الهه مشعوف

گزارش یادمان کشتار۶۷

مونترال - کانادا

بازماندگان جان باختگانی از افق های فکری متفاوت که همسر یا فرزندی را از دست داده بودند، بچه های این جان باختگان که بعضی در زندان های جمهوری اسلامی به دنیا امده بودند، زخم عمیقی را که بر جان و روان آنان وارد امده بود، با دیگران در میان گذاشتند.
هم گویندگان و هم شنوندگان با هم گریستیم.
ولی گوئی یک گروه درمانی بود که همه به ان نیاز داشتیم.



فعالين ايرانی دفاع از حقوق بشر در اروپا و آمريکای شمالی

گزارش ماهانه( مهر ۱۳۸۷) در مورد نقض گسترده، مستمر
و برنامه ریزی شده حقوق بشر در ايران

سازمان عفو بین الملل با انتشار اطلاعیه ای نسبت به بد رفتاری با فعالان مدنی آذربایجانی در ایران، که هم اکنون در حبس بسر می برند، ابراز نگرانی کرد. در اطلاعیه سازمان عفو بین الملل نام ۹ فعال مدنی و فرهنگی آذربایجانی آمده است که خانواده های آنان و سازمانهای حقوق بشری نگران سرنوشت و وضعیت آنها در زندان هستند.



خسرو شمیرانی

وضعیت اعدام در ایران: گزارش بیش از بیست گروه حقوق بشری

گفت وگوی شهرگان با حسین ماهوتیها هماهنگ کننده شبکه‌ای از حقوق بشری‌ها

در حالی که آنها ایران را آزادترین کشور جهان اعلام می‌کنند، ما اعدام زندانیان سیاسی را با اسناد و مدارک نشان می‌دهیم. به سوال شما بازگردم. بله من معتقدم برای از بین بردن اعدام باید مبانی فرهنگی آن را از بین برد و یکی از عملکردهای گزارش‌های ما این است که نادرستی اعدام را به جامعه نیز نشان بدهد.



ی. صفایی

مصا حبه با برگزارکنندگان مراسم خاوران در شهر کلن ( آلمان )

خاوران تنها نمادی از فاجعه‏یی است که در دهه‏ی شصت جامعه‏‏ی ایرانی را دربرگرفت، تنها یکی از مکان‏های مدفون کردن اسناد حی و حاضر جنایت، بدن‏های دریده و گردن‏های کبود، در گورهای بی‏نشان و کانال‏های جمعی. خاوران سمبل تازه‏آباد رشت، کوت عبدالله اهواز، هاشم‏آباد مشهد، وادی رحمت تبریز، دارالرحمان شیراز، تخت پولاد اصفهان، باغ فردوس کرمانشاه، بهشت مصطفای زاهدان، راه جوپاری گرگان، بهشت سکینه‏ی همدان، گورستان پایین زنجان و قطعه قطعه خاک لعنت‏شده‏یی است که جان‏های پاک آرمان‏خواه و عدالت‏طلب در دل آنها خفته‏اند.



گزارشی از مراسم سالگرد بیستمین سالگرد قتل عام زندانیان سیاسی
در تابستان ۱۳۶۷ در زندان های جمهوری اسلامی ایران

پاریس – فرانسه، ۱۲ اکتبر ۲۰۰۸

در روز ۱۱ اکتبر به کوشش فعالین تشکل هشت مارس در پاریس با همکاری "انجمن من کارگران ترک ساکن فرانسه" مراسمی به مناسبت بیستمین سالگرد قتل عام زندانیان سیاسی ایران برگزار شد.
ابتدا مراسم با نمایش فلیمی مستند از جمشید گلمکانی در مورد مجموعه ترورهای رژیم جمهوری اسلامی از زمان به قدرت رسیدن آن در سال ۱۹۷۹ تا کنون در داخل و خارج کشور یه نمایش گذاشته شد.



یادواره ای برای یارانمان
(فرانکفورت، سوم اکتبر)

روز جمعه سوم اکتبر ۲۰۰۸ شهر فرانکفورت شاهد برگزاری مراسم باشکوه یادواره ی جانباختگان دهه ی ۶۰ و بیستمین سالگرد قتل عام زندانیان سیاسی در تابستان ۶۷ بود.




bagher_momeni.jpg
باقر مومنی

و زندگی ادامه دارد

ما هواداران و کوشندگان راه سعادت انسانها آنچه را دیده ایم و شنیده ایم، و آنچه را از تباهی و سیاهی بر سر ما و نسل پس از ما آورده اند، نه فراموش میکنیم و نه می بخشیم. و اگر ما نیز نبودیم نسلی که هم اینک در راه است گذشتگان را –نه قربانیان را و نه آدمکشان را- از یاد نخواهد برد و با یاد و بزرگداشت قربانیان، جانیان را به سزای گناهانشان کیفر خواهد داد، و بی شک اگر باری دیگر دستی از آستین بدر آید تا با جنایت خویش راه خوشبختی مردم میهن ما را ببندد، با تکیه بر آموخته های خود از سرنوشت نسل ما آن دست را از بیخ و بن قطع خواهد کرد.



گزارش مراسم یادمان بیستمین سالگرد قتل عام زندانیان سیاسی و عقیدتی در پاریس

این مراسم که با استقبال بیش از دویست و پنجاه تن از هم میهنان آزادیخواه مقیم فرانسه روبرو گردیداز ساعت هفت و نیم شب با پخش فیلم "جاودانه ها " آغاز و تا پاسی از نیمه شب ادامه یافت.



ketabkhaneh-g.jpg

گزارش کار

چهار روز پُر تلاش در دادخواهی خانواده های جانفشانان دهه۶۰ در بیستمین سالکرد کشتار ۶۷ در نمایشکاه بین المللی کتاب گوتنبرگ (سوئد)

خانواده های جانفشنان کشتار دهه ۶۰ ، سالها پیش اعلام کرده اند ، ما بازماندگان و خانواده های داغدار مصرانه می خواهیم :
۱- اسامی کامل جانفشانان ، زمان اعدام و محل دفن عزیزان ما را اعلام نمایئد . ò- از دفن کسان دیگر بر خاک جان باختگان ما جلوگیری شود . ۳- مانع نشانه گذاری و گل کاری در مزار و محل خاک سپاری عزیران ما نشوند .