آخرين وضعيت عبدالله نوری

و علی افشاری

عيسی خندان به دادگاه انقلاب احضار شد

آقاجری به تمديد قرار بازداشت موقت خود از سوی قاضی اعتراض کرد

 

 

خانواده​ی عبدالله نوری، روز گذشته با وی در زندان اوين ديدار کردند.

علی​رضا نوری، برادر عبدالله نوری و نماينده​ی مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بيان اين خبر افزود: هر هفته پنج​شنبه​ها، به همراه خانواده با عبدالله نوری در زندان ديدار می​کنيم؛ روز گذشته هم طبق روال اين ديدار انجام شد.

وی درباره​ی وضعيت جسمانی عبدالله نوری نيز به خبرنگار ايسنا گفت: وضعيت وی خوب است اما هنوز از آسيبی که دستش وارد شده، رنج می​برد و قادر نيست دستش را به طور کامل باز کند، ولی نسبت به قبل بهتر شده است.

علی​رضا نوری در مورد وضعيت پرونده​ی برادرش اظهار داشت که تغيير خاصی به وجود نيامده است و وی در حال گذراندن بقيه​ی محکوميت خود است.

نماينده​ی مردم تهران با بيان اين که عبدالله نوری اکنون سه پنجم از دوره​ی محکوميت خود را گذرانده و در حال گذراندن دو سال باقی مانده است، اظهار کرد: وی درخواستی هم برای اعمال ماده​ی ۳۵ نداده است، هرچند که برای اعمال اين ماده نيازی به درخواست وی نيست و قاضی می​تواند خود برای اعمال اين ماده اقدام کند.

 

آخرين وضعيت علی افشاری

نقی افشاری پدر علی افشاری در مصاحبه با خبرنگار حقوقی ايسنا آخرين وضعيت پسرش را تشريح کرد.

وی اظهار داشت: از محکوميت يکساله وی در مورد پرونده اول، ۸۰ روز ديگر باقی مانده است و بنده روز سه​شنبه ابتدا ملاقاتی با رييس زندان داشته و در مورد پسرم با وی صحبت کردم، بعد از ملاقات با رييس زندان به مدت يک ساعت با علی ملاقات و صحبت کردم.

وی ادامه داد: در حکم او هيچ تغييری ايجاد نشده و هنوز تماس تلفنی وی با خانواده ميسر نيست، به همين دليل قرار است که روز شنبه با رييس زندان تماس بگيرم و در مورد اين موضوع (تماس تلفنی وی) صحبت کنم.

وی در مورد وضعيت پسرش گفت: در ملاقاتی که روز سه​شنبه با علی افشاری داشتم از دندان درد رنج می​برد به همين دليل قرار بر اين شد که بنده روز شنبه با رييس زندان و قاضی او تماس بگيرم و يا نامه​ای از آنها گرفته تا جهت پر کردن دندان وی اقدام شود.

نقی افشاری در مورد پرونده ديگری که برای علی افشاری در حال بررسی است، افزود: پرونده دوم در مورد شکايت آقای لطفيان (نيروی ناجا) از نامبرده است، آن هم ظاهرا در ارتباط با حادثه سال ۷۸ کوی دانشگاه.

وی ابراز عقيده کرد: پرونده دوم برای تجديد نظر فرستاده شده و ظاهرا قاضی برای علی يک سال زندانی در نظر گرفته و اميدواريم که در مرحله​ی تجديد نظر اين حکم نقض شود.

 

عيسی خندان به دادگاه انقلاب احضار شد

عيسی خندان دبير سرويس اجتماعی روزنامه​ی توقيف شده خرداد روز پنج​شنبه ​۱۸/۷/۸۱ به شعبه ​۲۶ دادگاه انقلاب تهران احضار و مورد بازجويی قرار گرفت.

به گزارش ايسنا وی که بهمن ماه سال گذشته از زندان آزاد شده بود، مجددا به اتهام اقدام عليه امنيت کشور و همکاری با نيروهای ملی مذهبی به دادگاه انقلاب احضار شد.

ادامه​ی بازجويی از وی به روز شنبه موکول شده است.

 

آقاجری به تمديد قرار بازداشت موقت خود از سوی قاضی اعتراض کرد.

همسر دکتر سيد هاشم آقاجری عضو سازمان مجاهدين انقلاب اسلامی و استاد دانشگاه تربيت مدرس طی تماس تلفنی با ايسنا از آخرين ملاقات خود با شوهرش روز چهارشنبه در زندان خبر داد و گفت: بسياری از پايان نامه​ها و رساله​های کارشناسی ارشد و دکترای دانشجويان را برای اعلام نظر دکتر آقاجری به زندان بردم.

وی افزود: علی رغم اينکه دانشگاه طی نامه​ای مبنی بر اينکه برای رفع مشکلات علمی و تحقيق دانشجويان از دادگستری همدان درخواست کرده که زمينه​ی ملاقات دانشجويان با آقاجری فراهم آيد، پاسخی از سوی آن مرجع اعلام نشده است.

همسر آقاجری ضمن بيان اينکه آقاجری به تمديد قرار بازداشت موقت خود از سوی قاضی اعتراض کرده است از قول وی گفت: بايد به اين اعتراض در شعبه​ی تجديد نظر پاسخ داده شود؛ چرا که نه امکان امحاء آثار جرم، تبانی با ديگر متهمان يا.موارد ديگر، در مورد پرونده​ی وی صادق نيست. بنابراين بازداشت موجه نيست و بايد تا صدور حکم نهايی آزاد باشد. مضاف بر اينکه اگر بازداشت ضروری بود بايد در مرحله​ی تحقيقات مقدماتی صورت می​گرفت. در حالی که پس از طی اين مرحله، قرار بازداشت با تبديل قرار تامين سنگين ۲۰۰ ميليون تومانی صادر شد. اين در حالی​ است که محکومين به اعدام يا حبس ابد در زندان از قرار تامين ۲۰ ميليون تومانی برخوردارند.

وی ابراز عقيده کرد: آقاجری اميدی به رسيدگی اعتراض خود ندارد و می​داند که سرنوشت پرونده​اش در همدان تعيين نمی​شود بلکه در مراکز به خصوصی در تهران در مورد اين پرونده تصميم گرفته می شود.

همسر آقاجری با بيان اينکه قرار بازداشت آقاجری يک ماه ديگر تمديد شده است و او با ۳ نفر در يک بند محبوس است و امکان ارتباط با ساير زندانيان را ندارد،از سلامتی وی خبر داد و افزود: آقاجری در زندان مشغول به ادامه​ی کارهای علمی خود است.