logo





«انتخابات» ریاست جمهوری اسلامی ایران

پنجشنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱ مه ۲۰۱۷

حسن نادری

roubah-khoros.jpg
در چنین شرایطی، شرکت در بازی انتخابات نظام اسلامی امید واهی اصلاح‌پذیری آن را ترویج می‌کند، مانع تعمیق شکاف و جدایی مردم از نظام می‌شود، به گسترش بی اعتمادی روز افزون مردم از نظام ضربه می‌زند، مطالبات بحق آنها را گام به گام به پائین‌ترین سطح خود تنزل می‌دهد، اشکال مبارزه آزادیخواهی و عدالب‌طلبی اقشار فرودست و زحمتکشان را فقط در چارچوب نظام حقوقی و سیاسی حاکم رسمیت می‌بخشد، مبارزه مستقل و سازمانگرایانه کارگران و زحمتکشان را از دستور خارج می‌سازد، اهداف و آرمانهای نیروهای ترقیخواه و مردمی را به سخره می‌گیرد،
نمایش "انتخابات" هر چهار سال یکبار ریاست جمهوری در ایران همچون رها شدن آب به لانه مور چگانیست که معصومانه در تلاش تامین قوت و سنگرسازی و تحکیم دژ خود هستند.

در راس حاکمیت ایران دوجناح مدافع از ولایت فقیه خطر رها شدن سیل به دژ را علم میکنند. و امداد از سربازان بی تصمیم را فریاد میزنند و هر یک با وعده های خیره کننده و فارغ از انتظار، گَرد بر چشم مردم میریزند. گرچه تلاش مدافعان دژ بر اساس قانون اساسی اسلامی "مشروع" است،مقوله " انتخابات" اما برای نیروهای خارج از حاکمیت که مدعی دموکرات،چپ و سکولارو تغییر محور هستند، به یکباره آنها را هم از خواب بیدار میکند ودر جدال داخلی به ارث رسیده از دوران جوانی دفاع از "خط امام" ارتجاعی، خطر سیل به قدرت را در سایه خطر جنگ از خارج بر تمامیت ارضی کاهش میدهند. طیفی از"اپوزیسیون" سرانجام به امداد یکی از جناح های قدرت میروند وتوهم و تردید را بر طیف نیروهای خاکستری میپراکنند.انگار که درماههای پیشین در نشستها و کنگره ها ی فرساینده خود از سامان دهی جامعه دموکراتیک و برابر حقوق ،سوسیالیسم و محیط زیست،دفاع از زحمتکشان و مبارزه کار و سرمایه سخن نمیگفتند.

اگر از نیروهای مخرب و متحجرحاکم و تهدید کننده به وحدت و تمامیت ارضی، ناقضان دموکراسی و برابری حقوق اکثریت شهروندان ایرانی، وغلبه موقتی یک جناح بر جناح رقیب در یک نمایش "انتخاباتی" در راستای مشروعیت بخشیدن نظام در صحنه بین المللی وادامه سیاستهای چرخشی در چارچوب ولایت فقیه به زیان منافع عمومی و سرکوب وعقب راندن آرما نهای آزادیخواهی و پیشرفت نسلهای بعد از انقلاب در عصر انقلاب اطلاعات و رایانه ها، خلع فکر نمودن نیروهای ترقیخواه در مصاف با اقتصاد جهانی شده ،انتظاری نیست، اما از نیروهای خارج حاکمیت مدعی دموکرات ،انتظار میرود تا حداقل به آنچه در نشستهای پر هزینه مالی و فرسایش جسمی به تصویب میرساندند پایبند باشند و خود را در پشت واژه های "تاکتیک" و"استرا تژی"تاکنون بی حاصل و چه بسا مخرب و تفرقه افکن در صفوف نیروهای دموکرات و چپ،در فراخوان به شرکت در "انتخابات" غیر دموکراتیک و آزاد پنهان نکنند. بلکه بودن یا نبودن در چارچوب ولایت فقیه را در برنامه خود قرار دهند. آیا میخواهند بطور جد پایبند و پیگیر تحول فرهنگی جامعه با دامن زدن به گفتمان و تولید اندیشه، مدرنیته ،توسعه دموکراسی جهانشول،چگونه گسترش نیروهای بالنده در راستای برداشتن متمدنانه و اجتناب از خشونت از عامل عمده موانع دموکراسی یعنی نظام ولایت فقیه باشند یا نه؟ پروژه نئولیبرالی و عقبگرد حقوق اجتماعی زحمتکشان در نظام اقتصاد سیاسی فقاهتی را همراه با "اصلاح طلبان و اعتدالیون" حکومتی گام به گام به حداقل پذیرفته اند و یا ساماندهی آ لترناتیو برای تغییر اجتماعی،اقتصادی،زیست محیطی و محیط زیست، و به زیر سئوال بردن همه جناح های پایبند به ولایت فقیه را بطور جدی در دستور روز قرار میدهند؟ .در غیر اینصورت بوضوح اعلام کنند که برنامه های فوق در میان مدت غیر قابل دسترسی وپذیرش ادامه روزمرگی سیاسی. در اینصورت باید خود را برای پاسخگوئی به مسئولیت تاریخی واخلاقی آماده سازند.

نظام جمهوری اسلامی ایران دو خصیصه مهم دارد. یکی وجود ولی فقیه است که همه پیروانش تا زیر سقف " اندیشه رهبر معظم" حق فکر و پروژه دارند. بی سبب نیست که جناح های زیر سقف دامنه اقدامات واجرای قدرت خود را با رهبرشان تنظیم میکنند.

خصیصه دوم وجود راه یکطرفه باخط قرمز و منتهی به بیت. هر رفتار و گفتار خارج از این خط با اعدام، زندان،سرکوب، محروم از حقوق اجتماعی و فرهنگی،حصر وترک از خانواده و وطن روبرو است.

سید علی خامنه ای،ولی فقیه نظام در حضور معلمین در وصف انتخابات میگوید: "انتخابات موضوعی حیاتی و برآمده از اندیشه مردم سالاری دینی در نظام جمهوری اسلامی است و حضور همه مردم، با سلایق مختلف سیاسی، در انتخابات ۲۹ اردیبهشت، ضامن حفظ اقتدار، اُبّهت و مصونیت کشور است و با چنین حضوری، دشمن هرگز نخواهد توانست هیچ غلطی در مقابل ملت ایران انجام دهد. در انتخابات هرکس به هر نامزدی که بپسندد رأی می دهد اما موضوع اصلی و مهم، حضور همه مردم در پای صندوق های رأی است تا نشان دهند که آماده دفاع از اسلام و نظام هستند و مصونیت کشور را حفظ خواهند کرد".

آیا واقعن مردم حق انتخاب کردن و انتخاب شدن آزاد را دارند؟ قضاوت با شماست.

اما در تنظیم رابطه جناح های قدرت تا زیر سقف رهبری را میتوان با چند نمونه اکتفا نمود:

حسن روحانی،رئیس جمهوری اسلامی، روز دوشنبه در آیین افتتاح خط آهن همدان – تهران اظهار داشت " تلاش کردم خواسته های رهبری انقلاب برآورده شود.خداوند به ما ، مردم خوب، رهبری، انقلاب و قانون اساسی داده است، فقط ما خودمان به خودمون رحم کنیم و با هم مهربان باشیم و به مردم راست بگوییم و دقیق صحبت کنیم.مردم با این نظام و انقلاب هستند، کشور را به آن نقطه می رسانیم که بزرگان هستند. در این دوره من نیز تلاش کردم آرزوهای مردم را برآورده کنم و این دوره سعی کرده ام خواسته های رهبری را محقق کنم، رهبری گفته است تورم را تک رقمی کنیم من گفتم کاری می کنم که تا پایان دولت یازدهم تورم را تک رقمی شد. ایشان فرمودند می خواهم که گازوییل و بنزین وارد نکنیم و خودکفا شویم و اکنون در گازوئیل صادرات می کنیم در بنزین که با طرحی که به تازگی افتتاح شد تا روزی پنج یا 6میلیون تولید می کنیم و به زودی خود کفا شده و صادر کننده خواهیم شد. رهبر معظم انقلاب در زمینه کشاورزی تاکید داشتند و در خصوص تولید گندم تاکید به خودکفایی داشتند و من گفتم به خودکفایی می رسیم و توانستیم سه میلیون تن گندم را صادر کنیم. ما می توانیم آرزوی امام ، رهبری، شهدا و ملت را با دست در دست دادن ملت و امام راحل و همه به میدان آمدن در روزهای سرنوشت ساز و عمل به مصلحت کشور، محقق کنیم و شاهد رشد و تعالی بیشتر در کشور باشیم".

محمود واعظی وزیر ارتباطات در دولت یازدهم در مصاحبه با ایسنا میگوید" در دولت قبل ما جزو منتقدان برخی تصمیم‌گیری‌ها به شمار می‌رفتیم اما به دلیل مصالح نظام همواره جزو مجموعه‌هایی بودیم که سکوت کرده و بسیاری از دیدگاه‌های خود در حوزه‌های مختلف مانند اقتصاد، سیاست خارجی و غیره را بیان نمی‌کردیم".

علی لاریجانی نماینده قم و رئیس مجلس اسلامی،یکی از پنج برادر زمین خوار، میگوید" آغوش باز برای استقبال از سرمایه گذاران در استان قم وجود دارد، زیرا لازم است از مهاجرت فراوان روستاییان به شهرها جلوگیری شود.او افزود: تمام تلاش کشور بر این است که زمینه کارآفرینی ایجاد شود و مقام معظم رهبری نیز در ایجاد زمینه اشتغال تاکید دارند. انتخابات را جدی بگیرید و تلاش کنید تا انتخاباتی پرشور برگزار شود، زیرا یک رکن واقعی در جمهوری اسلامی ایران انتخابات است و هر چه حضور مردم پررنگ تر باشد، سرنوشت کشور نیز بهتر رقم می خورد. همیشه نگرانم که خدمات جمهوری اسلامی ایران که در این چهار دهه انجام شده در افکار عمومی معرفی نشود، باید توجه داشت که پس از پیروزی انقلاب اسلامی برای آبادانی روستاها اقدامات فراوانی انجام شده است.علی لاریجانی با بیان اینکه رویکرد عدالتخواهانه جمهوری اسلامی ایران بسیار ارزشمند است، تصریح کرد: در مجلس شورای اسلامی برای بودجه سلامت سهم سنگینی کنار گذاشته شده است تا برای مردم آرامشی مناسب ایجاد شود. او با بیان اینکه مقام معظم رهبری در سخنرانی ابتدای سال، آمارهایی از خدمات انجام شده توسط جمهوری اسلامی ایران بیان کردند که افتخارآمیز بود، اظهار کرد: برنامه ششم توسعه، برنامه ای جامع است که در همه زمینه ها چشم اندازها را مشخص کرده و دولت آینده نیز باید در چارچوب این برنامه ها فعالیت کند".

جناح مقابل "اصلاح طلبان و اعتدالگرایان" که کارنامه ای سیاه تر در 38 سال حاکمیت نظام را با خود دارد،با رد ادعاهای رقبای خود،پرده از فاجعه و مصیبتی که بر این ملت میرود برداشت.

یکی از نامزدهای مطرح جناح اصولگرایان سید ابراهیم رئیسی، سراپا مرید سید علی خامنه ای با اشاره به مشکلاتی نظیر کمبود مسکن، کمبود شغل و دشواری‌های جوانان برای ازدواج و نیز مشکلات محیط زیست اظهار کرد: "می‌شود کاری کرد که زندگی و معیشت مردم تغییر کند و من به عنوان یک طلبه به دنبال این هستم که مشکلی از مشکلات مردم را حل کنم و گره‌ای از کارشان بگشایم. البته شاید راحت‌طلبی ایجاد می‌کرد من در همان آستان قدس بمانم و مسوولیت افتخارآمیزی که برای خدمت در آستان امام رضا یافته بودم را ادامه دهم اما مراجعات مردم بخصوص در سرکشی‌هایم در روستا و مناطق غیربرخوردار باعث ورودم به انتخابات شد".

باختصار دلایل ورود دور از انتظار سید ابراهیم رئیسی به میدان "انتخابات"مهندسی شده.

الف ـ گریز از جوابگوئی عملکرد مافیائی در مجموعه اقتصادی،فرهنگی و مذهبی آستان رضوی،از جمله برداشت بیش از هزار میلیارد تومان از نزدیکان او از صندوق تولیت رضوی و گریز به خارج از کشور.

ب ـ پروژه خامنه ای و جامعه مدرسین قم و بنگاههای مشابه ، سپاه و نیروهای امنیتی دارای منافع اقتصادی در معرفی رئیسی به جامعه بعنوان نایب ولی فقیه وپرکردن خلاء رهبری در فردای فوت سید علی خامنه ای.

چنانکه ازفایل صوتی منتشر شده توسط فرزند آیت الله منتظری بر میآید، ابراهیم رئیسی یکی از اعضای چهار نفره با همراهی مصطفی پور محمدی وزیر دادگستری دولت اعتدال و امید، حسن روحانی کمیته اعدام‌های گسترده تابستان ۱۳۶۷ بوده ورد پای او نیز در دستگاههای اختناق نظام از جمله در آغاز فعالیت قضائی! در 20 سالگی بعنوان دادستان کرج، وسپس دادستان تهران،رئیس سازمان بازرسی کل کشور،معاون اول قوه قضائیه،دادستان کل کشور،دادستان ویژه روحانیت،نماینده خراسان جنوبی،عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری و سرانجام در سال 1394 با حکم سید علی خامنه ای به تولیت مافیائی آستان قدس منصوب شد. مهمتر از همه او بمدت 14 سال ازشاگردان کلاس های فقیهی سید علی خامنه ای بود!

آیا او آمده است تا پیروز "انتخابات" اعلام شود یا پس از پیام برنامه بعنوان ذخیره نایب خامنه ای اعلام انصراف دهد؟ زیرا شکست او در "انتخابات "میتواند بر پروژه خامنه ای ــ سپاه خدشه وارد کند.

او اما چرا در برنامه های تبلیغاتی و افشاگری وحملات به رقبای خود،بویژه حسن روحانی وفساد و ناکار آئی دولتش چنان تند میرود که انگار او در تمام طول و عرض و عمق 38 سال نظام استبدادی جمهوری اسلامی حاکم بر ایران نقشی نداشته و انسان منزه" ایست!

سید ابراهیم رئیسی در اجتماع سراسری علمای اهل سنت در تالار آدینه تهران به یکباره از دغدغه های علمای اهل سنت و شیعه سخن میراند و خود را به نادانی میزند. او آیا نمیداند که قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران هیچ جایگاه حقوقی، سیاسی و اجرائی نه تنها برای همه اقلیتهای مذهبی و قومی قائل نیست،بلکه برای هموطنان پر جمعیت سنی مذهب هم مقام وزارتی قائل نیست. اوبا بیان اینکه من رقیب خاصی در انتخابات ندارم، گفت: برخی می‌گویند من به اصطلاح طلاب، رقیب زید و بکر و خالدم، نه من رقیب کسی نیستم، من آمده‌ام فقر مطلق، فساد و بیکاری را از بین ببرم و دغدغه علمای اهل سنت و شیعه را پیگیری کنم. وی افزود: بعد از سی و هشت سال با تمام افتخارات انقلاب اسلامی وضعیت فقرا و محرومان و بیکاری برای تحصیل‌کردگان زیبنده جامعه ما نیست. ما هر روز نباید شاهد خبری ناگوار از تخلف و فساد اداری باشیم. باید ساختار جامعه اصلاح شود و دیگرمدارس کپری در کشور نباشیم. وی گفت: رای دادن مردم به من برایم افتخار است اما واقعا هوی و هوس ریاست جمهوری در سر ندارم و جایگاه خدمتگزاری به آستان قدس را افتخاری می دانم که با هیچ چیز نمی خواهم عوضش کنم اما وقتی کسانی به آستان قدس بیایند و از مشکلات شان گلایه کنند باید برای شان کاری کرد".

سید ابراهیم رئیسی اما در تبلیغات خود با ترسیم شرایط اقتصادی دولت روحانی،گوشه هائی از بن بست اقتصادی،سیاسی و فرهنگی نظریه نظام را آشکار میکند. بحرانهای همه جانبه ملی و بین المللی نظام، حاصل جمع دولتهایی هستند که بنوبت در چارچوب "منویات رهبر معظم" سید علی خامنه ای بر این ملت تحمیل شدند.

سید ابراهیم رئیسی مدعی است که رفع بیکاری کشور با "ساختن مسکن مرتبط است و رفع مشکل ازدواج جوانان نیز نیاز به مسکن دارد و نظام بانکی هم با این موارد در ارتباط است. راه‌اندازی واحدهای تعطیل و نیمه‌تعطیل از دیگر اولویت‌های من است".رئیسی پنهان میکند که انبوه سازی مسکن مهر همفکرانش در دوره محمود احمد نژاد،نیمه تمام رها شدند. وی در پاسخ به پرسشی در زمینه راهکارهای دولتش برای خروج از رکود و حرکت به سمت فعالیت‌های اشتغال‌آفرین تولیدی اظهار کرد: میزان نقدینگی‌ که در اختیار این دولت قرار گرفته است اگر خرج اقتصاد می‌شد رکود نداشتیم اما وضعیت به شکل دیگری درآمده است و نتیجه چیز دیگری شده است که نه تولیدمان بالا رفته و نه رکود رفع شده است. ما در برنامه کاری‌مان در نظر داریم که سالیانه ۲۵ درصد از کارگاه‌های تولیدی تعطیل یا نیمه‌فعال را فعال کنیم و ظرفیت‌های کشور را نیز در زمینه‌های مختلف به کار گیریم. رئیسی اولویت بعدی خود را "مساله کرامت انسان میداند و میگوید" ما معتقدیم هرشخصی دارای کرامتی است که نه خودش و نه دیگری حق شکستن آن را ندارد. ایرانیان در هر کجای کشور باید عزت و حرمتشان حفظ شود و پاسپورت ایرانی باید در ورود و خروج به هر کشوری حرمت داشته باشد و دولت در برابر چنین مواردی باید احساس مسوولیت کند. ایرانیان خارج از کشور چه انقلابی باشند یا غیرانقلابی، باید تحت حمایت دولت جمهوری اسلامی قرار گیرند و دولت نیز باید هر اقدامی را برای رفع مشکل آنان انجام دهد!! کرامت زنان، جوانان و داشتن شغل، جایگاه و منزلتی با کرامت برای آنان از مسائلی است که ما آن را دنبال خواهیم کرد و معتقدیم همه ایرانیان با هر گویش و با هر سلیقه سیاسی در هر کجای عالم که باشند دارای کرامت هستند و باید حقوق و کرامت ایرانیان توسط دولت در تمام دنیا حفظ شود و در هیچ کجا اجازه نقض شدن این کرامت به هیچ کس داده نشود". با چه دهانی باید فریاد زد که این جانی اینک از کرامت انسان دم میزند.ای جان باختگان خاوران خفته برخیزید!

به گزارش ایسنا، سیدابراهیم رئیسی در برنامه پاسخ به پرسش‌های ایرانیان خارج از کشور که ساعت ۳۰ دقیقه بامداد جمعه ۱۵ شهریور از شبکه جام جم پخش شد، در پاسخ به این پرسش که چرا نامزد این انتخابات شده است، اظهار کرد: "حضور من در انتخابات عمل به یک وظیفه است که در ارتباط با مردم و رفع مشکلات آنها به ویژه در مسائل اقتصادی و اجتماعی وجود دارد. وی افزود: امروز یک اعتراض مردمی غیرسیاسی و غیرجناحی در کشور نسبت به شرایط اقتصاد، اشتغال، مسکن و نوعی از مسائلی که مربوط به تولید می‌شود، پیدا شده است که اینجانب به خاطر نقص و ضعفی که در مدیریت اقتصادی و اجرایی کشور می‌بینیم این احساس مسوولیت را پیدا کردم تا در عرصه انتخابات وارد شوم"! اودر پاسخ به پرسشی در زمینه برنامه‌های دولتش برای ارتقاء شاخص عدالت در کشور گفت: "همه مردم عدالت می‌خواهند و اقداماتی هم در این زمینه انجام شده است اما ما شاخصی داریم به نام ضریب جینی که در طول چهار سال گذشته ۷ واحد افزایش داشته است که طی آن افراد فقیر، فقیرتر شده و افراد برخوردار، برخوردارتر شده‌اند".

اما سید علی خامنه ای در رد وعده های نامزدهای انتخاباتی گفت :"هدف میان‌مدت دشمن مسئله‌ اقتصاد و معیشت مردم و موضوعاتی چون بیکاری و کاهش تولید در کشور است تا مردم از جمهوری اسلامی به‌خاطر مشکلات معیشتی ناامید شوند".

واز نامزدهای انتخاباتی خواست که "به‌خاطر خطای در تشخیص، گسل‌های اعتقادی، جغرافیایی، زبانی و قومی را تحریک نکنند و در مسیر طراحی ناتمام دشمن قرار نگیرند". این افاضات پر قدرت خامنه ای برخاسته از دو خصیصه نظام جمهوری اسلامی است که در فوق باختصار نام بردم.

نکته جالب توجه در گفته های رئیسی اینستکه او از "اعتراض مردمی غیر سیاسی و غیر جناحی در کشور" سخن گفت. بنابرارزیابی دوستان از داخل کشور،70 درصد از جمعیت 80 میلیونی وارد منطقه خاکستری و آماده پذیرش تغیرات ساختار سیاسی و برکناری حاکمیت روحانیون از قدرت سیاسی و خواهان نظام سیاسی سکولارهستند. اما به هیچ وجهی حاضر به ریسک تقابل مستقیم با رژیم نیستند و خانواده ها و اولیا جوانان وآسیب دیدگان اجتماعی، سرکوب 1388ـ1389 را در حافظه دارند. این طیف گسترده اما پراکنده از طریق شبکه های اجتماعی و رایانه ها با تحولات جهانی در تماس هستند. این نیروی خودساخته خود را مرهون و مدیون هیچ نیروی خارج نشین نمیداند. واز هرگونه فرصت و روش مناسب در به چالش کشاندن مسالمت آمیز نظام استفاده میکنند. اغلب "احزاب و سازمانهای سیاسی" تبعیدی هنوز دنیای 38 میلیونی جمعیت ایرانی را در ذهن دارند. اما جامعه کنونی با بیش از 80 میلیون نفر و تحولات طبقاتی در طول و عرض و عمق، پروژه جامعه ای را در سردارد که با شعارهای دهه اول انقلاب و حاکمیت ارتجاعی کنونی فاصله دارد.

اما در عوامفریبی سید ابراهیم رئیسی و همفکرانش،چه خوش گفت حافظ شیرین سخن:

سحرگاهان که مخمور شبانه گرفتم باده با چنگ و چغانه

نهادم عقل را ره توشه از می / ز شهر هستیش کردم روانه

نگار می فروشم عشوه ای داد / که ایمن گشتم از مکر زمانه

ز ساقی کمان ابرو شنیدم / که ای تیر ملامت را نشانه

نبندی زان میان طرفی کمروار / اگر خود را بینی در میانه

برو این دام بر مرغی دگر نه / که عنقا را بلند است آشیانه

که بندد طرف وصل از حسن شاهی/ که با خود عشق بازد جاودانه

ندیم و مطرب و ساقی همه اوست / خیال آب و گل در ره بهانه

بده کشتی می تا خوش برانیم / از این دریای ناپیدا کرانه

وجود ما معماییست حافظ / که تحقیقش فسون است و فسانه

سی و هشت سال حاکمیت جهل و جنایت،و برگزاری "انتخابات" وتشدید وخامت سیاسی،اقتصادی،فرهنگی،سرکوب و نقض همه جانبه حقوق بشر و شهروندی،ما را برآن میدارد تا قبل از تصمیم بر شرکت یا تحریم انتخابات، اهداف رژیم در راه اندازی "انتخابات" ،نگاهی به کارنامه نظام انداخته شود و با آگاهی سیاسی و اخلاقی و مسئولیت تاریخی اقدام نمائیم.

من به سهم خود با اعلامیه جمعی از هواداران سازمان فدائیان خلق ایران ــ اکثریت(داخل کشور) همراه هستم.

جمعی از هواداران سازمان فداییان خلق ایران- اکثریت (داخل کشور)

انتخابات در جمهوری اسلامی همواره غیرآزاد، غیر دمکراتیک و ناسالم بوده و امکان مشارکت نیروهای مخالف و اپوزیسیون حتی در شکل منعطف آن نیز وجود نداشته است. این عده فقط حق دارند بر سر صندوقهای رای حاضر شوند تا حماسه مورد نظر ولایت فقیه را به سهم خود تحقق بخشند. انتخابات فعلی نیز مانند دیگر انتخابات جمهوری اسلامی غیرآزاد، غیردمکراتیک، چینشی، مدیریت شده و امنیتی است.
در چنین شرایطی، شرکت در بازی انتخابات نظام اسلامی امید واهی اصلاح‌پذیری آن را ترویج می‌کند، مانع تعمیق شکاف و جدایی مردم از نظام می‌شود، به گسترش بی اعتمادی روز افزون مردم از نظام ضربه می‌زند، مطالبات بحق آنها را گام به گام به پائین‌ترین سطح خود تنزل می‌دهد، اشکال مبارزه آزادیخواهی و عدالب‌طلبی اقشار فرودست و زحمتکشان را فقط در چارچوب نظام حقوقی و سیاسی حاکم رسمیت می‌بخشد، مبارزه مستقل و سازمانگرایانه کارگران و زحمتکشان را از دستور خارج می‌سازد، اهداف و آرمانهای نیروهای ترقیخواه و مردمی را به سخره می‌گیرد، بر حافظه تاریخی مردم از جنایات ضدبشری نظام اسلامی گرد فراموشی می‌پاشد و سیاستگذاران و تصمیم‌سازان امنیتی و قاتلین فرزندان مردم را در قالب توهمات اصلا‌ح‌طلبی و اعتدال‌گرایی و تئوری رژیم ساخته «انتخاب بین بد و بدتر» تطهیر می‌کند.

حسن نادری
11 ماه مه 2017. 21 اردیبهشت 1396

نظر شما؟

نام:

پست الکترونیک(اختياری):

عنوان:

نظر:
codeimgکد روی تصویررا اينجا وارد کنيد:

نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد