شنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۳ - ۲ اکتبرر ۲۰۰۴

"کنسرن باير مواد غذائي ما را مسموم مي سازد!"

فعالان "صلح سبز" در مقابل مرکز کنسرن باير در بمبئي هندوستان خود را به زنجير بستند                                            

 هندوستان

اول اکتبر 2004

برگردان ناهيد جعفرپور

 

فعالان "صلح سبز " ديروز تا ديروقت در مقابل مرکز هندي کنسرن باير در بمبئي براي اعتراض به آزامايشات ژن تکنيک تجمع نمودند. در اين گردهم آئي اعتراضي 6 نفر از فعالان براي مدت 11 ساعت خود را به در آهني ساختمان کنسرن با زنجير بستند. در بالاي سر اين معترضين نوشته شده بود" کنسرن باير مواد غذائي ما را مسموم مي سازد".

سازمان " صلح سبز" خواستار اطلاعات در باره آزمايشات ژنتيکي است که کنسرن باير بر روي سبزيجات و صيفي جات مختلف مانند انواع کلم و ... نموده است. بلوکه کردن در ورودي اين کنسرن باعث گرديد که نماينده کنسرن اعلام نمايد که حاضر به ملاقات نمايندگان صلح سبز و واگذاري  اطلاعات به آنان مي باشد.

اعتراض کنندگان بطور مشخص خواهان عدم استفاده ژن " Cry9C " که باعث بروز آلرژي هاي خطرناک در انسان مي گردد، بودند. ديويا راگوندان نماينده اين سازمان اعلام نمود که "اين ژن خطرناک براي سلامتي مصرف کنندگان و همچنين کشاورزان بسيار مضر مي باشد. لذا ما از کنسرن باير مي خواهيم که تمامي آزمايشات در اين باره را متوقف سازد و گزارشي علني در اين باره ارائه دهد".

ژن نامبرده چهار سال پيش مرکز سقل رسوائي ژن تکنيکي بود که باعث اعتراضات بيشماري در جهان گشت. شرکت آونتيس در ايالات متحده آمريکا به خاطر استفاده از ژن استارلينک در انواع ذرت و زيان هاي وارده از استفاده آن توسط مصرف کنندگان،ميليون ها دلار خسارت پرداخت.

بعد ها استفاده از ژن استارلينگ توسط کنسرن باير در تمامي جهان گسترش پيدا نمود بخصوص اينکه کنسرن باير دومين کنسرن بزرگ جهان در ارائه بذر ژنتيک دستکاري شده ميباشد.

فليپ ميمکز از سازماندهان مبارزه بر عليه خطر هاي کنسرن باير اعلام نمود که"شرکت بايرن از هندوستان به عنوان آزمايشگاهي براي آزمايشات کثيف و خطرناک خويش استفاده مي نمايد".                         اين کنسرن و عملياتي ژنتيکيش تا کنون باعث مسموميت هاي شديد و مرگ بسياري از انسانها گشته است. محصولات ژنتيک دستکاري شده اين کنسرن مدتهاست که در اروپا ممنوع مي باشد. همچنين استفاده از کار کودکان در اين کنسرن باعث اعتراضات بيشماري در جهان گشته است. هم اکنون هم  اين کنسرن دست به تهيه بذر ها ي ژن دستکاري شده با ژن خطرناکي که آلژي زاست  زده و بدين ترتيب براي منافع بيشتر جان ميليون ها انسان را بخطر انداخته است. کارشناسان خطر اين نوع ژن را از نوع خطر درجه يک   اعلام نموده اند که بايد سريعا از بازار کشورهاي آسيائي جمع آوري گردد.                                               

براي اطلاع بيشتر از اين اعتراضات ميتوان به آدرس الکترونيکي زير مراجعه نمود:                                                                                     

CBGnetwork@aol.com

www.CBGnetwork.de

Tel: 0211-333 911

Fax 040 – 3603 741835

پشتيبانان از اعتراضات بر عليه کنسرن باير:

 

Dr. Sigrid Müller, Pharmakologin, Bremen

Dr. Erika Abczynski, Kinderärztin, Dormagen

Eva Bulling-Schröter, ehem. MdB, Berlin

Prof. Dr. Jürgen Rochlitz, Chemiker, ehem. MdB, Burgwald

Dr. Janis Schmelzer, Historiker, Berlin

Wolfram Esche, Rechtsanwalt, Köln

Dorothee Sölle,Theologin, Hamburg (U 2003)

Prof. Dr. Anton Schneider, Baubiologe, Neubeuern

Prof. Jürgen Junginger, Designer, Krefeld