شنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۳ - ۹ اکتبرر ۲۰۰۴

بدنبال درگيری خونين نيروهای انتظامی با گورانها

اهالی وحشت زده قوشاچای ديشب را تا صبح بيدار ماندند

·         از بامداد روز يک شنبه بدنبال درگيری مجدد نيروهای انتظامی با گورانها(فرقه علی اللهی ها ) ، شليک مداوم گلوله ها و نيز انفجار نارنجکهای اشک آور، اهالی وحشت زده قوشاچای(مياندوآب) ، ديشب را تا صبح بيدار ماندند.

·         گفته می شود ساعت۲.۳۰ دقيقه صبح ، به دنبال حمله پارتيزانی گروهی از گورانهای ترک به داروخانه دولتی قوشاچای جهت به دست آوردن دارو به منظور مداوای مجروحين گوران حوادث اخير ، درگيريهای خونينی در مجاورت و همچنين در داخل مقر فرماندهی نيروهای انتظامی اين شهر بوقوع پيوسته است.

 

خبر دريافتی: از بامداد روز يک شنبه بدنبال درگيری مجدد نيروهای انتظامی با گورانها(فرقه علی اللهی ها ) ، شليک مداوم گلوله ها و نيز انفجار نارنجکهای اشک آور، اهالی وحشت زده قوشاچای(مياندوآب) ، ديشب را تا صبح بيدار ماندند.

گفته می شود ساعت۲.۳۰ دقيقه صبح ، به دنبال حمله پارتيزانی گروهی از گورانهای ترک به داروخانه دولتی قوشاچای جهت به دست آوردن دارو به منظور مداوای مجروحين گوران حوادث اخير ، درگيريهای خونينی در مجاورت و همچنين در داخل مقر فرماندهی نيروهای انتظامی اين شهر بوقوع پيوسته است.

شنيده ها حکايت از آن دارد که مجروحين شبه نظامی و غير نظامی گوران به دليل احتمال توقيف شدن در بيمارستانهای دولتی ، در حال حاضر در اماکن مخغی تحت مداوا بسر می برند!

گفته می شود در اين درگيريها، علاوه بر کشته شدن چند غير نظامی، فرمانده جديدالانتصاب نيروی انتظامی قوشاچای ، به همراه جمعی ديگر از پرسنل اين نيروها جان باخته اند.

گزارشها از کشته شدن ۱۰ نفر و نيز مجروح شدن نزديک به همين تعداد حکايت دارد. بنابر اعتقاد عمومی پارتيزانهای گوران موفق به فرار شده اند.

لازم به ذکر است که اين فرمانده جايگزين فرمانده مقتول قوشاچای شده بود که دو هفته پيش توسط گورانها در روستای اوچ تپه ترک، واقع در شمال غربی قوشاچای با شليک گلوله ای به دهان وی کشته شد.

وی اخيرا در مصاحبه با ايسنا گفته بود که ريشه فتنه گورانها را در منطقه با قدرت تمام خواهد خشکاند!

در حال حاضر اوضاع شهر متشنج است و اهالی ضمن همدری با گورانها در نگرانی و ناراحتی شديد بسر می برند.

مدارس ،سينماها و بازار تعطليند وقوشاچای بصورت نظامی کنترل می شود.

همچنين شاهدان عينی از بسته شدن پل ارتباطی دو طرف شهر بروری رودخانه جيغاتی خبر می دهند.

درگيری گورانهای ترک آذربايجان با نيروهای انتظامی از چند هفته اخير به دنبال اهانت برخی از پرسنل اين نيرو به اعتقادات مذهبی آنان آغاز شده و تاکنون تلفات و مجروحان زيادی را برجای گذاشته است.