masoud-noghrekar-4.jpg

در باره رمان بچه های اعماق
و نقش سیاسی و اجتماعی جاهل ها و لات ها
در ایران

سخنرانی مسعود نقره کار
در ونکوور( کانادا) ،





Ursula-Huws0.jpg
سعید رهنما

درباره‌ی گذار از سرمایه‌داری (۹)

گفت‌وگوی سعید رهنما با اورسلا هیوز

تردیدی نیست که احزاب لنینیست اشتباه‌های بزرگی کردند، اما تا هنگامی که ندانیم چه چیزی احتمالاً درست می‌بود، مقصر دانستن افرادی که اشتباه کردند دور از انصاف است. تنها می‌توانیم کاری را انجام دهیم که شرایط اجازه‌ی انجام‌اش را می‌دهد و مردم مایل به انجام‌اش هستند. با تمرکز صرف بر اشتباهات رهبران ممکن است مسئله‌ی اصلی را درنیابیم. لبّ مطلب این است که آن‌چه طبقه‌ی کارگر و مردم به‌طور واقعی آماده‌ی انجام‌اش هستند یا حاضرند بر سرش خطر کنند، سرنوشت پیروزی یا شکست نهایی‌ را رقم می‌زند. مسایل مربوط به رهبری عمدتاً ناکامی در درک هوشمندانه، و قصور در پاسخ‌گویی دموکراتیک بود.تحلیل هوشمندانه‌ی وضعیت واقعی طبقه‌ی کارگر در آن موضعیت خاص اهمیت بسیاری دارد.



Hasan-Hesam02.jpg
گفتگوی بیژن سعید پور با حسن حسام در دو بخش :

وضعیت سیاسی ایران بعد از قرارداد هسته ای
تاثیرات قرارداد هسته ای بر روی روابط ایران و منطقه

تلویریون برابری یکشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۴

بخش اول : وضعیت سیاسی ایران بعد از قرارداد هسته ای ـ وضعیت بالاِیی ها و پایینی ها
بخش دوم : ایران و خاورمیانه و تاثیرات قرارداد هسته ای بر روی روابط ایران و منطقه



thomas-p0.jpg

گفتگوبا توماس پیکتی، ستاره راک دنیای اقتصاد

ایزابل کومار، خبرنگار یورونیوز

من تلاش کردم کتابی بنویسم که برای طیف گسترده ای از مخاطبان در سراسر جهان قابل فهم باشد. البته انتظار نداشتم تا این حد کتاب موفقی شود. بیش ازدو میلیون نسخه از کتاب در سراسر جهان فروخته شده است که نشان می دهد این روزها علاقه زیادی نسبت مسئله نابرابری وجود دارد. نگرانی گسترده ای وجود دارد نسبت به اینکه آیا جهانی شدن به نفع همه است یا اینکه تنها به بخش کوچکی از جامعه فایده می رساند. نکته جدید در کتاب من این است که با همکاری محققان ۳۰ کشور دنیا بزرگترین پایگاه داده های تاریخی در باره ی میزان درآمد و نابرابری ثروت را گرد آورده ایم. بنابراین چیزی که واقعا تازه است این بررسی نابرابری از دیدگاه تاریخی است.



reza-alavi3.jpg
رضا علوی در گفتگوبا رضا گوهرزاد

درباره اوضاع سوریه پس از حمله هوایی روسیه به مخالفان اسد

آینده سوریه/حضور ایران در سوریه / واکنش غرب و کشورهای عربی به دخالت روسیه





safai-farahani.jpg

صفایی فراهانی: آنچه در آن هشت سال رخ داد فساد نبود، غارت بود

فساد با غارت فرق می‌کند. فساد یعنی شما یک جایی دو سه درصد رانت می‌دهی که کارت راه بیفتد، این با غارت اموال مردم فرق می‌کند. بگذارید یک سؤال از شما بپرسم. شما اگر ماهی یک
حالا اگر این اتفاق بیفتد، می‌شود سالی چند میلیارد؟ ۱۲ میلیارد، بعد از ۱۰۰ سال می‌شود ۱۲۰۰ میلیارد. حالا اگر بخواهی ۱۰ هزار میلیارد داشته باشی چند سال باید عمر کنی؟ حدود ۸۰۰ سال. یعنی باید عمر حضرت نوح را داشته باشی. آقای بابک زنجانی در عرض سه سال به این پول رسید!میلیارد پس‌انداز کنی، پس‌انداز خوبی است؟



Sousan-Farrokhnia02.jpg
عفت ماهباز

بحث و گفتگوی سوسن فزخ نیا با تماشاگران
سومین فستوال تئاتر لندن

در شهرى مانند لندن زندگى كردن ، كه در هر گوشه و كنار آن حضور تئاتر و بزرگانى چون شكسپير را مى توان حس كرد، حتى اگر ميهمان باشى و زبان مادريت متفاوت بى اختيار بخشى از زندگيت را تئاتر فرا خواهد گرفت. سال هاست كه دست اندر كاران تئاتر ايرانى مقيم لندن احساس مى كنند بعد از شهر كلن و هايدلبرگ حال نوبت لندن است كه يك جشنواره تئاتر ايرانى برگزار كند كه بالاخره با همت گروه تئاتر سام و اعضاى آن از سال ۲۰۱۳ اين اتفاق افتاده است و اكنون به سومين سال اين جشنواره مستقل رسيده ايم.



درباره بحران پناهجویان و چالش های مدیریتِ آن

میزگردی با شرکت فریدون خاوند، حمید نوذری و مهرداد درویش پور
برنامه افق - صدای آمریکا





behrouz-khaligh-70.jpg
بهروز خلیق

آینده ایران را باید مشترکا بسازیم!

بعد از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، این ادعا که دمکراسی مطلوب ترین شیوه گسترده در سطح جهان زیست سیاسی است، به انگاره ای گسترده در سطح جهان تبدیل گردید. از سوی دیگر موج سوم دمکراسی با فروپاشی دیکتاتورهای پرتغال، اسپانیا و یونان آغاز گردید و کشورهای آمریکای لاتین، اروپای شرقی و برخی از کشورهای آسیا را فرا گرفت. در سال ۱۹۷۴ تنها ۴۱ دمکراسی از مجموعه ۱۵۰ کشور در جهان وجود داشت و بقیه کشورها تحت سلطه دیکتاتورها قرار داشتند. امروز ۱۲۱ کشور جهان دارای نظام دمکراسی حداقلی هستند. بنابراین می توان گفت گذار به دمکراسی به فرایندی جهانی تبدیل شده است.