فراخوان شماره ۲

 

به یاری کارگران اعتصابی و در بند شرکت واحد بشتابیم!

 

 

ایرانیان آزاده!

در پی سرکوب وحشیانه اعتصاب کارگران شرکت واحد و دستگیری نزدیک به هزار نفر از کارگران اعتصابی و دستگیری و ضرب و شتم خانواده­های آنان توسط حکومت اسلامی ایران، کارگران و فعالین سندیکایی شرکت واحد در صدد برآمدند تا در اعتراض به سرکوب و دستگیری­های اخیر و تحقق خواسته­های خود موج جدیدی از مقاومت را سازمان دهند.

کارگران شرکت واحد اعلام کرده­اند که روز جمعه بر سر کار خود حاضر نخواهند شد.

کمیته حمایت از مبازات کارگران شرکت واحد، ضمن حمایت از خواسته های آنان که:

 

1 – آزادی آقای منصور اسانلو، رییس هیئت مدیره سندیکا و دیگر کارگران زندانی؛

2 – به رسمیت شناخته شدن سندیکای کارگران شرکت واحد؛

3 –  حق انعقاد قراردادهای دسته­جمعی؛

 

اعلام می­دارد که انکار و لگد مال کردن این حقوق اولیه کارگری نشانه وحشت حکومت اسلامی از برآمد مبارزات کارگری در ایران است که می تواند در به عقب راندن اختناق در ایران نقش بس موثری ایفا کند.

همان طور که کارگران صنعت نفت در هنگامه سرکوب تظاهرات مردم در سال 57 توانستند با اعتصاب خود حکومت پیشین را به عقب­نشینی و تغییر وادارند، مبارزات شرکت واحد نیز در هنگامه یورش حکومت اسلامی به مردم ایران می­تواند نقش موثری در اوج بخشیدن مبارزات اجتماعی و عقب راندن حکومت اسلامی ایفا کند. کارگران شرکت واحد نیازمند حمایت و هم بستگی­اند!

از سوی دیگر به اطلاع عموم می­رسانیم که تغییراتی در برنامه تظاهرات حمایت از کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه، در استکهلم، به وجود آمده است. دلیل این تغییر عدم موافقت پلیس با ساعاتی است که برای تظاهرات در خیابان­های مرکزی شهر درخواست کرده بودیم. بنابراین این تظاهرات به شکل تجمع در میدان مرکزی استکهم، برگزار خواهد شد.

 

زمان: روز جمعه، ساعت سه و نیم بعد از ظهر

مکان: میدان مرکزی استکهلم،  Sergelstorg

 

کمیته حمایت از کارگران شرکت واحد اتوبوس رانی تهران - استکهلم

اول فوریه 2006