عباس شکری

گفتگو با پناهجويان بی پناه ايرانی در نروژ

ز اعتصاب غذا و دهان دوختن شان در پرسه زنی های شبانه در فیس بوک آگاه شدم که انگار زبان روزنامه نگاران نروژی گنگ و چشمان شان کور است که تا امروز در رسانه های مهم نروژ از این خبر هیچ چیزی منتشر نشده است. خودشان می گویند که فقط با یک روزنامه ی محلی که به اصرار دیگر ایرانیان ساکن اردوگاه پناهندگی به محل زندگی دو جوان ایرانی آمده بودند، صحبت کرده اند و همان روزنامه نگار هم از سوی مسئولان کمپ تهدید شدند که حق ندارند با این دو جوان ایرانی گفتگو کنند و عکس تهیه کنند.



abbas-amirentezam.jpg

امیرانتظام: سپاس از تلاش هموطنان برای کاندیداتوری جایزه ی «ساخاروف»

دوستان عزیز، با تمام توان خود برای ارتقاء نام ایران و ایرانی بطور خستگی ناپذیر بکوشید و مبارزه کنید. امیرانتظام‌ها می‌آیند و می‌روند، این ایران است که در همیشه تاریخ پایدار و سرافراز ایستاده و خواهد ایستاد. من ابتکار عمل شما را از آن جهت که به نام ایران و برای ایران صورت گرفته است تحسین می‌کنم و از اینکه مرا بهانه‌ی این حرکت ملی قرار داده‌اید به خود می‌بالم.



hamid-hamidi.jpg
حمید حمیدی

"شما هرگز رهبرمن نبودید"

"شیوا و تمامی زندانیان تبعیدی رهبران من هستند"

زمانی که حکم صادره برای شیوا را خواندم،وازآنجائی که میدانستم شما نیز روزی توسط حکومت سابق(که هنوز به عنوان طاغوت از آن نام میبرید)به ایرانشهر(در استان سیستان و بلوچستان) تبعید(ونه زندانی تبعیدی) شده بودید، به جستجوی پیشینه تبعید پرداختم و در این رهگذر، به مواردی از اعتراضات شما و خبر چینان شما بر خوردم.



ساسان امجدی

بررسی وضعیت حقوق بشر ایران

در کنفرانس جنبی شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد

اولین روز از کنفرانس بررسی وضعیت حقوق بشر ایران در نشست های جانبی شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد روز پنجشنبه در مقر سازمان ملل در شهر ژنو تشکیل شد.
همزمان با پانزدهمین اجلاس شورای حقوق بشر سازمان ملل در شهر ژنو سویس، روز پنجشنبه 23 سپتامبر، اولین جلسه بررسی وضعیت حقوق بشر در ایران با موضوع گروههای اتنیک و اقلیت های مذهبی در قالب کنفرانس جنبی شواری حقوق بشر سازان ملل متحد برگزار گردید.



said-matinpour.jpg
یاشار حکاک پور

سعید متین پور نماد مبارزه حقوق بشری آذربایجانیها همچنان در زندان

به بهانه جشن تولد ۳۵ سالگی سعید متین پور

آنها می توانند سعید را شکنجه کنند.آنها می توانند زیر شکنجه های طاقت فرسای ۷ ماهه در زندان اوین از سعید و دوستانش اعتراف بگیرند آنها می توانند بر اساس اعترافات ساختگی سعید را به ۸ سال زندان محکوم کنند اما آنها نمی توانند و نخواهند توانست روح آزادیخواهی، عدالت طلبی، انساندوستی و عشق به وطنش را در قلبش مهار کنند.



glawiz-heydari.jpg
گلاویژ حیدری

جمهوری اسلامی خانواده ام را قتل عام کرد!

من علیرغم اینکه حدود بیست سال است که از زندان بیرون آمده ام ولی خاطرات تلخ و کشنده آن زمان هر لحظه مرا می آزارد، گریه می کنم و دلم می خواهد فریاد بزنم و دادرسی بخواهم. مقاوم بوده و هستم ولی چگونه انتقام خون پدر، شوهر، برادر و مادرم را خواهم گرفت؟ زنده می مانم و می بینم روزی این جلادان زمانه چگونه تاوان حیوان صفتی خود را پس می دهند، قلبم گواهی می دهد که آن روز خواهد رسید.



hebat-moini-homayoun.jpg
خاطره معینی

آخرین هدیه تولد

به مناسبت شصتمین سالروز تولد هبت اله معینی(همایون)

انگار یک جورای می دونستم که این آخرین دیدارمه، دلم می خواست بهش بگم که دوستش دارم و نگرانش هستم و تمام عشقم رو توی اون هدیه براش می فرستم. بعدا فهمیدم که هدیه ام رو دیده و چقدر خوشحال بودم، اون آخرین هدیه تولدش بود چون قبل از تولدش در دهم شهریور بهمراه هزاران هزار ستاره سرخ میهنمان به خاک افتاد. سالهای بعد برای تولدش یک بغل گل می بردم گلزار خاوران بعد می نشستم همون نقطه ای که مادرم زمین رو چنگ زده بود و شلواری کرم رنگ شبیه شلوار هبت رو از زیر خاک بیرون آورده بود و همیشه می گفت اینجاست من می دونم که اینجاست، ما هم انگار باور کرده بودیم که واقعا هبت اونجاست یا اینکه دیگه از دور گشتن خسته شده بودیم، اونجا که می نشستم احساس می کردم که حالا بهش نزدیکترم و باهاش حرف می زدم. امروز هجدهم شهریوره ، تولد شصت سالگیش رو با شمعی، شاخه گل سرخی و یاد عزیز و گرامیش جشن می گیرم. دیگر حتی راه خاوران را هم بر ما بسته اند



nasrin-shahla-kaabi1.jpg
به مناسبت سی امین سال تیر باران نسرین و شهلا کعبی

در بزرگداشت، یاد و خاطره جان باختگان راه آزادی، دموکراسی و برابری

گفتگوی رادیو پیام آزادی با آقای رئوف کعبی

این رژیم از همان بدو استقرار، پایه های خود را در تقض آزادی، نفی دموکراسی ،سلب و سر کوب حقوق مردم، تلفیق دین و دولت و کشتار های های جمعی و فردی بنا نمود.
یورش و حمله نظامی به کردستان از جمله به دلیل آن صورت گرفت، که خمینی ورژیم تازه به قدرت رسیده در تهران، نمی توانست کردستان را که درآن نسبتا روابط ومناسبات آزاد و دمو کراتیک وجود داشت، تحمل کند.