برابر بیش از شصت سال اشغال مناطق فلسطین نشین توسط اسرائیل، مماشات این ارگان در مقابل دیکتاتوران حاکم بر کشور های ایران، کشور های منطقه خاورمیانه و در گوشه گوشه جهان و بلاخره چشم بستن این سازمان جهانی بر جنگ افروزیهای دول غربی بر علیه کشور های عراق، لیبی و غیره نشان دهنده این است که این سازمان در مدت بیش از شصت سال گذشته نتوانسته است که در راستای بنیادی ترین فلسفه وجودی خود، یعنی پاسداری و دفاع از حرمت انسانی به موفقیت های قابل اتکائی دست یابد.

حکومت اسلامی ایران در بیش از سی و دوسال حاکمیت خود، همواره ابتدائی ترین حقوق شهروندان خود را پایمال نموده و علیرغم امضای کنوانسیون جهانی حقوق بشر، در عمل به مفاد این کنوانسیون بی اعتنائی نشان داده است. اعدام هزاران آزاده مرد و زن، سرکوب وحشیانه اقلیت های ملی و مذهبی، سرکوب سیستماتیک زنان، کارگران ، دانشجویان،جوانان ،روشنفکران و ...، در بیش از سه دهه ادامه یافته است و اما، در همین مدت هیچ ارگان بین المللی مدافع حقوق بشری و از جمله سازمان ملل متحد بدلایل گوناگون و از جمله منافع اقتصادی دول سرمایه داری اقدامی جدی به عمل نیاورده و تنها به صدور قطعنامه هائی در محکومیت نقض حقوق بشر در ایران اکتفا کرده است.

در پی فعالیت گسترده مدافعین حقوق بشر ایران، بلاخره در فروردين ماه گذشته، شرکت کنندگان در نشست شوراي حقوق بشر سازمان ملل متحد در ژنو با صدور قطعنامه اي به تعيين گزارشگر ويژه‌اي براي بررسي وضعيت حقوق بشر در ايران رأي داده و احمد شهيد، وزير امور خارجه سابق مالديو را به عنوان گزارشگر ويژه حقوق بشر براي ايران معرفي نمود. اين نخستين باری است که شوراي حقوق بشر سازمان ملل، که در سال ۲۰۰۶ تأسيس شده است براي کشوري گزارشگر ويژه تعيين مي کند.

تمامی تلاش احمد شهید، جهت سفر به ایران در طی ماه های گذشته از سوی رژیم جمهوری اسلامی ایران با شکست مواجه گردیده و علیرغم وعده های فریبکارانه رژیم جهت همکاری، احمد شهید موفق به دیدار از ایران نگردیده است.

کمیته دفاع از مبارزات مردم ایران- سوئیس، ضمن محکوم کردن اقدامات سرکوبگرانه رژیم، افکار عمومی و تمامی نهاد های انساندوست و مدافع حقوق بشر را جهت پیکاری همگانی در دفاع از حقوق حقه ملت ایران فرا می خواند.

ما ضمن دفاع و مبارزه ای همه جانبه برای پایبندی جمهوری اسلامی به میثاق های بین المللی حقوق بشر، خواهان آزادی زندانیان سیاسی بوده و خواهان هوشیاری هموطنانمان در برابر اقدامات تحریک آمیز این حکومت و همچنین سیاست های جنگ افروزانه و مخرب دول سرمایه داری از جمله آمریکا و اسرائیل هستیم.
زنده باد آزادی و عدالت اجتماعی
مرگ بر رژیم جمهوری اسلامی ایران
کمیته دفاع از مبارزات مردم ایران- سوئیس
4/12/11

نظر شما؟

نام:

پست الکترونیک(اختياری):

عنوان:

نظر:
codeimgکد روی تصویررا اينجا وارد کنيد:

نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد