چهارشنبه ۳۰ ارديبهشت ١٣۸۳ - ۱۸ مه ٢٠٠۴

 

پرونده​سازی جديد عليه «عليرضا جباری»

اين اقدام در حالی صورت می​گيرد که عضو زندانی کانون نويسندگان اوايل فرودين بايد آزاد می​شد

 

در حالی که «عليرضا جباری» عضو زندانی کانون نويسندگان بنا بر حکم صادره از سوی دادگاه تجديدنظر به دو سال زندان محکوم شده و اکنون دوران محکوميتش را طی می​کند، بهراميان وکيل وی با کمال تعجب از درجريان بودن پرونده موکلش خبر می​دهد.

«خليل بهراميان» روز سه​شنبه ۲۹ ارديبهشت در گفت وگو با خبرنگار «رويداد» گفت: هنگامی که روز سه​شنبه برای درخواست ملاقات به مجتمع قضايی فرودگاه مهرآباد مراجعه کردم از طريق دفتر صابری ظفرقندی رئيس مجتمع قضايی فرودگاه از درجريان بودن پرونده جباری مطلع شدم که اين امر خلاف قانون است.

به گفته وی، «بنابر رای دادگاه تجديدنظر جباری به ۲ سال زندان محکوم شده ولی با توجه به عفو عمومی در بهمن ۸۲ که شامل حال تمام زندانيان می​شود بايد در فروردين مال سال جاری آزاد می​شد در حالی که هنوز در زندان به سر می​برد.»

بهراميان با غيرقانونی خواندن تداوم دوران حبس جباری به انتقاد از مسؤولان زندان و مجتمع قضايی فرودگاه پرداخت و گفت:«چندين بار برای ملاقات جباری مراجعه کرده​ام ولی هر بار مسوولان زندان با بيان اينکه بايد از طرف مجتمع قضايی نامه​ای جهت ملاقات با وی داشته باشيد مرا به مجتمع قضايی ارجاع می​دهند و همين طور مسوولان مجتمع قضايی مرا به زندان برمی​گردانند و اين امر موجب سرگردانی من شد، که هنوز موفق به ملاقات با موکلم نشده​ام.»

همچنين وی گفت: با توجه به مراجعه مکرر به دادگاه هنوز موفق به بازپس گرفتن اموال شخصی جباری که هنگام بازداشت وی نيروی انتظامی از خانه وی خارج کرده، نشده ام.

بهراميان در نهايت در اعتراض به رئيس قوه قضاييه گفت: من نمی​دانم که هاشمی شاهرودی برای رفع مشکلات دستگاه قضايی چه کادر مديريتی را روی کار آورده است.