دفتر سياسی حزب حزب دموکرات کردستان :

يک عضو ديگر حزب دموکرات کردستان ايران اعدام شد

دفترسياسی حزب دموکرات کردستان ايران اعلام کرد که  صالح گودرزی يکی ديگر از اعضای اين حزب نيز در روز ۲۱ مهرماه  اعدام شده است . در اطلاعيه حزب دمکرات آمده است :  

 

بدنبال صدور اطلاعيه های دفتر سياسی حزب دموکرات کردستان ايران در روزهای ۱۷ و ۱۹ مهرماه ۱۳۸۱، در رابطه با اعدام سه تن از مبارزان و آزاديخواهان و اعضای حزب دموکرات، اطلاع يافتيم که متاسفانه يکی ديگر از اعضای حزب، صالح گودرزی، ۳۹ ساله، در سحرگاه روز ۲۱ مهرماه در شهرستان سنندج به دست مزدوران رژيم جمهوری اسلامی ايران اعدام گرديده است.

در ادامه اين اطلاعيه آمده است: شهيد صالح گودرزی اهل روستای ميسوران از توابع شهرستان کامياران بود که از همان آغاز بر سر کار آمدن رژيم جمهوری اسلامی در ايران به صفوف مبارزان حزب دموکرات کردستان ايران پيوست. پس از ۵ سال، به سبب وجود مشکلات خانوادگی از کار تمام وقت در حزب کنار کشيد و به منظور بازگشت به زندگی عادی خود را به مسئولين رژيم معرفی نمود. ليکن نامبرده دستگير و زندانی گرديد و به مدت يک سال تحت شديدترين شکنجه ها قرار گرفت. پس از آزادی از زندان نيز همواره تحت تعقيب و کنترل ماموران اطلاعات و ديگر نيروهای سرکوبگر رژيم قرار داشت تا سرانجام در پائيز سال ۱۳۷۸ در تهران و در حين کار دستگير و مجددا روانه زندان گرديد. پس از انتقال به زندان سنندج حکم غيرعادلانه اعدام بر وی تحميل گرديد و سرانجام اين حکم تحميلی بامداد روز ۲۱ مهر ماه در مورد وی به اجرا درآمد.

دفتر سياسی حزب دموکرات کردستان ايران ضمن محکوم کردن اين جنايت رژيم، تاسف و تاثر عميق خود را از شهادت اين مبارز دلسوز اعلام داشته و به خانواده محترم اين شهيد سرافراز، دوستان و آشنايان، مردم کامياران و خلق کرد بطور عموم تسليت گفته و در همان حال از مجامع بين المللی مدافع حقوق بشر خواسته است که با اعتراض به اين گونه اعمال جنايتکارانه رژيم جمهوری اسلامی، اين رژيم را از ادامه اعدام آزاديخواهان خلق کرد باز دارند.