logo





کشتارها گریبان آقایان را گرفته اند!

جمعه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۰۸ مه ۲۰۰۹

مسعود نقره کار

noghrekar.jpg
کشتارها رونمای ذات و درونمایه ی حکومت اسلامی هستند. معرکه ی " انتخابات اسلامی" زمان و موقعیت مناسبی برای رونمایی از این ذات و درونمایه ی شکل گرفته از بی رحمی ,شقاوت و خشونت است.

روح الله حسینیان, رییس مرکز اسناد انقلاب اسلامی , در باره قتل های زنجیره ای گفته بود:" قضیه قتل ها مثل اینکه گریبان ما را گرفته, هر چه می خواهیم فرار کنیم , راه فراری وجود ندارد" (1). این گفته ی حسینیان که به گفته ی خودش " یک زمان قاتل بود " (2), درمورد سایر حکومتی یان و در رابطه با کشتارهای دیگری که انجام داده اند نیز مصداق پیدا کرده است. امروز رفتار و سکوت سرشار از هراس حاکمان حکومت اسلامی نشانگر این واقعیت است که نه فقط قتل های زنجیره ای , همه ی قتل ها و کشتارهایی که طی سی سال گذشته مرتکب شدند,گریبان آقایان را گرفته اند .
شکنجه ,ترور وقتل عام بی سروصدا ی دگراندیشان , دفن مخفیانه و شبانه ی آنان در گورهای دسته جمعی, ممنوعیت سخن گفتن و نوشتن در باره کشتارها - به ویژه درباره ی کشتار بزرگ سال 67 ,- عدم اجازه دفن قربانیان در گورستان های عمومی ,تخریب گور و گورستان , ممانعت از حضور خانواده‌ها در گورستان ها،,ضرب و شتم و تهدید و ارعاب خانواده‌ها ی قربانیان, بخشی ازتاریخ حکومت اسلامی است . رهبران حکومت اسلامی و نواله گیران این حکومت در داخل و خارج از کشور بر آنند تا با سکوت این تاریخ را دفن کنند.
در باره ی بنیاد های تفکر و رفتار آقایان که بی رحمی , خشونت و کشتار ذات و درونمایه اش است , به وفور گفته و نوشته شده است. اما در مورد وظایف ما , وظایف نسلی که این بی رحمی ها , خشونت ها و جنایت های تاریخی را زیسته و تجربه کرده است , هنوز به اندازه ی کافی گفته و نوشته نشده است.
نسل ما بیش از هر چیز می باید" فراموشی" را فراموش کند .آگاهی در باره ی ذات و درونمایه ی این حکومت را باید به آگاهی و وجدان اجتماعی بدل کرد. در باره ی این ذات و درونمایه , و ستمی که حکومت اسلامی بر دگراندیشان , روشنفکران و روشنگران , مخالفان سیاسی و عقیدتی و بخشی از مردمان میهنمان روا داشته باید نوشت , گفت و فریاد زد . روشنگری در باره ی افکار و کردار آقایان و سپس لایروبی اینان با رونمایی از این ذات و درونمایه آغازمی شود ,و ازهمین نقطه روزنه های امید به پیشگیری ازبروز وتکرار فجایعی مشابه, گشوده خواهد شد. بهترین و رسوا کننده ترین جا برای نشان دادن این ذات و درونمایه نظام قضایی , نظام زندان ها و تفکر و رفتار آقایان نسبت به دگراندیشان است .
" انتخابات اسلامی" ی ریاست جمهوری حکومت اسلامی زمان و موقعیتی ارزشمند برای نوشتن, گفتن و فریاد کردن است, انتخاباتی که نه رییس قوه مجریه که تدارکات چی و شریک جرم ولی فقیه انتخاب خواهد شد , این را نه من که قانون اساسی این حکومت می گوید (3) , که تجربه ای سی ساله نیز پشتوانه دارد.
آنچه که نسل ما باید بنویسد , بگوید و فریاد کند "خط قرمز" های حکومت اسلامی و انتخابات اسلامی ست , یکی از خط قرمز ها را آقای موسوی به هنگام سخنرانی انتخاباتی اش در بابلسر در بی پاسخ گذاشتن سؤال دانشجویی شجاع در باره کشتار سال 67, بار دیگر نشان داد(4). آقایان اما آنجا که به اجبار دهان شان را باز می کنند آن ذات و درونمایه بیرون ریخته می شود.آقای موسوی در یکی از تازه ترین سخنرانی های انتخاباتی اش در دانشگاه باهنر کرمان در پاسخ به سؤال یکی از دانشجویان پیرامون اعدام ها یی که هنگام صدرات ایشان به وقوع پیوست , همین کار را همراه با قلب تاریخ رویدادها و تروریست خواندن هزاران قربانی انجام دادند:
" .... گفته می شود در زمانی که آن اعدام ها صورت گرفته من نخست وزیر کشور بودم و کاری نکردم ....تازه انقلاب شده بود که کودتا ها وترورهای مختلفی در کشور صورت گرفت ...ما در اول انقلاب بیشترین جراید و آزادی ها را در کشور داشتیم و محدودیت ها بعد از انفجارها ی مختلف صورت گرفت .... بعد از عملیات ها در بندر عباس و ترکمن صحرا و مناطق مختلفی در کشور حرکت هایی صورت گرفت.... نمی شود این نظام را به آدم کشی در اول انقلاب متهم کرد, این نظام مظلوم بوده است ...گروه های تروریستی تا پایان جنگ هم زیر نفوذ صدام علیه ما جنگیدند ,هنوز هم پشتیبانی امریکایی ها ازآن ها وجود دارد.....نباید به مظلوم نمایی آن ها توجه کرد, چرا اگر به قدرت برسند باز هم همان آش و همان کاسه است...."(5)
در معرکه ی انتخابات اسلامی احمدی نژاد واحمدی نژادی هاهم به این خط قرمز نزدیک نمی شوند, اینان که با " توهم" الفتی دیرینه دارند علاوه بر سکوت پیرامون قتل عام هایی که مرتکب شدند , برای رد گم کردن آدرس عوضی می دهند. مورد خطاب این شریک جرم و تدارکات چی ولی فقیه کشورهای دیگر است « ...آنها آدم می‌کشند؛ ترور می‌کنند؛ زندان مخفی دارند و.... همه جای دنيا قتل عام می‌کنند و آن وقت خود را مدعی حقوق بشر می‌دانند". وازعدم تحمل دیگران نیز نالیده است:«عجيب است کسانی که تحمل شنيدن حتی ده دقيقه سخن ديگران را ندارند بقيه را به نداشتن تحمل متهم می‌کنند."(6)
آقای احمدی نژاد همچنین ادعا کرده است: "..... ملت ايران به واسطه برخورداری از قوای مسلح مکتبی، آمادگی مشارکت گسترده در مديريت جهان و برپايی امنيت بر پايه عدالت در نقاط مختلف دنيا را دارد."(7) اما واقعیت این است که " رییس جمهور" قدر قدرت و عدالت گستر ,امت وحکومت و" قوای مسلح مکتبی" اش حتی از گورو گورستان و استخوان های قربانیان خود می ترسند.
در معرکه ی انتخابات اسلامی سخن از کشتار دگراندیشان برای کاندیدا ها و معرکه گیران شان خط قرمز است, امامردم ایران , و جهانیان می دانند, و باید بیش از این بدانند که حکومت اسلامی در 5 کشتار بزرگ هزاران دگراندیش را به قتل رسانده است , باید بدانند که آمر اصلی کشتارهزاران تن از این قربانیان امام خمینی , امام موردقبول و احترام همه ی کاندیداهای این معرکه و معرکه گیران شان است , امامی که به گور سپرده شد . همان امامی که در جهان سرشار از وهم و هذیان احمدی نژاد:" راه , نام و آرمان اش در درون و جان همه ملت ها جای خود را باز کرده است "(8) . قاتل اصلی همین " نام و آرمان" اش است ,و رهروان راه امام عاملی بیش نبوده ونیستند.
معرکه ی" انتخابات اسلامی ", زمان و عرصه ای ست برای رو کردن ذات و درونمایه ی این جماعت , ذات و درونمایه ای شکل گرفته از بی رحمی, شقاوت , خشونت , بی عدالتی و دگراندیش کشی . رونمایی این ذات و درونمایه وظیفه ی نسل ماست , نسلی که بیرحمی ها , خشونت ها, بی عدالتی ها , انسان کشی ها را زیسته , تجربه کرده و زخم جانکاه آنان بر جسم و جان دارد.

**************

زیرنویس :

1- روح الله حسینیان , سخنرانی در مدرسه حقانی , بخشی از تاریخ جنبش روشنفکری ایران, مسعود نقره کار , جلد سوم , ص 378 , نشر باران 2002,
2- متن سخنرانی روح الله جسینیان , بخشی از تاریخ جنبش روشنفکری ایران , مسعود نقره کار , جلد سوم, صص
503-502 , نشر باران ,2002
3- نگاه کنید به و ظایف و اختیارات رهبری در اصل 110 قانون اساسی جمهری اسلامی ایران
4- میرحسین موسوی روز دوشنبه در مسجد دانشگاه مازندران (بابلسر) حضور یافت. نماینده ی دانشجویان سوالاتی را در برابر او مطرح کرد که از جمله مربوط به کشتار زندانیان سیاسی در سال ۶۷ در دوران نخست وزیری او و اصلاح قانون اساسی بود. میرحسین موسوی به هیچ یک از این سوالات پاسخ نداد. صراحت او تنها در آن جا بود که اعلام کرد: من با صراحت می گویم با اصلاح قانون اساسی مخالفم( اخبار روزدر, خبرنامه ی امیرکبیر , سه شنبه 15 اردیبهشت 1388 )
5- به نقل از آفتاب / فرارو
http://www.fararu.com/vdchikni.23nk-dftt2.html
6 - روایت احمدی نژاد از جنجال کنفرانس ژنو, آفتاب , گویا, چهارشنبه 2 اردیبهشت 1388
7- خبر گزاری ج.ا , جمعه 28 فروردین 1388
8- انتخاب, شنبه 29 فروردین 1388

نظر شما؟

نام:

پست الکترونیک(اختياری):

عنوان:

نظر:
codeimgکد روی تصویررا اينجا وارد کنيد:

نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد