برپایی تجمع اعتراضی در بهبهان به رغم جو شدید امنیتی
Thu 16 07 2020
بی بی سی: تصاویر منتشر شده در شبکه های اجتماعی از تجمع اعتراضی در شهر بهبهان در استان خوزستان حکایت دارد.
در این فیلم ها که گفته شده مربوط به شامگاه پنج شنبه ۲۶ تیر است، صدای معترضان شنیده می شود که شعارهایی مانند "نه غزه نه لبنان، جانم فدای ایران" و "ایرانی می میرد، ذلت نمی پذیرد" سر داده اند.
به گفته یکی از شاهدان عینی، معترضان به رغم حضور شدید نیروهای امنیتی در حدفاصل بلوار جوانمردی تا بانک ملی بهبهان تجمع کرده بودند.
گزارش شاهدان عینی بیانگر شنیده شدن صدای تیراندازی است.
خبرگزاری رویترز هم به نقل از شاهدان عینی از شلیک گاز اشک آور خبر داده است.
خبرگزاری های داخلی هنوز خبری در این باره منتشر نکرده اند.
همزمان، گزارش ها بیانگر محدودیت شدید دسترسی به اینترنت در استان خوزستان در ساعت های پایانی پنجشنبه است.
Confirmed: Internet restrictions are in place in #Khuzestan Province, southwest #Iran from 10 p.m. local time; real-time network data show total (pictured) and partial disruptions varying by provider amid anti-government protests; incident ongoing #IranProtests 📉 pic.twitter.com/UzhsERVj5i
علاوه بر این، در ساعت های گذشته، کاربران شبکه های اجتماعی از جابجایی نیروهای انتظامی در تهران و برقراری جو امنیتی در شهرهایی مانند تبریز، ارومیه و شیراز خبر داده اند.
بر اساس گزارش های ارسال شده به بی بی سی، حضور نیروهای امنیتی در ارومیه در واکنش به تجمع معترضان به برخورد نظامی ارمنستان و جمهوری آذربایجان بود.
بر این اساس، معترضان در حمایت از جمهوری آذربایجان شعار می دادند.
حضور نیروهای امنیتی در ارومیه- از تصاویر ارسالی به بی بی سی
در هفته های اخیر وخامت وضعیت اقتصادی و تشدید گرانی باعث نارضایتیهای زیادی در ایران شده است.
علاوه بر این، در روزهای گذشته انتشار گزارش هایی درباره مذاکرات مربوط به توافق نامه راهبردی ۲۵ ساله بین ایران و چین و همین طور ابلاغ حکم اعدام برای سه جوان معترض در ایران اعتراضاتی را در شبکههای اجتماعی به همراه داشته است.