logo





جلاد به رأس رژيم جنايت بالا كشيده مى شود

جمعه ۱۸ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۷ آپريل ۲۰۱۷

رضا اکرمی

reza-akrami.jpg
در جمهوری اسلامی ٣٨ سال است جنایت می شود از نابودی اقتصاد گرفته، تا اجتماع و مدنیت، فرهنگ و محیط زیست و در یک کلام علیه جان و مال مردم.

اما در تیره ترین زمانه های تاریخی هم مردمان هر گوشه ای از جهان خط قرمزهائی داشته و عبور از آنرا نپذیرفته اند. چه به شکل مقاومت و فلج کردن نظم مسلط و چه با دست زدن به طغیان و شورش.
درادبیات سیاسی امروز معمولاً این نقطه جوش را خط قرمز می نامند. آیا در جامعه امروز ایران چنین خط قرمزی وجود دارد؟ یا زمین به طور کامل زیر پای مردم سست شده و گفته می شود آب که از سر گذشت چه یک وجب چه ده وجب.

ورود ابراهیم رئیسی در زمره کاندیدای ریاست جمهوری هرچند از نگاه ترکیب قدرت هیچ پدیده جدیدی نیست اما از زاویه عدالت قضائی و عرف بین المللی صددرصد موضوع متفاوتی است، چرا که مشمول احکامی چون جنایت علیه بشریت می باشد.

در جریان جنگ جهانی دوم یک دولت، آنهم از ابتداء انتخابی، در آلمان حکومت نازیها را برپا داشت. صد ها هزار نفر در جنایات آن شریک بودند اما در نورنبرگ آلمان دادگاه بررسی کننده جنایت فاشیستها تعداد انگشت شماری از آنها را فراخواند تا پاسخگوی جنایتهائی که علیه مردم خود و سایر کشورهای اروپائی کردند باشند.
بنا براین تراشیدن توجیهاتی از این دست که مگر امثال ری شهری ها، حتی محصورینی چون موسوی و کروبی هم در جنایات این حکومت دست نداشته اند، هر چند ظاهری چپ و رادیکال دارد اما نتیجه ای جز عادی کردن انتهای رذالت و تن دادن مردم بدان ندارد و بهتر است از چنین مسابقات خانمانسوزی دست برداریم.

و اما فوراً باید بر این نکته انگشت بگذاریم که اگر حاصل توجه دادن فوق بدانجا ختم شود که پس در انتخابات باید به طور گسترده شرکت کرد تا راهی برای بیرون آوردن رئیسی از صندوق باقی نماند روشن است که از اساس نقض غرض است چرا که با جوهر درک و دید ارائه شده بیگانه است.

شعار مرکزی ما مردم و تلاش تمامی کنشگران سیاسی، اجتماعی و مدنی می تواند این باشد که هر گاه رئیسی در زمره کاندیداهای ریاست جمهوری قرار بگیرد بدون تردید شریک در جرم و جنایت او نخواهیم شد و کل انتخابات را تحریم می کنیم.

تنها با کنار رفتن و یا کنار گذاشته شدن این دست جنایتکاران و تبهکاران است که می توان پیرامون چند و چون انتخابات بحث کرد. برای آندسته ای که به هر دلیل انتخابات در جمهوری اسلامی را پذیرفته اند و یا به عنوان شکلی از مبارزه بر گزیده اند. نکته پایانی اینکه خانواده های قربانیان قتل عام سال ٦٧ بنا بر سند ارائه شده توسط آقای حسینعلی منتظری، شخصیتی که نایب رهبری وقت حکومت اسلامی بوده است و طی آن به صراحت از هیئت چهار نفره « مرگ» نامبرده است ومی دانیم که رئیسی از جمله آن جلادان بوده است، می توانند در دادگاهی بین المللی علیه او اعلام جرم نمایند و به طور قطع امروز که نام و چهره او به دلیل کاندیدا شدن در رسانه ها انعکاس بیشتری پیدا می کند می تواند به نتایج متفاوتی منجر شود

نظر شما؟

نام:

پست الکترونیک(اختياری):

عنوان:

نظر:
codeimgکد روی تصویررا اينجا وارد کنيد:

نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد